Sakis_Gallo
Παλιά καραβάνα
αυτα ειναι οργνα μονο για ονειρα! ;DSmurflord είπε:Tι καλά όμως να ήταν όλα και σε προσιτές τιμές...![]()
μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >bluezlick είπε:αυτα ειναι οργνα μονο για ονειρα! ;D
δεν εχεις καθολου αδικο!whiteNoise είπε:μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >![]()
αν τις πωλούσαν όσο πραγματικά αξίζουν ,πολύ ευχαρίστως να αγόραζα μια,bluezlick είπε:δεν εχεις καθολου αδικο!μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >![]()
(παροτι υπαρχουν πολλοι "ηλιθιοι" )
αλλα λενε πολυ να τα χαζευεις κ να λες ποπο να την ειχα κ εγω.... ;D
δεν με παρακολουθεις μου φαινεται ;D ;Dspy είπε:Έχω μία απορία. Γιατί όταν η Fender (USA/Custom Shop) βγάζει νέα "ωραία καλούδια" δε γκρινιάζει κανείς για την τιμή, παρότι οι εν λόγω κιθάρες κάνουν περίπου 30% λιγότερο από μία "μέση" Les Paul πράγμα που δικαιολογείται και λόγω bolt-on κατασκευής;
ευτυχως υπαρχουν πολυ καλυτερες και πολυ φθηνοτερες.kabamaru-x- είπε:τι συγκρινεις βρε spy?σαν τις φεντερ δεν εχειβασικα μακαρι να ηταν φτηνοτερες οι gibson :'(
Aυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση... μάλλον επειδή ξέρει ο κόσμος ότι το bolt on είναι πιο φτηνό κι εύκολο στην κατασκευή από το set neck, του δημιουργείται η υποσυνείδητη εντύπωση ότι το περιθώριο κέρδους της Gibson είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Fender, το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει - πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο:spy είπε:Έχω μία απορία. Γιατί όταν η Fender (USA/Custom Shop) βγάζει νέα "ωραία καλούδια" δε γκρινιάζει κανείς για την τιμή, παρότι οι εν λόγω κιθάρες κάνουν περίπου 30% λιγότερο από μία "μέση" Les Paul πράγμα που δικαιολογείται και λόγω bolt-on κατασκευής;
Και δε μου λες, εσυ τι γουσταρεις να γραφει στο headstock? ;Dif_it_is είπε:Πως φαίνεται ο Fenderάκιας![]()
Δεν σε ξέρω whiteNoise αλλά έχει πλάκα να βλέπεις ότι όλοι οι Fenderάκηδες λένε τα ίδια και όλοι οι Gibsonάδες τα δικά τους ίδια!! (Φιλικά..)...
Σε προλαβα. χαχαχαχαif_it_is είπε:edit: τελικά απ τα πολλά που ακούω μάλλον θα καταλήξω να σβήνω τις φίρμες των κιθάρων με πρήζει κανείς!! το τελευταίο που με νοιάζει είναι να πουλήσω μούρη με την μάρκα της κιθάρας μου!! ;D![]()
καμία σχέση κούκλε..if_it_is είπε:Πως φαίνεται ο Fenderάκιας![]()
Δεν σε ξέρω whiteNoise αλλά έχει πλάκα να βλέπεις ότι όλοι οι Fenderάκηδες λένε τα ίδια και όλοι οι Gibsonάδες τα δικά τους ίδια!! (Φιλικά..)
Γενικά δεν σας λέω τι πιστεύω για Gibson κια Fender για να μην με πάρετε όλοι με τις πέτρες..
Πιστεύω όμως ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τα πάντα με τα δικά μας γούστα μόνο!!
οι μεν λένε ότι οι δε, γουστάρουν τις Fender γιατί κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά, και οι δε λένε πως οι μεν, γουστάρουν τις Gibson ακριβώς για τον ίδιο λόγο!!
ο καθένας ας παίρνει αυτό που θα ικανοποιεί όχι τα μάτια του αλλά τα χέρια του και τ αυτιά του ότι και να γράφει το headstock!!
Έστω ότι οι Fender είναι για μένα οι χειρότερες κιθάρες! Αν λοιπόν δω κάποιον με μια fender και μου πει απλά ότι γουστάρει τον ήχο του και το feel της κιθάρας του πάω πάσο!! αν όμως μου πει ότι γουστάρει τον ήχο του και το feel της κιθάρας του επειδή γράφει fender, ε τότε είναι για σπάσιμο!! (και αυτός και η κιθάρα του!!)![]()
![]()
ελπίζω να με πιάνετε!!![]()