Νατααα...Εχει αλλες υποχρεωσεις τωρα φιλος..καρεκλοχιτ.Φραγκα.kostas80 είπε:είσαι και μακρυά ρε Λάκη τώρα που χρειαζόμουν τις υπηρεσίες σου :-\
;D ;DΑυτός: (σκυθρωπιάζει) και λέει: «Αμαν! Έχεις καλό Δικηγόρο τουλάχιστον;»
Παντως χρειαζεται αλλαγη image(οι μαλλιαδες δεν περνανε στο dance χωρο)Νατααα...Εχει αλλες υποχρεωσεις τωρα φιλος..καρεκλοχιτ.Φραγκα.Δε μπορει ν ασχολειται με οικοπεδα στο Βαρναβα...
Πέθανα λέμεεεε .... αυτό ακριβώς εννοούσα ... ;DLK είπε:Αυτός: (σκυθρωπιάζει) και λέει: «Αμαν! Έχεις καλό Δικηγόρο τουλάχιστον;» ;D ;D ;D
Πάνε αυτά ρε τα πούλησαΔε μπορει ν ασχολειται με οικοπεδα στο Βαρναβα... ;D
;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Παντως χρειαζεται αλλαγη image(οι μαλλιαδες δεν περνανε στο dance χωρο)
και το freerock74 να γινει κατι σαν freefunk η freegroove69(με την καλη εννοια
βεβαιως) αλλιως ουτε φραγκα βλεπω να καμετε ουτε προκοπης.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dedit : Προτείνω .... FreeLakis 197μάζευε :-*
Όσο το ακούω, τόσο πιο πολύ πορώνομαι. Συμφωνώ με τη γενική άποψη να μην το αφήσεις. Λίγο πιο σύγχρονα τύμπανα - πάντα σε dance ύφος - και έχει σπάσει τα τσαρτς!freerock1974 είπε:@Χαρη χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!Αν μπορω,ροκας ων,να ξυπναω την καρεκλα μεσα σε καποιους,ειναι μεγαλη μου επιτυχια...![]()
Εγώ πάντως είμαι φανερός και δηλωμένος! Και μάλιστα Τσέστεφιλντ όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Λάκης! ;DΡε μηπως ειμαστε ολοι κρυφοκαρεκλαδες?
Mε βλεπω να το ξαναπιανω,αλλα να το πει η Αρετη(συνεργατις)να κανει και κανα βιντεο κλιπ με μαγιω,θαλασσα,παραλιες...Haris είπε:Συμφωνώ με τη γενική άποψη να μην το αφήσεις.
Λίγο πιο σύγχρονα τύμπανα - πάντα σε dance ύφος - και έχει σπάσει τα τσαρτς!
Εγώ θα έλεγα να κρατήσεις το κλασικό γκρουβ με το off-beat στο hi-hat, αλλά να βάλεις πιο φυσικούς, λιγότερο 80's ήχους τυμπάνων. Και φυσικά το "πολυβόλο" πρέπει να φύγει και να αντικατασταθεί με πιο ανθρώπινα fills.freerock1974 είπε:Ρε παιδια,πως ειναι τα συγχρονα τυμπανα σε dance υφος ??? :-\ ;D
Aυτο επαθα κι εγω οταν το εκανα ντανςςς...Haris είπε:Θα πρέπει να πω βέβαια ότι όσο το ακούω, αυτή η INXS-80ίλα μου κάθεται όλο και καλύτερα,
Κατ αρχας σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα!delta66 είπε:Καλα δεν μπορει να υπαρξεις ενας σπονσορας να ηχογραφησει το τεμαχιο live απο επισης σπονσορες παιχτες? ;D
οτι θες απο κιθαρες στη διαθεση σου
Oντως!delta66 είπε:και θα επαιζε και ωραια φαση σε ενα τετοιο project.
Ναι...για να παιξω ενα γυρισμα που εχει σ ενα σημειο και να ξαναμπω σωστα εκανα πανω απο 1974 takes θυμαμαι...με τον κομπρεσσορ στο φουλ ν ακουγονται ολα... :αλλά... ωραία μπασογραμμή και ήχος ρε μάγκα;D
Αυτα ειναι για τους ειδημονες..Oπως αυτους στην τηλεοραση ας πουμε...delta66 είπε:Προτεινω να ξεκινησεις οντισιον για προσληψη μουσικων.
(εκει να δεις φαση) ;D
Ναι για.Απο κει εβγαλα το νικνειμ.Απ τα πολλα τεικς.. ;Dfreerock 1974.... ;D