Οικογένεια Κλικλίκου...(Θεός φυλάξοι...)

Status
Not open for further replies.

S9F

Παλιά καραβάνα
Αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα,στάθηκε όταν πριν από 5 λεπτά και ενώ ήμουν στο σπίτι και είχα ανοιχτή την TV, "έπαιξε" η συγκεκριμένη "διαφήμιση" (κ#$*διαφήμιση για την ακρίβεια...)

Τόσο ΖΩΑ θεωρούν τους (νεο)Έλληνες...? ???Είναι από τις διαφημίσεις που κάθε φορά που βλέπω,παίρνω τέτοιες ανάποδες που μου ΄ρχεται να σπάσω με καμμιά κιθάρα την τηλεόραση... >:(  (η κιθάρα -εδώ που τα λέμε- δε φταίει σε τίποτα! ;D)

Ειδικά σε αυτή τη version της διαφήμισης που εκείνο το κωλοπαίδι λέει οτί "Δεν θέλει και πολύ νιονιό..." Τι να πω ρε παιδί μου...

Μάλλον,οτί τελικά είναι αλήθεια,οτί το πιο γενναίο πράμα που μπορεί να κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος,είναι να ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ! ;)

Άσχημα ξεκινάς τη μέρα σου.

Αφού σε πειράζει, μην την ανοίγεις.

Πάμε όλοι μαζί τώρα ...........

AUMmmmmmm  AUMmmmmmmm AUMmmmmmm

ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ

και ενώ ήμουν στο σπίτι και είχα ανοιχτή την TV
τι πας και κανεις βρε ανθρωπε μου.......?

κλειστην την ρημαδα...(εμενα δεν εχει καν....κεραια...μονο για να βλεπω dvd την εχω..... ;D,μια φορα ειδα ειδησεις απο ελληνικο καναλι οταν...μαγειρευα σε ενα σπιτι και περιμενα να ψηθουν τα σουτζουκακια... ;D & κοντεψα να παθω καταθλιψη...)

Superfunk είπε:
...μαγειρευα σε ενα σπιτι και περιμενα να ψηθουν τα σουτζουκακια... ;D & κοντεψα να παθω καταθλιψη...)
Τα σωσες τουλάχιστον ;

Να μεταφερθεί πάραυτα το θέμα στην κατηγορία "συνταγές", μαζί με τα γεμιστά και τα κολοκυθολούλουδα.

Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα σας 8)

Superfunk είπε:
τι πας και κανεις βρε ανθρωπε μου.......?

κλειστην την ρημαδα...(εμενα δεν εχει καν....κεραια...μονο για να βλεπω dvd την εχω..... ;D,μια φορα ειδα ειδησεις απο ελληνικο καναλι οταν...μαγειρευα σε ενα σπιτι και περιμενα να ψηθουν τα σουτζουκακια... ;D & κοντεψα να παθω καταθλιψη...)
Πίστεψέ με,προσπαθώ να βλέπω οσο το δυνατόν λιγότερο και κυρίως για ειδήσεις(που όντως είναι για να πάρεις φόρα και να πηδήξεις απ΄το μπαλκόνι...) και όπως λες και εσύ,κυριως για dvd την έχω.

Άσχημα ξεκινάς τη μέρα σου.

Αφού σε πειράζει, μην την ανοίγεις.
Έχεις δίκιο,άσχημα την ξεκίνησα... ;D

S9F είπε:
Ειδικά σε αυτή τη version της διαφήμισης που εκείνο το ****παίδι λέει οτί "Δεν θέλει και πολύ νιονιό..." Τι να πω ρε παιδί μου...
μακάριος όποιος δεν έχει σοβαρότερες ενοχλήσεις μέσα στη μέρα του από την οικογένεια Κλικλίκου και τις διαφημίσεις της  :)

gdevelek είπε:
μακάριος όποιος δεν έχει σοβαρότερες ενοχλήσεις μέσα στη μέρα του από την οικογένεια Κλικλίκου και τις διαφημίσεις της  :)
...Και μακαριότατος όποιος δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί το βαθμό σημασίας του κάθε θέματος και τα βάζει όλα σε μια ευθεία γραμμή... :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν ξέρω... για να φτάσεις στο σημείο να ανοίξεις θέμα στο νοιζ...  ???

gdevelek είπε:
δεν ξέρω... για να φτάσεις στο σημείο να ανοίξεις θέμα στο νοιζ...   ???
Γιατί τι είναι το νοιζ?Το G8,η λέσχη Bilderberg ή καμμιά επιτροπή για την επίλυση του Μεσανατολικού...?Απλά, ένα ωραίο forum (κυρίως) για ψυχαγωγικούς σκοπούς...

(εκτός αν "κλικλικοποιήθηκα" και δεν το πήρα χαμπάρι... ::))

Από καταβολής ιδιωτικών καναλιών, κυκλοφορεί τρελή σαβούρα στην ελληνική τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα έπρεπε πλέον να αποτελεί έκπληξη αυτό - δεν χρειάζεται άλλωστε να παρακολουθεί κανείς τηλεόραση καθημερινά για να το αντιληφθεί.

Αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι μήπως το επίπεδο της τηλεόρασης στην Ελλάδα είναι αυτό που αρμόζει στο επίπεδο του κοινού. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει και ότι το πρότυπο τηλεθεατή είναι η νοικοκυρά 35-50 ετών οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και ως εκ τούτου, δεν παρακολουθώ συχνά τηλεόραση.

Για να παινέψουμε και το σπίτι μας πάντως, η δική μας τηλεόραση είναι τουλάχιστον για διαννοούμενους σε σχέση με την κατάσταση στην Ιταλία. Τολμήστε το αν βρεθείτε ποτέ εκεί, έστω για την εμπειρία! Μιλάμε για άλλα επίπεδα βλακείας... ::)

Alchemist είπε:
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει και ότι το πρότυπο τηλεθεατή είναι η νοικοκυρά 35-50 ετών οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και ως εκ τούτου, δεν παρακολουθώ συχνά τηλεόραση.

Για να παινέψουμε και το σπίτι μας πάντως, η δική μας τηλεόραση είναι τουλάχιστον για διαννοούμενους σε σχέση με την κατάσταση στην Ιταλία. Τολμήστε το αν βρεθείτε ποτέ εκεί, έστω για την εμπειρία! Μιλάμε για άλλα επίπεδα βλακείας... ::)
To πραγματικό ερώτημα είναι η αντίστοιχη νοικοκυρά 35-50 στην Ιταλία...είναι πιό όμορφη από τις δικές μας?

Alchemist είπε:
Αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι μήπως το επίπεδο της τηλεόρασης στην Ελλάδα είναι αυτό που αρμόζει στο επίπεδο του κοινού.
Εν μέρει (δυστυχώς) ναι...

Το γέλιο είναι υγεία και το πας φιρί - φιρί να πάω να βάλω καμμιά δορυφορική... ;D

marathon είπε:
To πραγματικό ερώτημα είναι η αντίστοιχη νοικοκυρά 35-50 στην Ιταλία...είναι πιό όμορφη από τις δικές μας?
Α-Ν-Ε-Τ-Α γιατί δεν μπορώ να πω, μπορεί η τηλεόρασή τους να είναι αίσχος αλλά από νοικοκυρές πάνε καλά! :P

Το γέλιο είναι υγεία και το πας φιρί - φιρί να πάω να βάλω καμμιά δορυφορική... ;D
Μωρέ το γέλιο της αρκούδας θα ρίξεις στην αρχή αλλά την τρίτη-τέταρτη φορά που θα δεις χολιγουντιανό blockbuster μεταγλωττισμένο στα ιταλικά (συνήθως με τις πιο φλώρικες φωνές που μπορείς να φανταστείς), θα έχεις πρόβλημα... ;D

marathon είπε:
the grass is always greener on the other side

Alchemist είπε:
Αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι μήπως το επίπεδο της τηλεόρασης στην Ελλάδα είναι αυτό που αρμόζει στο επίπεδο του κοινού. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει και ότι το πρότυπο τηλεθεατή είναι η νοικοκυρά 35-50 ετών οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και ως εκ τούτου, δεν παρακολουθώ συχνά τηλεόραση.
Μόνο εμένα με πειράζει που το δείγμα χαμηλού επιπέδου ανθρώπου είναι η νοικοκυρά;

Έχω κόψει την τηλεόραση από τότε που ήταν της μόδας ο ακάλυπτος. Μπορεί κ πιο πριν. Και νομίζω ήταν κοντά το 98?

Τώρα ανησυχήσατε;

gdevelek είπε:
the grass is always greener on the other side
Ξεκόλλα με το χόρτο. Για γυναίκες μιλάμε.

Evilnye είπε:
Μόνο εμένα με πειράζει που το δείγμα χαμηλού επιπέδου ανθρώπου είναι η νοικοκυρά;
Με όλο το συμπάθειο και το σεβασμό Εύη μου, η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυρών που γνωρίζω* είναι άτομα που κι εσύ θα έλεγες "χαμηλού επιπέδου". Όχι ότι αυτό τις κάνει κακές ή ανάξιες λόγου, πάντως για δείγμα τηλεοπτικού πολιτισμού δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Έχω κόψει την τηλεόραση από τότε που ήταν της μόδας ο ακάλυπτος. Μπορεί κ πιο πριν. Και νομίζω ήταν κοντά το 98?

Τώρα ανησυχήσατε;
Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου για το θέμα της τηλεόρασης. Δόξα τω Θεώ, όλες οι τηλεοράσεις έχουν κουμπί απενεργοποίησης. ;)

*Αναφέρομαι σε γυναίκες που ασχολούνται αποκλειστικά με τα οικιακά και σε γυναίκες που μπορεί να έχουν κάποια εργασία αλλά θα ήθελαν να ασχολούνται μόνο με οικιακά αν είχαν την οικονομική δυνατότητα.

Alchemist είπε:
Με όλο το συμπάθειο και το σεβασμό Εύη μου, η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυρών που γνωρίζω* είναι άτομα που κι εσύ θα έλεγες "χαμηλού επιπέδου". Όχι ότι αυτό τις κάνει κακές ή ανάξιες λόγου, πάντως για δείγμα τηλεοπτικού πολιτισμού δεν είναι ό,τι καλύτερο.
αν και συμφωνώ μαζί σου, ο άντρας τους ο μαγκλάρας που πιάνει ένα πακέτο τσιγάρα για παρέα και στήνεται μπροστά στην τηλεόραση για να δει "μπάλα" με τις ώρες στο νόβα (πετώντας κάποια στιγμή και ένα "γυναίκα, τι έχει να φάμε;") δεν είναι και τόσο ανώτερος...

gdevelek είπε:
αν και συμφωνώ μαζί σου, ο άντρας τους ο μαγκλάρας που πιάνει ένα πακέτο τσιγάρα για παρέα και στήνεται μπροστά στην τηλεόραση για να δει "μπάλα" με τις ώρες στο νόβα (πετώντας κάποια στιγμή και ένα "γυναίκα, τι έχει να φάμε;") δεν είναι και τόσο ανώτερος...
Εγώ δεν σου επιτέθηκα προσωπικά και δεν θέλω να το πάμε εκεί....

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back