δηλ πας με γερές βάσεις προς αναζήτηση εξοπλισμού..... :lol: :lol: :lol: :lol:χμμμ καλη ερώτηση δεν είμαι σίγουρος...
Τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μπάσο. Μέχρι που κάποιος γνωστός μπασίστας μου είπε ότι κάνω το πολύ βασικό λάθος που κάνουν αρκετοί' date=' δηλ να προσπαθώ να παίζω μαζί με την κιθάρα. Το "σωστό" είναι να παίζει το μπάσο τη βασική νότα (και όχι όλες τις πενιές του κιθαρίστα) και να σκάει [b']πάντα[/b] μαζί με την κάσα. Από εκεί και μετά και εγώ είδα διαφορά, και το συγκρότημα απέκτησε μπάσο που ακουγόταν. :wink:χμμμ καλη ερώτηση δεν είμαι σίγουρος...Αλλά θέλω να μπορώ να ξεφύγω και να μην είμαι μόνιμα πίσω από την κιθάρα.....
Ανοιχτός σε προτάσεις και θα παω να δοκιμασω....![]()
Εννοεί Steve Harris και Nicko McBrain...... :wink:τι εννοεις "να σκάει παντα μαζι με την κασα"?
Και γιατί δλδ να στον ανέβαζε και να μην στον κατέστρεφε; Αν παίζεις σαν τους Motorhead τότε το χρειάζεσαι. Αν όχι όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι περιττό. Πάντως αρκετοί μπασίστες παίζουν με καθαρό ήχο μπάσου και μέσω του σωστού συνδυασμού του με τη μπότα (κυρίως), πετυχαίνουν απίστευτο ήχο.συμφωνω.... και το αποφευγω....αλλα καποιο πεταλακι OD που θα ανέβαζε αισθητά τον ήχο μου?
Εννοεί να έχει Groove!!τι εννοεις "να σκάει παντα μαζι με την κασα"?
+1000Εννοεί να έχει Groove!!τι εννοεις "να σκάει παντα μαζι με την κασα"?
Το μπάσο δεν είναι απαραίτητο να σκάει μαζί με την μπότα! Αν ακολουθείς αυτή τη φιλοσοφία μόνο πίσω μπορείς να πας και όχι μπροστά! Το μπάσο πρέπει να σκέφτεται μαζί με τα τύμπανα γενικά και να αφομοιώνεται στο στιλ του κομματιού και να ακολουθεί κάποιες βασικές φιλοσοφίες!