Ns-Guitars(Αποψεις)

chaous

Θαμώνας
Καλησπερα σε ολους τους κιθαριστες

Την γνωμη σας θελω για το Ns workshop(Μονο οσοι εχετε αγορασε-οχι τι σας εχουν πει) οσο πιο αντικειμενικα γινετε αν μεινατε ευχαριστημενοι κτλπ.

Θελω ακομη να μου πειτε εαν πιστευεται οτι μια κιθαρα απο το Ns ειναι καλυτερη απο μια  αντιστοιχη fender ιδιων χρηματων.

Αντικειμενικα Παιδια

Λοιπον, προσφατα αγορασα μια tele απο τον Σταυρο Ντουκα και εκτος αυτης εχω παιξει με πολλες αλλες κιθαρες που εχει φτιαξει.

Για το αν εμεινα ευχαριστημενος: ο Σταυρος ειναι Επαγγελματιας με Ε κεφαλαιο, κυριολεκτικα στα παντα - τιμες, εξυπηρετηση, ποιοτητα του τελικου αποτελεσματος, συννενοηση, τα παντα. Αυτο πιστευω ειναι κατι που θα επιβεβαιωσει οποιοσδηποτε εχει συνεργαστει μαζι του, ειτε για την κατασκευη partcaster ειτε για οποιαδηποτε αλλη αγορα. Τοσα χρονια στο noiz, δε θυμαμαι να βγηκε καποιος να πει κακα λογια για τη δουλεια του.

Αλλα αυτο φυσικα μπορεις να το δεις και μονος σου με μια αναζητηση στο forum αλλα και απο τις απαντησεις που θα παρεις εδω.

Τωρα, σχετικα με τη συγκριση fender vs NS...ειναι ουσιαστικα η συγκριση partcaster vs fender. Αν ΞΕΡΕΙΣ τι θελεις και "χτισεις" την κιθαρα σου προσεκτικα, ναι θα ειναι καλυτερη απο fender. Για τον απλο λογο του οτι θα ειναι αυτο που θες ΕΣΥ. Αν δεν εισαι σιγουρος τι θελεις, ισως πρεπει να το ξανασκεφτεις προτου κινηθεις προς partcaster, ειτε απο NS ειτε απο αλλου. Δοκιμασε διαφορες κιθαρες για να κατασταλαξεις στο τι θες/χρειαζεσαι.

Απο κει και περα, αντικειμενικα αν το δεις, μπορεις με ενα X ποσο να φτιαξεις μια partcaster που θα εχει πανω υλικα που ΔΕΝ βλεπεις σε fender αντιστοιχου κοστους.

Αν αυτο που εχεις στο μυαλο σου ειναι κατα 99% ιδιο με ενα μοντελο της fender και βγαινει σε παραπλησιο κοστος, ισως πρεπει να το σκεφτεις αρκετα προτου πας για partcaster.

Αν ομως ΞΕΡΕΙΣ τι θελεις (και λαβεις υποψην τα μειον μιας partcaster, οπως την αξια μεταπωλησης), τοτε σιγουρα θα προτεινα να σκεφτεις τη λυση partcaster. Ποσο μαλλον απο τα χερια του Σταυρου.

Για το αν εμεινα ευχαριστημενος: ο Σταυρος ειναι Επαγγελματιας με Ε κεφαλαιο, κυριολεκτικα στα παντα - τιμες, εξυπηρετηση, ποιοτητα του τελικου αποτελεσματος, συννενοηση, τα παντα.

+1000

το ns workshop ειναι πιο φθηνο απο το fender custom shop ?(μαλλον χαζη ερωτηση)

ΑΑ γινετε να δω πως θα ναι η κιθαρα μ εξωτερικα με τα χρωματα που θα βαλω στο neck Κ το body για να δω αν τεριαζουν δηλαδη

Γιατί υπάρχει περίπτωση να παραγγείλεις από το Fender Custom Shop - και αν ναι, το συγκρίνεις με τον Ντούκα, ή κουβέντα να γίνεται;

RayDTutto είπε:
Γιατί υπάρχει περίπτωση να παραγγείλεις από το Fender Custom Shop - και αν ναι, το συγκρίνεις με τον Ντούκα, ή κουβέντα να γίνεται;
Ψηφίζω το δεύτερο. ::)

Τώρα για να βοηθήσω το παλικάρι -αν ενδιαφέρεται σοβαρά- ,το Custom Shop της Fender (και της Gibson,αλλά για τη Fender γίνεται λόγος τώρα) μου χει φτιάξει τρεις κιθάρες και απλά για μένα είναι το καλύτερο στον κόσμο.Πληρώνεις χοντρά όμως,end of story.

Κι εγώ όμως έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Ντούκα από τους πάντες με τους οποίους έχει τύχει να συζητήσω.

Ο άνθρωπος για το Ντούκα ρώτησε. Ας καταλάβει ότι πρόκειται για μια  περίπτωση φιλότιμου συναρμολογητή partcaster. Αυτά.

Μη τα μπερδεύουμε και ας αποφεύγονται οι συγκρίσεις.

kleon είπε:
Ο άνθρωπος για το Ντούκα ρώτησε. Ας καταλάβει ότι πρόκειται για μια  περίπτωση φιλότιμου συναρμολογητή partcaster. Αυτά.

Μη τα μπερδεύουμε και ας αποφεύγονται οι συγκρίσεις.
το ns workshop ειναι πιο φθηνο απο το fender custom shop ?(μαλλον χαζη ερωτηση)
Ο ίδιος άνθρωπος έκανε τις συγκρίσεις!

Οπα οπα.Δινω 800Ε για την κιθαρα.Που συμφερει να το φτιαξω στο ns Η στο fender custom shop?η το fender custom shop ειναι μονο για πολυ ακριβα μοντελα??

Θελεις να σου φτιαξει το fender custom shop κιθαρα, στις προδιαγραφες σου, με 800 ευρω? Αμα βαλεις αλλο ενα μηδενικο κατι κανουμε.

Δε μας λες τι ακριβως θες απο τη κιθαρα?

Νομιζα οτι φτιαχνει κ φθηνα μοντελα.Να σου πω αν θελω να βαλω πχ maple neck κ λευκο body relic σε σχημα strat(οπως ακριβως η road worn 60 η ασπρη) μπορω να δω καπου πως θα ειναι η εμφανιση αυτη?

chaous είπε:
Οπα οπα.Δινω 800Ε για την κιθαρα.Που συμφερει να το φτιαξω στο ns Η στο fender custom shop?η το fender custom shop ειναι μονο για πολυ ακριβα μοντελα??
με 800 ευρω μπορεις να παρεις ενα αφινιριστιο μπρατσο απο το custom shop (χωρις κλειδια,nut & fret dress.... ;D

Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω τι λες,μιλα παντως με τον Ντουκα,Ns workshop, φτιαχνει και relic κιθαρες με εξαιρετικα parts.

Για να σοβαρευτουμε κι ολας το Fender Custom Shop θελει τουλαχιστον 8000 ευρω για να σου φτιαξει κιθαρα κατα παραγγελια.

Aν οπωσδηποτε θελεις maple ταστιερα, εγω βλεπω 2 λυσεις:

1) Να φτιαξεις μια relic white partcaster. O Σταυρος συνεργαζεται με relic-maker και ειναι και ωραια τα σωματα του - βεβαια οπως ειπαμε και σε προηγουμενο thread το relicing κοστιζει, οποτε θα πρεπει να το κοιταξεις αυτο.

2) Να παρεις την roadworn και να της βαλεις ενα maple-maple neck της επιλογης σου, αν κατα τα αλλα η κιθαρα ειναι αυτο που θες.

Το θεμα ελεγε ΝS guitars και δεν εχω παιξει καμια για να εκφρασω γνωμη...

Eπειδη ομως απ οτι καταλαβαινω το ζητημα ειναι εμφανισιακο,λεω να παρεις την Road worn ως εχει,με ροζγουντ,και να ξεκινησεις μια σχεση μαζι της,αγαπωντας την καθε μερα και περισσοτερο... ;)

Καλες αγορες !

chaous είπε:
Οπα οπα.Δινω 800Ε για την κιθαρα.Που συμφερει να το φτιαξω στο ns Η στο fender custom shop?
Βασικα εισαι πολυ τυχερος που ακομη και τωρα μετα απ αυτην την ατακα συνεχιζουν και σου απαντανε...Πολυ ελαστικοι εχεται γινει εδω μεσα!!! :P :P :P

φτιαξε μια άσπρη στον Σταύρο και ας την να παλιώσει με τον καιρό!

Πέρα απ την πλάκα. Το μαγαζί του Ντούκα είναι πολύ καλο και ο ίδιος πολύ εξυπηρετικός αλλά εγώ εχω κάποια μικρα παραπονάκια.

Πριν λίγο καιρό που πήρα 2 τετράμετρα καλώδια του "Γεωργίου Λ" απ τον Ντούκα, εκτός απ το ότι ήταν 15 πόντους πιο κοντά και τα 2, κάτι πλαστικάκια που είχα παραγγείλει και είναι για τις γωνίες του καλωδίου μου ήρθαν λιγότερα επειδή δεν είχε άλλα. Αλλά μου τα χρέωσε.

Παρ όλο που μετά από 2-3 τηλέφωνα ήταν πάλι πολύ καλός και σωστός και μου είπε ότι θα μου τα στείλει και ότι θα βάλει και κανένα βύσμα παραπάνω για το λάθος που είχε γίνει στο μήκος των καλωδίων, εγώ μετά από 2-3 μήνες περιμένω ακόμα! Θα μου πείτε λεπτομέριες.. Απλά οι λεπτομέριες κάνουν τον επαγγελματία να έχει Ε κεφάλαιο!

Trending...

Νέα θέματα

Back