Filippas_Juno303
Θαμώνας
Πάντα πονάνε αυτα τα λεφτα ;DFilippas_Juno303 είπε:Αλλά τα 880 ευρώ πονάνε
Ναι ισχύει αυτο. Γι'αυτο είπα κιολας οτι το Miami πχ, θα το προτιμήσει κάποιος που θελει ακριβώς αυτο. Πχ ένας hip hop παραγωγος που έπαιζε επι χρονια με 808 και πλεον θελει κάτι πιο αξιοπιστο και με καλύτερη υποστήριξη.Filippas_Juno303 είπε:Neeq θα συμφωνήσω...ότι πληρώνεις συνήθως παίρνεις κιόλας.Αλλά όταν μιλάμε για τιμές στο χιλιάρικο πάμε λαι σε άλλα μηχανάκια (electron monomachine ας πούμε...mamonou αν θυμάμαι καλά σε ένα thread είχες πεί ότι έχει περάσει από τα χέρια σου).
τωρα με μπερδευεις ομως.Filippas_Juno303 είπε:Neeq θα συμφωνήσω...ότι πληρώνεις συνήθως παίρνεις κιόλας.Αλλά όταν μιλάμε για τιμές στο χιλιάρικο πάμε λαι σε άλλα μηχανάκια (electron monomachine ας πούμε...mamonou αν θυμάμαι καλά σε ένα thread είχες πεί ότι έχει περάσει από τα χέρια σου).
Filippas_Juno303 είπε:Το mashine drum εννούσα...Μ αρέσει που ξεκίνησα από drumstation και βλέπω μηχανάκια του 800 ευρου
και για μια προσωρινη VST lυσηFilippas_Juno303 είπε:Το mashine drum εννούσα...Μ αρέσει που ξεκίνησα από drumstation και βλέπω μηχανάκια του 800 ευρου
το mfb 522 κανει παντως 250 κατι στον Thomman...Filippas_Juno303 είπε:Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.Απ' ότι βλέπω πάω για το drumstation το οποίο το έχω βρει στα 300 ευρώ.Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επειτρέπουν κάτι παραπάνω