Νομίζω ότι πλέον καταξιώθηκα ως κιθαρίστας...

Μα έχεις δίκιο να ενοχληθείς Ηλία μου! Μου έχει συμβεί κι εμένα κάτι ψιλοαντίστοιχο και είχα εκνευριστεί απίστευτα! Μέχρι και δικηγόρο είχα ρωτήσει τότε!

Και μπράβο για το θρεντ, για την κινηση, για το βίντεο, για όλα! :)

Ενταξει ειναι λιγο καπως ολο το θεμα.. μιας και βλεπουμε τοσα και τοσα κλεμενα βιντεος στο γιουτουμπ αλλα μολις παρουν το δικο μας επιστρατευουμε τον optimus prime και τον καρχαριακια μαζι!! ;)

Ανεξαρτητα απο το θεμα του  copyright.  Εlavd πολύ ωραιο  το παιξιμο σου, χωρις εντυπωσιασμους και φλυαριες.

@thanasis b: Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου, αν κάποιος παρουσίαζε τον κόπο σου (γιατί, ναι, κουράστηκα για να το φτιάξω αυτό το video) για δικό του;  :-\

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα θετικά σχόλια ;)

Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης και εγω  το ιδιο θα εκανα. Αυτο που ηθελα να πω πιο απλα ειναι οτι το γιου τουμπ εκτος απο καποια δικα μας βιντεος στηριζεται κυριως στο ''κλεψιμο'' αλλων!(σειρων, βιντοκλιπς κ.α πολλα).

Δεν κατηγορισα εσενα σε καμια περιπτωση, πιο πολυ χιουμοριστικο-σατυρικο ηταν για ολους μας. Γνωριζω οτι για ενα καλο βιντεο και προσεγμενο θελει αρκετες ωρες ενασχολησης και μπραβο σου για την παρουσιαση!

elavd είπε:
Μελετώντας σήμερα τα στατιστικά των video μου στο Youtube, είδα ότι ένα (άγνωστο σε μένα τουλάχιστον) Γιαπωνέζικο κιθαρο-site, χρησιμοποιεί ένα clip-άκι μου με την 335, ως sample για να πουλήσει τους Bare Knuckle "Stormy Mondays"...

Δείτε εδώ το sample 2  8)

Βρε, μήπως να ζητήσω κανένα ποσοστό από τους Γιαπωνέζους, να βγάλω κανένα φράγκο; Δύσκολοι οι καιροί γαρ... Ο καθένας βγάζει τα ως προς το ζειν, όπως μπορεί... ;D ;D ;D ;D

ωραιο παιξιμο!

και μενα με βαλανε στο σιτε της tonerider για διαφμηση..

http://www.tonerider.com/news/news.html

το τελευταιο video με την squier tele ;)

Το γελάμε παιδιά, αλλά αυτοί βγάζουν λεφτά ανέξοδα!

Βρίσκουν κάποια καλά παιξίματα στο Youtube και τα εκμεταλλεύονται, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να ζητήσουν την άδεια αυτού που το ανέβασε.

Ούτε απλά να τον ενημερώσουν με ένα mail, έτσι...για τα "μάτια του κόσμου"... ::)

Παιδια νομιζω ότι ειστε λιγο υπερβολικοι με το θεμα copyright . Καταρχην δεν βγαζουν χρηματα από αυτά τα video, μην μου πεις ότι μια εταιρεια του χωρου δυσκολευετε να βρει έναν καλο κιθαριστα και μαλιστα αφιλοκερδώς να προωθησει τα προϊόντα της η να παιξει 2 λεπτα ανωνυμα σε ένα video και κλεβει από το youtube. Εμενα προσωπικα θα με τιμουσε να παρέπιπταν σε ένα video μου ως διαφημηση ηχου παιξιματος κτλ , εξάλλου το να παραπέμπεις δεν είναι κλοπη, ισα ισα που διαφημιζει το προφιλ σου κτλ. Σιγουρα θα επρεπε να ρωτησουν, καθαρα για λογους δεοντολογιας. Τωρα τυποι που περνουν video από ντζαμαρισματα  και τα παρουσιαζουν ως δικα τους είναι αστείοι, και εύκολα αποδεικνύετε η κλοπη, οποτε δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς ιδιαίτερα.

elavd αποτι ειδα στα video σου ντζαμαρεις η παιζεις γνωστα ριφ... αν ανεβαζες δικες σου συνθεσεις κτλ θα καταλαβαινα την  "ανησυχια"  σου

RayDTutto είπε:
Τώρα, σόρρυ κιόλας, αλλά αν δε ζητήσεις χοντρή έκπτωση από musik-service.de...
Μακάρι να γινότανε... :)

Marillion είπε:
??? ??? ??? ??? ???
Στο τέλος της σελίδας....

"Schaut euch die youtube-Videos an - auch wenn der Amp noch viel mehr kann, das gibt schon einen schönen Eindruck:

xttp://www.youtube.com/watch?v=HPXwEIM2Tj4#ws]Rockinger Telecaster & Tech 21 Trademark 30 amp

xttp://www.youtube.com/watch?v=dWqNwUu8rRU#]Gibson ES-335 & Tech21 Trademark 30
"

Μακάρι να γινότανε... :)
Ένα γραμματάκι στην Tech 21 όμως ..........  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Ένα γραμματάκι στην Tech 21 όμως ..........  ;)
Ηλία, ο Audios το λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού, αλλά δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΑ δύσκολο να πάρεις ένα endorsement από την Τech21... Έχεις παρουσία και online και on stage. Θα σε χάλαγε να μπορείς να πάρεις προϊόντα free ή σε τιμή εργοστασίου?  ;)

The Genius Loci είπε:
Ηλία, ο Audios το λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού, αλλά δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΑ δύσκολο να πάρεις ένα endorsement από την Τech21... Έχεις παρουσία και online και on stage. Θα σε χάλαγε να μπορείς να πάρεις προϊόντα free ή σε τιμή εργοστασίου?  ;)
Σε ευχαριστώ.

Εννοώ ακριβώς αυτό.

Trending...

Νέα θέματα

Back