Νομίζω ότι πλέον καταξιώθηκα ως κιθαρίστας...

bihlas87 είπε:
Μα που στο καλό τα βρίσκεις αυτά? :D Τι μπορεί να σε οδήγησε σε ένα τέτοιο

Σουηδικό site? Kάτι αντίστοιχο σε Αγγλικό έχεις βρεί?
Καλά αυτό από το Σουηδικό site είναι πλάκα. Στο τέλος του video θα δεις ότι μπορείς να ανεβάσεις δική σου photo και να φτιάξεις αντίστοιχο video.  ;D

Τα links από Ιαπωνία, είναι υπαρκτά.

Τα βρήκα από τα στατιστικά των video μου στο Youtube ;)

χμμμ... έχω την εντύπωση πως αν δεν διαφυλάξεις εσύ τα βίντεό σου δεν προφυλάσσονται από οποιαδήποτε χρήση.

Αναφέρει το youtube ότι έχει συστήματα προστασίας δικαιωμάτων, αλλά δεν έχω διαβάσει καθόλου τι ακριβώς κάνει.

Evilnye είπε:
χμμμ... έχω την εντύπωση πως αν δεν διαφυλάξεις εσύ τα βίντεό σου δεν προφυλάσσονται από οποιαδήποτε χρήση.
Δεν βλέπω κάποια ρύθμιση πάντως που να προφυλάσσει τα Copyrights.

Απλά βρήκα μια φόρμα καταγγελίας κλοπής copyrights.

Διευκρίνηση: Προφανώς δεν είναι σημαντικό για μένα το συγκεκριμένο video, ούτε αποτελεί υλικό πνευματικής μου ιδιοκτησίας, αλλά όπως και να έχει είναι ενοχλητικό να καπηλεύεται κάποιος τον κόπο σου και να τον παρουσιάζει για δικό του...

Αυτό χάζευα τώρα ακριβώς και υποτίθεται μπαίνεις σε μια διαδικασία εγγραφής στο copyright protection programme που έχουν

http://www.youtube.com/t/content_management

και ανάλογα πχ μια εταιρία ή κάποιος που απλά ανεβάζει προσωπικά του βιντεάκια ορίζει και τη χρήση τους.

πάντως νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάποια μόντα πάνω στο βίντεο και να γράψεις: preformed by:elavd (πχ) σε αυτά τα σπαστικά κουτάκια που βγαίνουν πάνω στο βίντεο...

Οταν πατησεις το flag σου βγαζει και για copyrights. Το εχεις κανει απλα και μονο απο περιεργεια θα τον σβησουν τον αλλο?

longshadow είπε:
Ο τύπος που "έκλεψε" το βίντεο του Ηλία έχει κάνει μέχρι στιγμής 1410 uploads στο youtube!! ;D ;D
Είναι πολυπράγμων! ;D

Ηλία, μπορείς όντως να τον κάνεις report, και πιστεύω πως η απάτη είναι εύκολα εξακριβώσιμη από την προγενέστερη ημερομηνία upload του δικού σου βίντεο, πόσο μάλλον αν το κάνει συστηματικά και με άλλους. Αν σου πουν τίποτα κουφά ότι κυκλοφορούσε στο net και ότι απλά το ανέβασες εσύ νωρίτερα, πες τους ότι για να το αποδείξεις είσαι σε θέση να ανεβάσεις όμοιο με τα ίδια licks, ίδιο εξοπλισμό και με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ρούχα (ελπίζω να τα έχεις κρατήσει!  ;D ;D ;D :P :P )

funky_bassman είπε:
πάντως νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάποια μόντα πάνω στο βίντεο και να γράψεις: preformed by:elavd (πχ) σε αυτά τα σπαστικά κουτάκια που βγαίνουν πάνω στο βίντεο...
Δεν θα δουλέψει γιατί αυτά νομίζω πως απλά τοποθετούνται κατ' επιλογή του θεατή επάνω στο βίντεο, αλλά αν το ριπάρεις δεν μεταφέρονται.

bloody_sunday είπε:
Δεν θα δουλέψει γιατί αυτά νομίζω πως απλά τοποθετούνται κατ' επιλογή του θεατή επάνω στο βίντεο, αλλά αν το ριπάρεις δεν μεταφέρονται.
Δεν έχω ανεβάσει βίντεο στο γιουτουμπ για να ξέρω αν μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο κατά το upload αλλά μάλλον ο μπασμαν εννοεί να το έχεις ήδη βάλει στο βίντεο που θα ανεβάσεις με το movie maker ίσως, οπότε και ριπ να γίνει πάλι θα το πάρεις και το κουτάκι.

Εγώ εννοούσα και τα 2... στα βίντεο που έχει ήδη ανεβάσει να βάλει τα σπαστικά edit κουτάκια ή αλλιώς να ξανανεβάσει τα βίντεο προσθέτοντας από κάτω (η από πάνω βρε αδελφέ) μία μόνιμη γραμμή που να γράφει κάποια πράγματα...

Πάτα μια στάμπα σε ένα t-shirt που να γράφει το username και το link για το κανάλι σου στο youtube και φόρα το σε κάθε κλιπάκι...  ;D

Για όλα τ'άλλα υπάρχει λύση!!!

(Άμα βάλει κανένας κλέφτης θόλωμα ή "τετραγωνάκια" από πάνω, έχει ξεπεράσει κάθε όριο!!!  ;D)

bloody_sunday είπε:
Αν σου πουν τίποτα κουφά ότι κυκλοφορούσε στο net και ότι απλά το ανέβασες εσύ νωρίτερα, πες τους ότι για να το αποδείξεις είσαι σε θέση να ανεβάσεις όμοιο με τα ίδια licks, ίδιο εξοπλισμό και με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ρούχα (ελπίζω να τα έχεις κρατήσει!  ;D ;D ;D :P :P )
;D ;D ;D

Δεν έχω ανεβάσει βίντεο στο γιουτουμπ για να ξέρω αν μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο κατά το upload αλλά μάλλον ο μπασμαν εννοεί να το έχεις ήδη βάλει στο βίντεο που θα ανεβάσεις με το movie maker ίσως, οπότε και ριπ να γίνει πάλι θα το πάρεις και το κουτάκι.
Στο δικό μου video (στο 1:13) είχα βάλει τέτοιο κουτάκι (annotation), το οποίο όμως δεν μεταφέρθηκε στο δικό του upload.

Ορίστε το δικό μου video:

Επειδή ο τύπος δεν μου απάντησε μετά από 24 ώρες, ούτε βέβαια διέγραψε το video μου, τον "κατήγγειλα" στο Youtube συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα:

http://www.youtube.com/copyright_complaint_form

Η πλάκα είναι ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα videos που έχει ανεβάσει είναι metal oriented. Πού με βρήκε εμένα, ένας Θεός ξέρει... ::)

Ηλία, ιζ δατ γιου?

%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3.jpg

;D ;D  Πέτυχε, μπράβο!

Αχαχαχαχα :)

Πέραν από την πλάκα και τον πειραματισμό για το αν όντως μπορεί κανείς να προστατεύσει τα video του, πραγματικά με ενόχλησε η ασυδοσία του τύπου...

Trending...

Νέα θέματα

Back