Noizia - Μεγάλος διαγωνισμός συγκροτημάτων. Γίνε κι εσύ Star

LK είπε:
Εγώ που είμαι ΗΔΗ star, μπορώ να συμμετάσχω ή υπάρχει ασυμβίβαστο;
Μην ασχοληθείς...ο διαγωνισμός είναι για ερασιτέχνες ;) ;D

Ήδη έχω ξεκινήσει threads σε άλλα forum να με ψηφίσουν.

@LK μενω αφωνος Λακη !!!!!!!!λιγοι εχουν το γνωθιν σ'αυτον οπως εσυ !! ;D ;D

@ marathon επισης μενω αφωνος με την επαγγελματικη σιγουρια και ακριβεια που αποκαλυψες την '' κατευθυνση '' του Διαγωνισμου .Εμπαινε  ;D ;D

pericles είπε:
Εμπαινε  ;D ;D
TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;D

H αίθουσα διεξαγωγής άλλαξε και θα γίνει στην "Νίκος Αναστόπουλος"

marathon είπε:
TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;D
Μπα... δεν νομίζω... Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του, οπότε μάλλον την γλυτώσαμε  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του,
είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος.... ;)

marathon είπε:
είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος.... ;)
Πίστευε και μη ερεύνα βρε... Είναι σιγουράκι που σε λέω  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είναι σιγουράκι που σε λέω  ;D
Από τέτοια σιγουράκια...έχουμε χάσει τα λεφτά μας!!! Φέρε και ωτοασπίδες πάντως για καλό και για κακό ;D ;D

Θα ήθελα να εφχαριστήσω πολύ όσους και όσες με ψηφίσουν αν θελήσω να δηλώσω συμμετοχή σ' αυτί την εξαιρετικά σπουδαία καλλιτεχνική αναμέτρηση.

Πολλά μπράβο στην διοργανώτρια αρχή και σ' όλους εσάς,καπνίζοντες και μη!

Ζητω συγνωμη σε ολους οσους εξεφρασαν την επιθυμια να συμμετεχουν στον μοναδικο αυτο διαγωνισμο, αλλα μολις εμαθα οτι θα συμμετεχει και ο Αγαθωνας οποτε you don't stand a chance...

Παρακαλώ να σταματήσετε να μου στέλνετε π.μ. Η εταιρεία μου δεν με αφήνει να συμμετέχω σε τέτοιους διαγωνισμούς...

yameth είπε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί κοροϊδεύετε...
Τουλαχιστον για 2 λογους. Ο ενας ειναι η προταση "Στείλετε τα τραγούδια σας απο σήμερα και μέχρι 31/04/2013" ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Τουλαχιστον για 2 λογους. Ο ενας ειναι η προταση "Στείλετε τα τραγούδια σας απο σήμερα και μέχρι 31/04/2013" ;D ;D
Λεπτομέρειες...

Trending...

Νέα θέματα

Back