Μην ασχοληθείς...ο διαγωνισμός είναι για ερασιτέχνεςLK είπε:Εγώ που είμαι ΗΔΗ star, μπορώ να συμμετάσχω ή υπάρχει ασυμβίβαστο;
Ήδη έχω ξεκινήσει threads σε άλλα forum να με ψηφίσουν.
TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;Dpericles είπε:Εμπαινε ;D ;D
Μπα... δεν νομίζω... Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του, οπότε μάλλον την γλυτώσαμε ;Dmarathon είπε:TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;D
είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος....Terry RoscoeBeck5 είπε:Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του,
Πίστευε και μη ερεύνα βρε... Είναι σιγουράκι που σε λέω ;Dmarathon είπε:είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος....![]()
Από τέτοια σιγουράκια...έχουμε χάσει τα λεφτά μας!!! Φέρε και ωτοασπίδες πάντως για καλό και για κακό ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Είναι σιγουράκι που σε λέω ;D
Τουλαχιστον για 2 λογους. Ο ενας ειναι η προταση "Στείλετε τα τραγούδια σας απο σήμερα και μέχρι 31/04/2013" ;D ;Dyameth είπε:Δεν καταλαβαίνω γιατί κοροϊδεύετε...
Λεπτομέρειες...Waterfall-K είπε:Τουλαχιστον για 2 λογους. Ο ενας ειναι η προταση "Στείλετε τα τραγούδια σας απο σήμερα και μέχρι 31/04/2013" ;D ;D