άντε, φτου κι απ την αρχή... ;Dcigaret13 είπε:Thanks guys για τα σχόλιά σας και (φυσικά....) μετά από τις παρατηρήσεις του Νίκου το άλλαξα με καινούρια βερσιόν......Λίγο η δεξιά lead, λίγο τα τύμπανα, λίγο το μπάσο, λίγο τα πανάρισμα κ.τ.λ κ.τ.λ..... :![]()
είμαστε και μεις εδώ εεεεεgvour είπε:Φωτη χιπστερ/προγκστερ,εχεις ενα δικο σου τροπο να παιζεις και να γραφεις που κανει μπαμ.Μ'αρεσει ο τροπος σου,το ξερεις,το ιδιο κι αυτο το κομματι.
Επισης αυτα που γραφεις βγαζουν κατι ευαισθητο,μ'αρεσει ακομα πιο πολυ.
Και τωρα πια τα θεματα ενωνονται ομορφα και "γλυκα" μεταξυ τους σε σχεση με παλαιοτερα.
Θα συμφωνησω με τον dimsonic,θα μπορουσες σε σημεια να βαλεις τη βαρια-ατσιγαρη? ;D-φωνη σου,θα ταιριαζε.
Για τυχουσες διαφωνιες,ελπιζω να σου σφυριξαν οτι ξερω που μενεις,το νου σου.
Μπραβο ρε,γραφε να γουσταρουμε.
Αυτα με διφωνιες,τριφωνιες με φαινονται κινεζικα,στην καλυτερη περιπτωση.dimsonic είπε:είμαστε και μεις εδώ εεεεε
άντε και τριφωνίες αμα λάχει και τις πιάσατε τις διφωνίες... ;D
Dim & Gvour με πείσατε! Λοιπόν, βγάζω τις δυό lead και σας το στέλνω (ξεχωριστά) προς πρόσθεση φωνητικών.....![]()
Μη με παρεξηγας,αλλα ουτε για αστειο δεν μπορω να πω κατι τετοιο.
Θελει "βαρια" φωνη,την οποια δε διαθετω οπως ξερεις,ειναι γλυκερη και λαιτ η δικη μου.
Η δικη σου,ως απαγγελια,θα ειναι ταμαμ,αυτο ειχα κατα νου.
Στειλε καλυτερα στον dimsonic να τον ακουσουμε μια φορα κι εκεινον στη φωνη.
Κατι καλο θα βγει νομιζω.
gvour είπε:Θελει "βαρια" φωνη,την οποια δε διαθετω οπως ξερεις,ειναι γλυκερη και λαιτ η δικη μου.
Λες έ...; Κι αν έχει κι αυτός γλυκερή και λάιτ φωνή σαν την δική σου; >Στειλε καλυτερα στον dimsonic να τον ακουσουμε μια φορα κι εκεινον στη φωνη.
Κατι καλο θα βγει νομιζω.![]()
Άλλαξα την μπότα, δυνάμωσα το ταμπούρο και χαμήλωσα τα πιάτα. Στις κιθάρες "έπαιξα" λίγο με το stereo tune του guitar ring και τις έφερα λίγο προς το κέντρο.gvour είπε:Ακουγεται πιο "ζωντανο" ηχητικα,αλλαξες κατι στα τυμπανα?
Ακομα πιο ωραιο μου φαινεται.
Αυτό το... "ακούω την διαφορά κάθε φορά"... Νίκο, είναι μια πονεμένη ιστορία! Ακουστικά - ηχειάκια του λάπτοπ - στέρεο σαλονιού - ηχεία 2.1 του Pc.... Περνάω απ' όλα 2-3 φορές για να "βγάλω" κάποιο συμπέρασμα....πλάκα πλάκα πάντως άρχισα να το συνηθίζωnpap είπε:το σημαντικότερο όλων είναι ότι "ακούς" την διαφορά κάθε φορά...
de facto λοιπόν η βελτίωση σου είναι συνεχής και τα όρια της θα τα θέτεις εσύ...![]()
Κιθάρα Mr Jim πλέον παίζει και η κάθε κουτσή Μαρία, φωνή όμως...;;; :Καλα κρασιά. .. εγω είπα να στείλω κσμια διαφωνία με κιθαρες εσεις ονειρεύεστε γσιδουροφωνες....
Και να σκεφτείς μόνο το Nude (αγαπημένο άσμα το Lies...) έχω ακούσει από αυτούς....παρεμπιπτόντως, το ξανάκουσα πριν μερικές μέρες....σύμπτωση; ???πολύ Camel λέμε.....
Στράτε μου το Space quest γράφτηκε πριν 2,5-3 χρόνια και τελικά δεν μου πήγε η καρδιά να του αλλάξω ύφος και κατεύθυνση.....Όταν το έγραφα έτσι μου βγήκε και, παρ'όλο που είπα ότι θα το αλλάξω, δεν τό'κανα.....if you know what i mean! Όσο και αν ακούγετε γελοίο και χαζό, όλα τα κομμάτια μου (με τα φάλτσα και τα λάθη τους, την καραερασιτεχνική παραγωγή-μίξη τους και φυσικά την απλότητά τους...) τα νιώθω, πως να το πω, .....δικά μου και "αντιστοιχούν" στην εκάστοτε χρονική στιγμή που γράφτηκαν...... έχει όλα αυτά που λείπουν από το Space Quest
Αυτή την φορά τα τύμπανα μου πήραν περισσότερη ώρα να τα φτιάξω απ'όλες τις κιθάρες μαζί........ Χαίρομαι που δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου...Ασύμμετρα χτυπήματα στα τύμπανα, παιχνίδι με τους χρόνους, συνθοπλάτες, τα πάντα όλα μέσα, και μάλιστα πολύ ωραία βαλμένα, όπως πρέπει, έτσι ώστε να κολακεύουν το σύνολο.
Of course i do.cigaret13 είπε:if you know what i mean! Όσο και αν ακούγετε γελοίο και χαζό, όλα τα κομμάτια μου (με τα φάλτσα και τα λάθη τους, την καραερασιτεχνική παραγωγή-μίξη τους και φυσικά την απλότητά τους...) τα νιώθω, πως να το πω, .....δικά μου και "αντιστοιχούν" στην εκάστοτε χρονική στιγμή που γράφτηκαν.
Όχι απλά δεν πήγε χαμένος ο κόπος σου, αλλά ... πολλά κομμάτια σου θα ήταν ένα σκαλί πάνω αν είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά.Αυτή την φορά τα τύμπανα μου πήραν περισσότερη ώρα να τα φτιάξω απ'όλες τις κιθάρες μαζί........ Χαίρομαι που δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου...Όσο για τις συνθοπλάτες
, πήρα το track με την rythm, αντιγραφή και πέρασμα πάνω του ένα "περίεργο" preset του guitar ring ......τόσο απλά! :
![]()
μα προφανώς η κουτσή Μαρία παίζει!cigaret13 είπε:Αυτό το... "ακούω την διαφορά κάθε φορά"... Νίκο, είναι μια πονεμένη ιστορία! Ακουστικά - ηχειάκια του λάπτοπ - στέρεο σαλονιού - ηχεία 2.1 του Pc.... Περνάω απ' όλα 2-3 φορές για να "βγάλω" κάποιο συμπέρασμα....πλάκα πλάκα πάντως άρχισα να το συνηθίζω![]()
![]()
Κιθάρα Mr Jim πλέον παίζει και η κάθε κουτσή Μαρία, φωνή όμως...;;; :
![]()
Όσο για τις δι(α)φωνίες, den mporo na po oti katalava akrivos ti enois! ??? Και να σκεφτείς μόνο το Nude (αγαπημένο άσμα το Lies...) έχω ακούσει από αυτούς....παρεμπιπτόντως, το ξανάκουσα πριν μερικές μέρες....σύμπτωση; ??? Στράτε μου το Space quest γράφτηκε πριν 2,5-3 χρόνια και τελικά δεν μου πήγε η καρδιά να του αλλάξω ύφος και κατεύθυνση.....Όταν το έγραφα έτσι μου βγήκε και, παρ'όλο που είπα ότι θα το αλλάξω, δεν τό'κανα.....if you know what i mean! Όσο και αν ακούγετε γελοίο και χαζό, όλα τα κομμάτια μου (με τα φάλτσα και τα λάθη τους, την καραερασιτεχνική παραγωγή-μίξη τους και φυσικά την απλότητά τους...) τα νιώθω, πως να το πω, .....δικά μου και "αντιστοιχούν" στην εκάστοτε χρονική στιγμή που γράφτηκαν. Αυτή την φορά τα τύμπανα μου πήραν περισσότερη ώρα να τα φτιάξω απ'όλες τις κιθάρες μαζί........ Χαίρομαι που δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου...
Όσο για τις συνθοπλάτες
, πήρα το track με την rythm, αντιγραφή και πέρασμα πάνω του ένα "περίεργο" preset του guitar ring ......τόσο απλά! :
![]()