Στις φλέβες μου δεν τρέχει πια μαύρο αίμα όπως του Νέστωρα και του Κώστα.Όταν πείναγα, πάντα είχα 1-2 ευρώ στη τσέπη και ένα McDonalds ή Goodies κάπου δίπλα. Ξύλο από τα αφεντικά μου έφαγα...αλλά όχι τόσο ώστε να κλαίω και να οδύρομαι κάθε μέρα πάνω στη κιθάρα μου. Βεβαίως και ξεκίνησα με blues και δωδεκάμετρα αλλά θεωρώ ότι οφείλω και να δοκιμάσω και άλλα είδη αντί να κλαίω τη νιότη μου...
Ξαναγυρνάω λοιπόν στο αγαπημένο μου ασανσέρ.
Λίγα λόγια για την "μπάντα" μου, και ο Κώστας μου δίνει την ευκαιρία
Χαίρομαι αυτούς που μπορούν να μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα και να ξεμπουκώνουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί...
1) Είμαι πολύ τεμπέλης για να διαβάζω και να κάνω πρόβες
2) Το εργασιακό μου περιβάλλον, καταστρέφει τέτοιου είδους προσπάθειες οργάνωσης χάρην του απρόβλεπτου και επείγοντος. Ότι τέτοιες προσπάθειες έκανα στο παρελθόν (γυμναστήριο, τέννις...) κατέρευσαν και είχα πάντα την οργή και γκρίνια των υπολοίπων που έστησα
3) Όταν μου έρχεται η όρεξη για μουσική στις 2 η ώρα το βράδυ...που να ψάχνω τους υπόλοιπους
4) Αυτό το είδος της μουσικής θέλει πολύ καλούς μουσικούς και οι πραγματικοί δεν θα με έπαιζαν
Στο κομματάκι τώρα. Προφανώς και λέγεται No More Blues γιατί κάνω αντίσταση...Όπως είπα, ο καλός αυτός Σουηδός μου έστειλε το μidi του. Έφτιαξα το μπάσο χρησιμοποιώντας το ίδιο midi, απλά πέταξα το δεξί χέρι (έχετε πλάκα εσείς οι πληκτράδες...), πείραξα λίγο και ανέθεσα στο Trilogy το κοντραμπάσο. Στα drums μια λούπα έκανε τη δουλειά με χειροποίητη βοήθεια από το Trigger Finger μου. Επίτηδες άφησα κάποια λαθάκια για να μην φαίνεται τελείως λούπα. Τα υπόλοιπα synths, νάναι καλά το Gr20
ΥΓ1 Audiokosta, μυρίζεις το νίτρο?
ΥΓ2 Σε λίγο καιρό και funk...
No_More_Blues.mp3
Ξαναγυρνάω λοιπόν στο αγαπημένο μου ασανσέρ.
Λίγα λόγια για την "μπάντα" μου, και ο Κώστας μου δίνει την ευκαιρία
Μα και οι "δικοί" μου έχουν σφυγμό, απλά δεν είναι δίπλα μου. Στο συγκεκριμένο ο πιανίστας είναι Σουηδός και (μάλλον) δεν θα τον δώ-γνωρίσω ποτέ από κοντά.audiokostas είπε:Οι συμπαίχτες μου (αντίθετα με τους δικούς σου) έχουν σφυγμό.
Χαίρομαι αυτούς που μπορούν να μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα και να ξεμπουκώνουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί...
1) Είμαι πολύ τεμπέλης για να διαβάζω και να κάνω πρόβες
2) Το εργασιακό μου περιβάλλον, καταστρέφει τέτοιου είδους προσπάθειες οργάνωσης χάρην του απρόβλεπτου και επείγοντος. Ότι τέτοιες προσπάθειες έκανα στο παρελθόν (γυμναστήριο, τέννις...) κατέρευσαν και είχα πάντα την οργή και γκρίνια των υπολοίπων που έστησα
3) Όταν μου έρχεται η όρεξη για μουσική στις 2 η ώρα το βράδυ...που να ψάχνω τους υπόλοιπους
4) Αυτό το είδος της μουσικής θέλει πολύ καλούς μουσικούς και οι πραγματικοί δεν θα με έπαιζαν
Στο κομματάκι τώρα. Προφανώς και λέγεται No More Blues γιατί κάνω αντίσταση...Όπως είπα, ο καλός αυτός Σουηδός μου έστειλε το μidi του. Έφτιαξα το μπάσο χρησιμοποιώντας το ίδιο midi, απλά πέταξα το δεξί χέρι (έχετε πλάκα εσείς οι πληκτράδες...), πείραξα λίγο και ανέθεσα στο Trilogy το κοντραμπάσο. Στα drums μια λούπα έκανε τη δουλειά με χειροποίητη βοήθεια από το Trigger Finger μου. Επίτηδες άφησα κάποια λαθάκια για να μην φαίνεται τελείως λούπα. Τα υπόλοιπα synths, νάναι καλά το Gr20
ΥΓ1 Audiokosta, μυρίζεις το νίτρο?
ΥΓ2 Σε λίγο καιρό και funk...
No_More_Blues.mp3