New synth from MOOG

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
herbnews.jpg

"Professor Herb Deutsch, synth pioneer and collaborator of Bob Moog, visited the Moog Machine Shop during Moogfest 2012. While here, Professor Deutsch explored Moog's next generation analog synthesizer, while still in it's research & design phase.

In the past, Bob Moog always tested his ideas, instruments and sounds with musicians and colleagues.

This spirit of collaboration continues at the Moog factory to this day and is essential to our work. It is a key part of the product development process, as it furthers our ideas and helps us shape better tools for musicians.
"
yawn.gif

Ελεγα να παρω το integra της roland, αλλα λογαριαζα χωρις τον παππου που εφτιαξε αυτο το synth ;D

Δεν βλεπω κατι νεο σε γενικες γραμμες. "Μυριζει" Little Phatty. Απ'οτι διαβαζω στα διαφορα σχολια διαφορων Moogοπληκτων, ζητανε ενα πολυφωνικο synth. Δεν βλεπω τη Moog να τους κανει τη χαρη... ::)

Αμα θελουν πολυφωνικο συνθ, εχει τόσα DSI που εχουν ενα σωρο specs σε χαμηλη τιμη.

Ε little phatty είναι, αλλα θα εχει 31 αντι για 4 knobs ;D

Θα μπει πολυ δυναμικά στο πολυλλημα (κατα το δίλλημα) που θα με απασχολήσει την άνοιξη.

Mopho x4, Integra, φτο εδω? Τιποτα απ'ολα αυτα, γιατι δε θα χω ουτε να φαω? Τι αραγες? ;D

Α ναι...τα παραπανω με την προϋποθεση να μην ξεπερναει τα 1500. Αν κάνει παραπάνω...θα γίνω waterfall κι εγω ;D

Αν παρω DSI, θα παρω το Mopho x4.

Το λατρευω το prophet, αλλά χρειάζομαι και keyboard στην επομενη αγορά.

Επίσης, Προφετ ξεπροφετ, μουγκ ξεμουγκ, θα παρω οπωσδήποτε και ενα καλο delay.

Τι τους πειραζει ρε τους τσιφουτηδες να βαλουν ενα delay... ουστεάλο απο δω

neeq είπε:
Το λατρευω το prophet, αλλά χρειάζομαι και keyboard στην επομενη αγορά.
Εσυ ησουν ετοιμος να παρεις το Integra 7, τωρα θες κατι με πληκτρα? :P

Παντως το Prophet 08 ειναι ενας στοχος που εχω και γω, η keyboard version πρωτα ή στην τελικη το rack. Το καραγουσταρω σαν ηχο και design. Fantastic synth. :-*

Με μια μοναδα effect (πχ ενα Lexicon MX300) και το πακετο ειναι ετοιμο για πτησεις. 8)

Με το integra θα εδινα και το K2661 μαλλον ρε συ, και θα έπαιρνα 88ρι. Και integra-v synth σε ρακιέρα.

Αλλα να τρεχω k2661, v synth ΚΑΙ αλλο ενα module (συν καποιες φορές το v machine)....είναι καπως μικρο το Kurz για όλα αυτα..

Δεν ξερω, ακόμα πολλά λόγια λέω, και τελικα απο λεφτα θα παρω τα 3 μου. Ας ερθει με το καλό η ώρα, θα εχουν ανακοινωθει και αλλα καλουδια στις εκθεσεις, και θα χουμε να λέμε ουυυυυ ;D

Παντως μου θυμησες πως κοιτουσα το Prophet οταν ειχε βγει, και τώρα ξαναψήθηκα. Οντως ειναι πανεμορφο και τρελό value for money.

Ειναι το ατιμο...

Κατσε να δουμε και στη ΝΑΜΜ τι θα παιξει, βγαινει νεο Casio, καπου ειδα μια φωτο. Μετα μαλλον η Korg βγαζει κατι σε αναλογικο. Αντε να δουμε επιτελους και το περιβοητο αναλογικο Pulse 2 της Waldorf, αυτο παρααργησε, ηταν και καλα να βγει περσι το καλοκαιρι, μετα το τρεναραν μηνα τον μηνα και ακομα να το βγαλουν, αν και στα Thomann/Music Store υπαρχει στις σελιδες τους και "αναμενεται"...

Η αλλη λύση είναι ->

Δωσιμο K2661 και V synth

Και αγορα Integra - 88ρι και prophet

Λυσεις υπαρχουν...απο λεφτά δεν παμε καλα :P

Waterfall-K είπε:
...ενος Moog Voyager!
idea.gif
μεταχειρισμένου...και σε κακη κατασταση ;D

Το Integra τι έχει πάθει στον Thomann? Οσο παει και εξαφανιζεται. Απο περτικαλί, έγινε άσπρο σε διαθεσιμότητα.

Στο Στολλα Θεσ/νικης που ρωτησα πριν καποιες μέρες, μου έλεγαν "φέεεετα, νωρις ειναι ακομα"... Δεν υποτιθεται οτι κυκλοφορει?

@Μανωλη: Ασε, τσάμπα πιστεψαμε τον ηγέτη...ουτε στο δημοσιο μας διορισε, ουτε λεφτά μοιρασε ;D

neeq είπε:
ουτε στο δημοσιο μας διορισε, ουτε λεφτά μοιρασε ;D
Σε σας, που ειστε ΝεοΔημοκρατες.

Σε μας που ειμασταν/στε στην Κλαδικη.....Λεφτα υπηρχαν... 8)

neeq είπε:
Το Integra τι έχει πάθει στον Thomann? Οσο παει και εξαφανιζεται. Απο περτικαλί, έγινε άσπρο σε διαθεσιμότητα.

Στο Στολλα Θεσ/νικης που ρωτησα πριν καποιες μέρες, μου έλεγαν "φέεεετα, νωρις ειναι ακομα"... Δεν υποτιθεται οτι κυκλοφορει?
Το καλό πράγμα αργεί. Όντως υπάρχει μία καθυστέρηση... ολίγον τι.

@Μανωλη: Ασε, τσάμπα πιστεψαμε τον ηγέτη...ουτε στο δημοσιο μας διορισε, ουτε λεφτά μοιρασε ;D
;D

Trending...

Νέα θέματα

Back