Neural Amp Modeler (NAM)

Την κιθάρα την έχεις συνδέσει στην κάρτα?
:classic_tongue:

Δοκίμασε να έχεις ήδη συνδεδεμένη την κάρτα ήχου κ να έχεις βεβαιωθεί πως λειτουργεί πριν ανοίξει το πλαγκιν

Αν συνεχίζει να μην κάνει τίποτα αφού φορτώσεις profile κ IR πες μας πάλι μήπως σκεφτούμε τίποτα

Επίσης δοκίμασε το (πάλι ισχύει ότι είπα πριν για την κάρτα) κ το nam ως stand alone μήπως είναι κάποια ρύθμιση στο daw ,το πρόβλημα

Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι το προσπαθεί σαν stand alone, και όχι μέσα από DAW.

Κ εμενα..
Λεω ομως μηπως ειναι daw, που εκει υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα νε εχει γινει καποιο λαθος στις ρυθμισεις.
Μηπως τη βγαλουμε καθαρη απο θεμα ρυθμισεων ΝΑΜ δηλαδη κ το ριξουμε αλλου το φταιξιμο?

Δοκίμασε να έχεις ήδη συνδεδεμένη την κάρτα ήχου κ να έχεις βεβαιωθεί πως λειτουργεί πριν ανοίξει το πλαγκιν
Το δοκίμασα αλλά τζιφος

Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι το προσπαθεί σαν stand alone, και όχι μέσα από DAW.
Ναι έτσι πήγα να το δοκιμάσω όπως κάνω και με το guitar rig.
Στο daw πως θα το περάσω;
Με το guitar rig είχε έναν φάκελο που τον έκανα επικόλληση στα plugin του daw .

Ο φάκελος αυτός στο τέλος έγραφε ill ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά.
Σε αυτό (το profile )δεν πήρε το μάτι μου κάποιον τέτοιο φάκελο.

Βρε συ, όταν το έκανες εγκατάσταση, είχε τις επιλογές standalone και vst3.
Αν ήταν και οι δύο τσεκαρισμένες, το έχεις εγκαταστήσει και σαν standalone και σαν vst (οπότε το ανοίγεις μέσα από το DAW).

Οπότε η λύση είναι να το κάνω απεγκατάσταση και ξανά από την αρχή;

Sorry αν ρωτάω μπούρδες αλλά δεν το έχω με τα πισιά

Δεν είχες επιλέξει αυτά (standalone και vst3) κατά την εγκατάσταση?
Αν όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση.
Πας να κάνεις όπως είσαι πάλι εγκατάσταση, αλλά επίλεξε μόνο το vst3.

Ωραία λογικά λίγο πιο μετά μπορεί να έχω το χρόνο να το τσεκάρω.
Ευχαριστώ πολύ

Για όποιον δε βόλεψε το interface του Νeural, το Tonocracy της Atomic Amplifiers https://tonocracy.com/ είναι επίσης δωρεάν, έχει σαφώς πιο φιλικό interface και υπόσχεται 100% συμβατότητα με τα captures για το Neural.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back