Νέος στο μπάσσο ^_^

hitman είπε:
To kazoo είναι πιο δύσκολο από το μπάσο...
Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.

Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?
Γιατί είμαι εγώ;

Υπομονή λίγες μέρες..... ;)

audiokostas είπε:
Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.
Και το kazoo αν το βάλεις στο στόμα και φυσήξεις δεν θα κάνει απολύτως τίποτα...  ;)

(προφανώς έκανα χαβαλέ στην αρχική απάντηση)

audiokostas είπε:
Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.;)
Νεουςςς...

αυτον εδω μην τον ακους,θα καταληξεις μπλουζιστας... ;D

Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?
Βεβαιως και μπορειτε!...να βλεπετε.. 8) ;D

Για να μπω λοιπον κι εγω στο χορο με τις αποψεις, να πω πως καλυτερο "σχολειο" απο το να μπει κανεις σε μια μπαντα της οποιας το επιπεδο ειναι (καπως) πανω απο το δικο του δεν υπαρχει. Εκει "αναγκαστικα" εξελισσεσαι γρηγορα και μαθαινεις σε πραγματικες συνθηκες τι εστι βερυκοκο. Επειδη ειμαστε λιγοι και περιζητητοι, οι μπασιστες εχουμε αυτη τη δυνατοτητα.
Γιες.

Ομοιοπαθης. :)

Τσιροτα στα δαχτυλα και "βουρ" το προγραμμα...

Μαθημα 1 (και μοναδικο) για μπασσιστα "δημοκρατικης" μπαντας:

Γυρω απο τις βασικες σου νοτες,υπαρχουν κι αλλες.

Αν τις συνδυασεις καλα,εχεις μια ωραια μπασσογραμη.Θα στο πουν οι αλλοι.

Αν οχι,τοτε δεν εχεις την αισθηση της αρμονιας.Παλι θα στο πουν οι αλλοι... ;D

Αν πας στο μπασσο,γιατι ειναι πιο ευκολο απο την κιθαρα,η γιατι "απετυχες" ως κιθαριστας,αστο και το μπασσο,ουτε σ'αυτο θα τα καταφερεις...

Αν ομως θεωρεις το μπασσο αγαπημενο σου οργανο,και δεν μπορεις να φανταστεις

τον εαυτο σου ως κιθαριστα,ντραμμερ η τραγουδιστη,

τοτε μαλλον το'χεις μεσα σου και θα "γινεις" γρηγορα... ;)

yann είπε:
Αν ομως θεωρεις το μπασσο αγαπημενο σου οργανο,και δεν μπορεις να φανταστεις

τον εαυτο σου ως κιθαριστα,ντραμμερ η τραγουδιστη,

τοτε μαλλον το'χεις μεσα σου και θα "γινεις" γρηγορα... ;)
Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D

marathon είπε:
Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D
Αν δίνει μαθήματα με €15 το δίωρο, ξέρω μαθητή που τον χρειάζεται  8)

audiokostas είπε:
Αν δίνει μαθήματα με €15 το δίωρο, ξέρω μαθητή που τον χρειάζεται  8)
Ορθοφωνίας?

κι εγώ δάσκαλο ψηφίζω. τουλάχιστον για μια σωστή αρχή.

και τώρα πάμε οφτόπικ

audiokostas είπε:
Μελόντικα/τριγωνάκι συστήνονται μόνο για alternative.
να προσθέσω μεταλόφωνο, θέρεμιν και πικάπ.  8)

Αν δεν ακούγεστε με τίποτα, αυτοπροσδιοριστείτε punk ή post melodιc alternative sounds.
όσο λιγότερο ακούγεστε, τόσο πιο ποστ αλτέρνατιβ το αποτέλεσμα  :P

Και το kazoo αν το βάλεις στο στόμα και φυσήξεις δεν θα κάνει απολύτως τίποτα...  ;)
μπορεί κάποιος γνώστης σε άλλο θέμα να μας κατατοπίσει για το πως δουλεύει αυτό το όργανο? Θεωρώ ότι διαθέτει τα φόντα για νεο αλτερνατιβ γκάτζετ...  ;)

marathon είπε:

Γνωριζεστε με τον κυριο; ΑΦΤΟ ΙΝΕ???

marathon είπε:
Ορθοφωνίας?
Με €15/δίωρο και λεμονάτο να διδάσκει, μέσα είμαι.

μπορεί κάποιος γνώστης σε άλλο θέμα να μας κατατοπίσει για το πως δουλεύει αυτό το όργανο? Θεωρώ ότι διαθέτει τα φόντα για νεο αλτερνατιβ γκάτζετ...  ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Kazoo

Μουγκρίζεις και αυτό σπάει πλάκα μαζί σου......

Το kazoo είναι ένας πλαστικός/μεταλλικός σωλήνας με μία πλαστική μεμβράνη στο πάνω μέρος του. Για να παράγει ήχο το βάζεις στο στόμα και "μουρμουρίζεις" σαν να τραγουδάς. Το αποτέλεσμα θυμίζει το "κόλπο" με τη ζελατίνα από τα τσιγάρα (φαντάζομαι όλοι το ξέρουμε αυτό το "κόλπο").

marathon είπε:
Τον Sting? ;D ;D ;D

hitman είπε:
θυμίζει το "κόλπο" με τη ζελατίνα από τα τσιγάρα (φαντάζομαι όλοι το ξέρουμε αυτό το "κόλπο").
φυσικά και το ξέρουμε! Εξίσου σημαντικό στο οπλοστάσιο του ποστ-αλτερνάτιβερ  ;D

σας ευχαριστώ για την παρένθεση, ας επιστρέψουμε στο θέμα "νεος στο μπάσο"

μήπως μπασο+φωνή = Roger Waters? αφτο θα νε...

marathon είπε:
και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοι

yann είπε:
Τον Sting? ;D ;D ;D
μήπως μπασο+φωνή = Roger Waters? αφτο θα νε...
και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοι
καλά...δεν μπορεί κανείς να πεί μια μ@λ@κία...ορμάτε όλοι....

Φανταζομαι πλακα που θα παθει ο Blagodarq

οταν μπει να διαβασει τις απαντησεις στο θεμα του :o

THEOD είπε:
Φανταζομαι πλακα που θα παθει ο Blagodarq

οταν μπει να διαβασει τις απαντησεις στο θεμα του :o
Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;D

marathon είπε:
Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;D
Δικαιολογημένα κιόλας!!  :P

Μια ερώτηση έκανε ο καημένος και εμείς φτάσαμε στις 6 σελίδες να μιλάμε μέχρι και για τσίπουρα!! Χαχαχαχα!!!  ;D

Αν θέλετε μπορώ να θίξω και το θέμα ότι η σωστή γραφή είναι μπάσο και όχι μπάσσο. Θα αποχωρήσει κ ο τελευταίος.

Evilnye είπε:
Αν θέλετε μπορώ να θίξω και το θέμα ότι η σωστή γραφή είναι μπάσο και όχι μπάσσο. Θα αποχωρήσει κ ο τελευταίος.
Χμμμ... Γιατί αυτό; Το μπάσ(σ)ο δεν είναι η ελληνοποίημένη λέξη του bass;; Η μεταφορά μιας ξένης λέξης στα ελληνικά δεν γίνεται αυτή κάθε αυτή; (Αν δεν τους έδιωξες εσύ, τους έδιωξα εγώ!)

Trending...

Νέα θέματα

Back