Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.hitman είπε:To kazoo είναι πιο δύσκολο από το μπάσο...
Γιατί είμαι εγώ;Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?
Υπομονή λίγες μέρες.....
Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.hitman είπε:To kazoo είναι πιο δύσκολο από το μπάσο...
Γιατί είμαι εγώ;Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?
Και το kazoo αν το βάλεις στο στόμα και φυσήξεις δεν θα κάνει απολύτως τίποτα...audiokostas είπε:Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.
Νεουςςς...audiokostas είπε:Για βάλτο στο στόμα το Precision και φύσα.![]()
Βεβαιως και μπορειτε!...να βλεπετε.. 8) ;DAυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?
Γιες.Για να μπω λοιπον κι εγω στο χορο με τις αποψεις, να πω πως καλυτερο "σχολειο" απο το να μπει κανεις σε μια μπαντα της οποιας το επιπεδο ειναι (καπως) πανω απο το δικο του δεν υπαρχει. Εκει "αναγκαστικα" εξελισσεσαι γρηγορα και μαθαινεις σε πραγματικες συνθηκες τι εστι βερυκοκο. Επειδη ειμαστε λιγοι και περιζητητοι, οι μπασιστες εχουμε αυτη τη δυνατοτητα.
Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;Dyann είπε:Αν ομως θεωρεις το μπασσο αγαπημενο σου οργανο,και δεν μπορεις να φανταστεις
τον εαυτο σου ως κιθαριστα,ντραμμερ η τραγουδιστη,
τοτε μαλλον το'χεις μεσα σου και θα "γινεις" γρηγορα...![]()
Αν δίνει μαθήματα με €15 το δίωρο, ξέρω μαθητή που τον χρειάζεται 8)marathon είπε:Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D
Ορθοφωνίας?audiokostas είπε:Αν δίνει μαθήματα με €15 το δίωρο, ξέρω μαθητή που τον χρειάζεται 8)
να προσθέσω μεταλόφωνο, θέρεμιν και πικάπ. 8)audiokostas είπε:Μελόντικα/τριγωνάκι συστήνονται μόνο για alternative.
όσο λιγότερο ακούγεστε, τόσο πιο ποστ αλτέρνατιβ το αποτέλεσμαΑν δεν ακούγεστε με τίποτα, αυτοπροσδιοριστείτε punk ή post melodιc alternative sounds.
μπορεί κάποιος γνώστης σε άλλο θέμα να μας κατατοπίσει για το πως δουλεύει αυτό το όργανο? Θεωρώ ότι διαθέτει τα φόντα για νεο αλτερνατιβ γκάτζετ...Και το kazoo αν το βάλεις στο στόμα και φυσήξεις δεν θα κάνει απολύτως τίποτα...![]()
marathon είπε:Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D
Με €15/δίωρο και λεμονάτο να διδάσκει, μέσα είμαι.marathon είπε:Ορθοφωνίας?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kazooμπορεί κάποιος γνώστης σε άλλο θέμα να μας κατατοπίσει για το πως δουλεύει αυτό το όργανο? Θεωρώ ότι διαθέτει τα φόντα για νεο αλτερνατιβ γκάτζετ...![]()
Τον Sting? ;D ;D ;Dmarathon είπε:Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D
φυσικά και το ξέρουμε! Εξίσου σημαντικό στο οπλοστάσιο του ποστ-αλτερνάτιβερ ;Dhitman είπε:θυμίζει το "κόλπο" με τη ζελατίνα από τα τσιγάρα (φαντάζομαι όλοι το ξέρουμε αυτό το "κόλπο").
και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοιmarathon είπε:Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D
yann είπε:Τον Sting? ;D ;D ;D
μήπως μπασο+φωνή = Roger Waters? αφτο θα νε...
καλά...δεν μπορεί κανείς να πεί μια μ@λ@κία...ορμάτε όλοι....και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοι
Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;DTHEOD είπε:Φανταζομαι πλακα που θα παθει ο Blagodarq
οταν μπει να διαβασει τις απαντησεις στο θεμα του![]()
Δικαιολογημένα κιόλας!!marathon είπε:Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;D
Χμμμ... Γιατί αυτό; Το μπάσ(σ)ο δεν είναι η ελληνοποίημένη λέξη του bass;; Η μεταφορά μιας ξένης λέξης στα ελληνικά δεν γίνεται αυτή κάθε αυτή; (Αν δεν τους έδιωξες εσύ, τους έδιωξα εγώ!)Evilnye είπε:Αν θέλετε μπορώ να θίξω και το θέμα ότι η σωστή γραφή είναι μπάσο και όχι μπάσσο. Θα αποχωρήσει κ ο τελευταίος.