Nα κρινουμε τους καλλιτεχνες με βαση τα καλλιτεχνικα τους δρωμενα

Status
Not open for further replies.

brougos7

Μόνιμος θαμώνας
Επεσε στην αντιληψη μου ενα βιντεακι της διαμαχης του Χατζηδακη με γνωστη βρωμερη φυλλαδα. Κυριοι οπως δε βρίσκω τίποτα το επιλήψιμο στον Κορκολή (τον οποίο μουσικά μπορει να απεχθάνομαι) έτσι ακριβώς δε βρίσκω κάτι το επιλήψιμο στο Χατζιδάκι. Ο καθε καλλιτεχνη ειναι υπολογος για τα καλλιτεχνικα του δρωμενα κ τη σταση του απεναντι σε αυτα. Δε με ενδιαφερει τι κανει στο κρεβατι του.

Ιδου του λογου το αληθες , μαζι κ η απαντηση απο τον ιδιο τον Χατζηδακη

http://www.youtube.com/watch?v=TqXZjr49ULA

Προσωπικα ουδεποτε ενδιαφερθηκα για την προσωπικη ζωη,τις πεποιθησεις και το "προσωπο στην κοινωνια" των μουσικων,τραγουδιστων,ζωγραφων,ποιητων,συγγραφεων κτλ.που θαυμαζω και μου αρεσουν (αν το...εκανα αλλωστε θα επρεπε να..πεταξω το 90% απο αυτους.. ;D)

brougos7 είπε:
Δε με ενδιαφερει τι κανει στο κρεβατι του.
αναφέρεσαι στο αν φοράει πυτζάμες ή όχι;

στο αν προτιμά τις μελαχροινές από τις ξανθές;

ή και σε άλλα γούστα;

Είναι ίδιο αν οι προτιμήσεις επεκτείνονται στο άλλο φύλο ή σε ηλικίες κάτω των 18;

Θα το κρίνουμε με τα ίδια σταθμά;

Superfunk είπε:
Προσωπικα ουδεποτε ενδιαφερθηκα για την προσωπικη ζωη,τις πεποιθησεις και το "προσωπο στην κοινωνια" των μουσικων,τραγουδιστων,ζωγραφων,ποιητων,συγγραφεων κτλ.που θαυμαζω και μου αρεσουν (αν το...εκανα αλλωστε θα επρεπε να..πεταξω το 90% απο αυτους.. ;D)
Προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές αφού δω κάποιες απόψεις ενός καλλιτέχνη να αλλάζει άμεσα και το ενδιαφέρον μου γι αυτόν.

gdevelek είπε:
αναφέρεσαι στο αν φοράει πυτζάμες ή όχι;

στο αν προτιμά τις μελαχροινές από τις ξανθές;

ή και σε άλλα γούστα;
Γελασαμε κ παλι  gveleka. Εισαι μεγαλος αστειατορας

Προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές αφού δω κάποιες απόψεις ενός καλλιτέχνη να αλλάζει άμεσα και το ενδιαφέρον μου γι αυτόν.
μπα ποτε δεν μου εχει συμβει,να καταλαβεις ακουω ακομα και..εγχωριους relic ψευτοκομμουνιστες....αν η μουσικη τους ειναι καλη  ;D (το μεγαλυτερο αμαρτημα που μπορει να υποπεσει καποιος στο προσωπικο μου συστημα αξιων... ;D)

σιγα μη κολλησω επειδη ειναι gay (π.χ.George Michael),φασιστας (π.χ. Ezra Pound) η του αρεσουν οι (πολυ) μικρουλες (π.χ.Εμπειρικος)... ;D ή επειδη ειναι αλκοολικος/ναρκωτικακιας (σχεδον ΟΛΟΙ...οσοι μου αρεσουν ειναι... ;D)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με κάλυψε η Εύη παραπάνω

brougos7 είπε:
Γελασαμε κ παλι  gveleka. Εισαι μεγαλος αστειατορας
κι εσύ την έχεις την πλάκα σου, μην αγχώνεσαι  ;)

Μη ζοριζεστε, κ ειρηνη υμιν.  Κ οσο για την εν λογω φυλλαδα, μονο για χαρτι υγειας κανει. Αντι να πλενουν το στομα τους οταν μιλανε για τη μουσικη αυτη ιδιοφυια που μπορουσε να γραψει απο ρεμπετικο εως συμφωνικη ορχηστρα κ να κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο, αυτοι γραφουν λαλακιες. Αλλα απο φυλλαδα του ΟΦΑ τι να περιμενεις? Μου τη σπανε ταμαλλα αυτοι οι "ηθικοπλαστες" ειναι χειροτεροι απο τον καθε κυναιδο που κραζουν.

Συμφωνώ με την Εύη κι εγώ...δλδ δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι??Μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε έτσι άραγε??Δεν με νοιάζει το ένα δεν με νοιάζει το άλλο...ΔλΔ δεν θα μας πειραζε αν εβγαινε ο Παπανδρέου ο Καραμανλής ή Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δήλωνε Gay??Θα μου πεις βέβαια ολόκληρος Ricky Martin(και καλά το ΑΠΟΛΥΤΟ αρσενικό) το δήλωσε και Rob Halford(Metal God) αυτό μας χάλασε τώρα??Εγώ χαλάστηκα απίστευτα...Σκόρπιες σκέψεις χωρίς προσωπική αντιπαράθεση...Προσωπικά είμαι υπέρμαχος του φυσιολογικού γιατί είμαι ΚΑΙ πατέρας...

Superfunk είπε:
σιγα μη κολλησω επειδη ειναι gay (π.χ.George Michael),φασιστας (π.χ. Ezra Pound) η του αρεσουν οι (πολυ) μικρουλες (π.χ.Εμπειρικος)... ;D ή επειδη ειναι αλκοολικος/ναρκωτικακιας (σχεδον ΟΛΟΙ...οσοι μου αρεσουν ειναι... ;D)
οι τρείς πρώτες "ομάδες" διαφέρουν σημαντικά και ποιοτικά από την τέταρτη

ο κάθε καλλιτέχνης/αθλητής/ο,τιδήποτε είναι πρώτα Άνθρωπος, και μετά  καλλιτέχνης/αθλητής/ο,τιδήποτε

όσα κάνει ως άνθρωπος, μπορεί να φωτίζουν τα όσα κάνει ως καλλιτέχνης, μπορεί και να τα σκιάζουν

σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν, είναι απλά παράλογο

Εγώ έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι ο Gaahl των Gorgoroth είναι gay. Ενιωσα προδομένος, δεν ξανάκουσα ποτέ κομμάτι τους. ;D

μπα,καρφακι δεν μου καιγεται...

σιγα μη σταματησω να θαυμαζω τον Πικασσο & τον Γκαινσμπουργκ επειδη ηταν μισογυνηδες,τον James Brown επειδη ηταν wife beater,τον Ezra Pound επειδη ηταν φασιστας ,τον Εμπειρικο επειδη στον Μεγαλο Ανατολικο περιγραφει μια...συνευρεση με...5χρονες παιδουλες ανα δυο σελιδες... ;D και τον Καβαφη επειδη ηταν ομοφυλοφυλος...

αν το αποτελεσμα ειναι καλο (η θεϊκο οπως στις παραπανω περιπτωσεις) ασχολουμαι με αυτο,αν ηταν να αποριπτουμε καλλιτεχνες επειδη δεν συμφωνουμε με αυτα που κανουν στην προσωπικη τους ζωη,ζητω που καηκαμε (ασε που κακα τα ψεμματα οι...straight & super politicaly correct ανθρωποι ειναι συνηθως και οι..πραγματικα επικινδυνοι,τσεκαρε μονο τον μεσο...πολιτικο... ;D)

Διόρθωση με το gay δεν έχω κανένα πρόβλημα και είναι μια χαρά φυσιολογικό κατ' εμέ. Με την παιδεραστία (είτε straight ή gay) έχω πρόβλημα.

Με το φασισμό επίσης. Με τους μισογύνηδες ή μισάνθρωπους επίσης.

Δεν το βλέπω με την καμία το ίδιο.

Με τους μισογύνηδες ή μισάνθρωπους επίσης.
θα πρεπει τοτε να σταματησεις να διαβαζεις λογοτεχνια... ;D ;D (η τουλαχιστον ενα πολυ μεγαλο κομματι της)

γιατι θεωρεις οτι ΕΓΩ το βλέπω?

Εχω βαρεθει να εξηγω τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ εδω μεσα.

Επισης εχω βαρεθει να ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ο αλλος τι γραφω.

Δεν ειπα οτι εξισωνω τα παραπανω "εγκληματα",απλα ειπα οτι δεν με ενδιαφερει αν καποιος τα εχει διαπραξει την ωρα που κρινω το ΕΡΓΟ του (και οχι την πρσωπικοτητα του),αν ημουν ΔΙΚΑΣΤΗΣ θα τον πηγαινα μεσα τον λουστη (στην περιπτωση της παιδεραστιας θα τον σκοτωνα με τα ιδια μου τα χερια),αλλο το ενα και αλλο τα αλλο ομως...

Απο τη στιγμη που δεν ειμαι δικαστης ομως περιοριζομαι στο να απολαμβανω το εργο του .

Καθε ανθρωπος πρεπει να κρινεται συμφωνα με την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ του οταν κρινεται για  το ΕΡΓΟ του...

και να ενα ωραιο παραδειγμα... :)

It is time to elect a new world leader, and only your vote counts. Here are the facts about the three leading candidates.
Candidate A - Associates with crooked politicians, and consults with astrologists. He's had two Mistresses. He also chain smokes and drinks 8 to 10 martinis a day.

Candidate B - He was kicked out of office twice, sleeps until noon, used opium in college and drinks a quart of whiskey every evening.

Candidate C - He is a decorated war hero. He's a vegetarian, doesn't smoke, drinks an occasional beer and never cheated on his wife.

Which of these candidates would be your choice? Decide first, no peeking, then scroll down for the answer.

-------------------------------------------------------------

Candidate A is Franklin D. Roosevelt.

Candidate B is Winston Churchill.

Candidate C is Adolph Hitler.

Evilnye είπε:
Διόρθωση με το gay δεν έχω κανένα πρόβλημα και είναι μια χαρά φυσιολογικό κατ' εμέ. Με την παιδεραστία (είτε straight ή gay) έχω πρόβλημα.

Με το φασισμό επίσης. Με τους μισογύνηδες ή μισάνθρωπους επίσης.

+1 χορδή στην Κυρία.

Evilnye είπε:
Διόρθωση με το gay δεν έχω κανένα πρόβλημα και είναι μια χαρά φυσιολογικό κατ' εμέ.
Πως ορίζεις το Φυσιολογικό μεταξύ δύο ατόμων του ΙΔΙΟΥ φύλλου??

Superfunk είπε:
γιατι θεωρεις οτι ΕΓΩ το βλέπω?

Εχω βαρεθει να εξηγω τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ εδω μεσα.

Επισης εχω βαρεθει να ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ο αλλος τι γραφω.
Ψυχραιμία. Δεν έχω τίποτε μαζί σου και ΔΕΝ αναφερόμουν σ εσένα...

οι τρείς πρώτες "ομάδες" διαφέρουν σημαντικά και ποιοτικά από την τέταρτη
Πιο πολύ εδώ αναφέρθηκα...

Είναι φυσιολογικό από τη στιγμή  που η επιλογή γίνεται συνειδητά μεταξύ και των δυο ατόμων.

spiros69 είπε:
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.

ΟΧΙ ΕΔΩ.

spiros69 είπε:
Οι ομοφυλόφιλοι είναι μιάσματα της κοινωνίας. Λυμαίνονται την πολιτιστική ζωή μας, απειλούν τα παιδιά μας, είναι του Σατανά. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

Δόξα και Τιμή στο Γιώργο τον Κουρή.

Το φυσιλογικο για τον καθενα ειναι διαφορετικο, πόσο μάλλον για τις μουσικές και μη ιδιοφυίες που την έχουν την ανωμαλία τους.

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι είναι ο άλλος παρα μόνο αυτό που μου προσφέρει (μουσική, στην περίπτωση αυτη).

Το να μην ακους κάτι που σου αρέσει επειδη ο άλλος ειναι παιδεραστης πχ κάνει κακό στα δικά σου ακούσματα.

Δεν ειπαμε να λεει "f@@k the children" στα τραγούδια του. Εκει ναι, μην το ακούς.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back