Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Φοβάμαι ότι δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό τον ενδιαφέροντα διάλογο παρά μόνο κατ' ιδίαν. Διευκρινήζω μόνο, ότι δεν σου επιτέθηκα (γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια), και ότι βέβαια έχω συναίσθηση για το ότι είπες "ναι" - δεν περίμενα τίποτε λιγότερο.blue είπε:Απαντώ σε ενα ποστ του τρόλεϋ γιατί είναι το μόνο που χρησιμοποιεί στοιχειωδώς αναφορές στα πράματα που είπα.
Επίσης, ένα τελευταίο σχόλιο : μία πολιτική συζήτηση έχει εξ' άπαντος τελειώσει όταν ο ένας αρχίσει να ρωτάει τον άλλο "τι ψήφισες;". Δεν ψήφισα τίποτε από αυτά που ανέφερες (ευχαρίστως θα το κάνω αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς ή τον Σύριζα, όπως έκαναν άλλωστε πολλοί άλλοι), αλλά στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είχα πραγματικά να διαλέξω (λίγα μαθηματικά χρειάστηκαν και μη-ευπιστία στις δημοσκοπήσεις).
Θα σου πω όταν μιλήσουμε τι ακριβώς ψήφισα, αν ενδιαφέρεσαι.
[Παρένθεση]
@ Ray
Θα περίμενα από κάποιον που ζει στο εξωτερικό να είναι πιο προσεκτικός στο τι λέει. Η παρούσα ψηφοφορία έχει τόσες και τέτοιες διαφορές από αυτό που υπαινίσσεσαι, που χρειάζεται πραγματικά δόλος για να προσποιείται κανείς ότι δεν καταλαβαίνει. Π.χ. σε πόσες ψηφοφορίες έχεις συμμετάσχει όπου κάποιος να μπορεί να αναιρέσει τη ψήφο του ενώ η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη; Δυστυχώς, το έλλειμα ιντερνετικού πολιτισμού είναι πρόδηλο, ορισμένοι νομίζετε ότι ψηφίζετε στο σχολείο για το αν θα πάμε εκδρομή στην Κέρκυρα ή το Ναύπλιο.
Και για ποιο λόγο δεν έχει δικαίωμα κάποιος να απαιτήσει ένα μίνιμουμ συμμετοχής;
Ή τι σημαίνει "με βολεύει" εμένα; Υπάρχει χρηματικό έπαθλο;
Λέξεις και πόρδοι χωρίς κανένα περιεχόμενο.
[Τέλος Παρένθεσης]
Ο κίνδυνος να κατηγορηθεί το φόρουμ για κάτι, ήταν και είναι πάντα παρών... π.χ. κάποιος μπορεί να πει ότι αβαντάρουμε τη Roland, ή τον Τόμαν ή τον Νάκα, ή ότι μαζεύουμε κόσμο για τις συναυλίες του Τέρρυ... από μαλακίες... άλλο τίποτε. Περιμένω από όλους στο μέλλον να δείξετε ακριβώς εκείνη την ευαισθησία που επικαλείσθε για την προστασία της φήμης του φόρουμ (σχήμα λόγου... προφανώς δεν περιμένω απολύτως τίποτε)...