Να επιτραπούν επίσημα οι Πολιτικές συζητήσεις στο Noiz;

ndnikola είπε:
λάθοθ κατάλαβεθ: τα δύο σενάρια είναι οι δύο πιθανές καταλήξεις των πολιτικών threadz, δεν περιγράφουν το τρέχον πολιτικό θρεντ.

ναι αυτο εννοουσα!
Ναι κατάλαβα, αλλά επισημαίνω (κσανα) ότι τα 2 τελευταία (μετράω κι ετούτο) δεν κατέληξαν ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.

harilatron είπε:
Κατά τα άλλα, προσωπικά έχω μετανιώσει που έγραψα πολιτικά γιατί απ ότι φαίνεται αυτά που έγραψα εξελήφθησαν ως "δεξιά" (δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή όσοι παρακολούθησαν στενά) με ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες για τη δημοτικότητα του χώρου.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις...

Αν εσύ κατέθεσες την τεκμηριωμένη άποψή σου με ευγένεια και σαφήνεια, τι σχέση έχει η δημοτικότητα του χώρου και γιατί θα έπρεπε να σε απασχολεί;

Τώρα αν υιοθετείς κι εσύ την άποψη "είμαι mod και ως εκ τούτου δεν μπορώ να τοποθετούμαι", μάλλον θα με βρεις διάφωνο.

harilatron είπε:
Κατά τα άλλα, προσωπικά έχω μετανιώσει που έγραψα πολιτικά γιατί απ ότι φαίνεται αυτά που έγραψα εξελήφθησαν ως "δεξιά" (δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή όσοι παρακολούθησαν στενά) με ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες για τη δημοτικότητα του χώρου.
Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αναγκάζεσαι να αλλάξεις την συμπεριφορά σου γιατί κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα και βιάζονται να κοτσάρουν ταμπέλες. Ίσως όντως να μην μπορείς να κάνεις και αλλιώς, αλλά γ@μώ το κερατό μου μέσα...  >:(

Είμαι έτοιμος να το σεβαστώ ΠΛΗΡΩΣ, όταν μου απαντηθεί και η συνέχεια όμως.
Απάντηση θές; Γιατί έτσι γουστάρω (όχι εγώ, αυτός).

Άρα καταλήγουμε σε ένα συμπερασμα που θεωρητικά τουλάχιστον όλοι το γνωρίζουμε, ότι η βλακεία διαβρώνει τα πάντα.

harilatron είπε:
Αυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει σεβαστό.
Μπααα... θα ήταν σημαντικό (και θα έπρεπε να γίνει σεβαστό) αν ήταν έστω και ελάχιστα αληθές. Αλλά δεν είναι.

Εξηγούμαι:

Εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να πηγαίνω διακοπές σε ελληνικά νησιά το καλοκαίρι, διότι συνειδητοποίησα ότι πηγαίνοντας θα έπρεπε να συναναστρέφομαι (ΚΑΙ στις διακοπές μου!!) το απίστευτο λεφούσι κάφρων που όλο το χειμώνα προσπαθούσα να αποφύγω στην ίδια μου τη πόλη.

Μπορεί η Σίφνος ή η Τήνος να είναι εξαιρετικές τοποθεσίες (για φωτογραφία π.χ.) αλλά τι να το κάνεις αν την ώρα που στοχάζεσαι περάσει ο μαλάκας με την ανοιχτή οροφή, τις υστερικές μυξοπαρθενίτσες του και τη Μαντόνα στη διαπασών; Η τοποθεσία εξαιρετική, οι ντόπιοι υπέροχοι, αλλά οι επισκέπτες... λεφούσι ...  :) :) :)

Η εθνική μας καφρίλα θα εκδηλωθεί ΟΠΟΙΟ και αν είναι το θέμα συζήτησης. Από αυτό το "θόρυβο" θέλουμε να απαλλαχθούμε μπαίνοντας σε ένα μουσικό φόρουμ, αλλά δεν απαλλασόμαστε γιατί ο θόρυβος είμαστε εμείς οι ίδιοι. Θα τσακωθούμε και υπερβάλλουμε για κιθάρες, μπάσα, τούμπες, τουλούμπες, μπύρες, κάπνισμα, ουίσκια και οτιδήποτε άλλο, προσφέροντας μία εμπειρία στον περιστασιακό αναγνώστη, πολύ παρόμοια με το οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων, τις περισσότερες φορές και για τα περισσότερα υπό-συζήτηση ζητήματα.

Αν πρόκειται να εφαρμοστεί αυστηρότερο θεματικό moderation, και περιοριστεί η θεματολογία σε αμιγώς μουσικά ζητήματα, και υπάρξει πολιτική αντιμετώπισης του "θορύβου" στον οποίο αναφέρθηκα... τότε ας μην επιτραπούν οι πολιτικές συζητήσεις ως δυνάμει ικανές να διαταράξουν αυτό το ιντερνετικό κατόρθωμα (στο οποίο θα έχουμε εξελιχθεί).

Πείτε το μου, σε αυτή την περίπτωση, εγκαίρως διότι έχω αρχίσει να ετοιμάζω τρελό σκριπτάκι για να χακάρω τον πολλ άνκα.

Και τελικά γιατί να πρέπει κάποιος αξιόλογος άνθρωπος που έχει πράγματα να πεί, να σιγήσει απλά και μόνο γιατί κάποιοι γαβγίζουν/βαφτίζουν/ωρύονται; Μήπως τελικά αυτό είναι και ένα απ' τα βασικά προβλήματα της Ελλάδας, η απειλή δηλαδή ή θα βγάλεις τον σκασμό ή θα σε γεμίσω λάσπη (που απ' ότι φαίνεται πετυχαίνει).

Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Η ψηφοφορία έχει ημερομηνία λήξης...ή ο σεβάσμιος Αdmin (που την έκανε)...θα την αφήσει όλο το 2013?  :P

marathon είπε:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Η ψηφοφορία έχει ημερομηνία λήξης...ή ο σεβάσμιος Αdmin (που την έκανε)...θα την αφήσει όλο το 2013?  :P
Η ψηφοφορία θα μείνει εκεί μέχρι να βγάλει ο κόκκορας τυρί.

Και τελικά γιατί να πρέπει κάποιος αξιόλογος άνθρωπος που έχει πράγματα να πεί, να σιγήσει απλά και μόνο γιατί κάποιοι γαβγίζουν/βαφτίζουν/ωρύονται; Μήπως τελικά αυτό είναι και ένα απ' τα βασικά προβλήματα της Ελλάδας, η απειλή δηλαδή ή θα βγάλεις τον σκασμό ή θα σε γεμίσω λάσπη (που απ' ότι φαίνεται πετυχαίνει).
Ασφαλώς, περί αυτού πρόκειται.

neeq είπε:
Ποιος σίγησε βρε παιδια, 20 σελιδες τη μερα παραγουμε ;D
Ναι, αλλά με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε "απεργοσπάστες".

trolley είπε:
Ασφαλώς, περί αυτού πρόκειται.
Τότε ας αναρωτηθούμε ποιά είναι η θέση μας στον συγκεκριμένο κόσμο (ή ποιά θέση θα θέλαμε να είχαμε) και τι πραγματικά σημαίνει λύση και βελτίωση.

theoctapus είπε:
Τότε ας αναρωτηθούμε ποιά είναι η θέση μας στον συγκεκριμένο κόσμο (ή ποιά θέση θα θέλαμε να είχαμε) και τι πραγματικά σημαίνει λύση και βελτίωση.
Εμ... να αναρωτηθούμε θέλουμε, με παρέα, αλλά κάποιοι επιμένουν να το κάνουμε κατά μόνας και με την οθόνη κλειστή*.

* ναι, ξέρω τη διαφορά από το "σβηστή".

marathon είπε:
+1

trolley είπε:
Ναι, αλλά με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε "απεργοσπάστες".
Εγω χαρακτηριστηκα, απο κνίτης (θα το πλερωσεις ακριβα αυτο ;D) μέχρι συριζαιος που θελει την εξουσια για να αρχισει να εκτελεί κοσμο :P

Με βλέπεις να σιγησα? :P

audiokostas είπε:
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις...

Αν εσύ κατέθεσες την τεκμηριωμένη άποψή σου με ευγένεια και σαφήνεια, τι σχέση έχει η δημοτικότητα του χώρου και γιατί θα έπρεπε να σε απασχολεί;

Τώρα αν υιοθετείς κι εσύ την άποψη "είμαι mod και ως εκ τούτου δεν μπορώ να τοποθετούμαι", μάλλον θα με βρεις διάφωνο.

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αναγκάζεσαι να αλλάξεις την συμπεριφορά σου γιατί κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα και βιάζονται να κοτσάρουν ταμπέλες. ..
Μη σκάτε  ;)

Ασφαλώς και με απασχολεί ΚΑΙ η φήμη του forum, και βέβαια κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει 100 σελίδες και 3 επεξηγήσεις για να καταλάβει ότι εδώ δεν πάμε να περάσουμε κομματική γραμμή ούτε υπάρχει κάποια συνεννοημένη συμμαχία/στρατόπεδα και άλλα τέτοια....

Το γεγονός ότι αυτή μπορεί να είναι η πρώτη εντύπωση, μου αρκεί για να με προβληματίσει.

Επίσης πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι κατά βάση οι moderators εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις και όχι "του site".

Μπααα... θα ήταν σημαντικό (και θα έπρεπε να γίνει σεβαστό) αν ήταν έστω και ελάχιστα αληθές. Αλλά δεν είναι.

...
Ως βαθύτατα δημοκρατικό ζώον, δεν το πάω τόσο "αυτόματα".

Αν ήταν 2-3 που έλεγαν ότι τους ενοχλεί η συζήτηση θα έλεγα ότι πέσαμε σε 2-3 περίεργους. Αλλά εδώ έχουμε πάνω από 50 που -χωρίς να συμμετέχουν- επέλεξαν ότι ΔΕΝ θέλουν να γίνονται οι συζητήσεις αυτές. Δεν είμαι έτοιμος να τους αγνοήσω - πρέπει να ληφθεί υπόψη.

kpeyos είπε:
Πρός τι η βιασύνη kpeyos; Σφύριξέ το να τελειώνουμε; Αν κουράστηκες μην σε κρατάμε.

Όταν κλείσει το poll, μπορούμε να περάσουμε σε δεύτερο επίπεδο. Π.χ. να ανοίξει θέμα για το αν πρέπει να επιτραπούν οι συζητήσεις για το αν πρέπει να επιτρέπονται επίσημα οι πολιτικές συζητήσεις στο Noiz. Αν φτάσουμε σε τέτοιου είδους ομφαλοσκοπήσεις, ίσως θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για "αριστερό forum".

harilatron είπε:
Αν ήταν 2-3 που έλεγαν ότι τους ενοχλεί η συζήτηση θα έλεγα ότι πέσαμε σε 2-3 περίεργους. Αλλά εδώ έχουμε πάνω από 50 που -χωρίς να συμμετέχουν- επέλεξαν ότι ΔΕΝ θέλουν να γίνονται οι συζητήσεις αυτές. Δεν είμαι έτοιμος να τους αγνοήσω - πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Ούτε εγώ προτείνω να τους αγνοήσουμε.

Προτείνω απλώς να μας αγνοήσουν, όπως αγνοώ και εγώ τις συζητήσεις για κουρδισμένα ξύλα (για να πω το ελάχιστο).

Επίσης, προτείνω, η μπαρούφα που ξεστομίστηκε περί "δεξιού" φόρουμ (από τον τύπο στον οποίο μόλις κόλλησα τη 17η τσίχλα), να μην συζητιέται ως κάτι το σοβαρό. Πάντως, άνθρωποι που συμμετείχαν στη συζήτηση και έχουν ολοφάνερα αριστερές απόψεις, τέτοιο πράγμα δεν είπαν (εκτός αν το σκεφτόντουσαν και δεν το είπαν, αλλά δε νομίζω ότι έχουν τέτοια σύνδρομα οι άνθρωποι).

spy είπε:
Όταν κλείσει το poll, μπορούμε να περάσουμε σε δεύτερο επίπεδο. Π.χ. να ανοίξει θέμα για το αν πρέπει να επιτραπούν οι συζητήσεις για το αν πρέπει να επιτρέπονται επίσημα οι πολιτικές συζητήσεις στο Noiz. Αν φτάσουμε σε τέτοιου είδους ομφαλοσκοπήσεις, ίσως θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για "αριστερό forum".
Είσαι και θρασύς... ή νομίζεις πως δεν προσέξαμε ότι ο τύπος στο άβατάρ σου κοιτάζει δεξιά; Τουλάχιστον, δείχνει στενοχωρημένος... το χειρότερο θα ήταν να κοιτάζει δεξιά και να γελάει κιόλας.

Trending...

Νέα θέματα

Back