noe13 είπε:
ΑΝ παρατηρησατε καλα το πολιτικο θεμα,καποιος γυρω στην 80-90 σελιδα αναρωτηθηκε γτ ανεβηκε το επιπεδο της συζητησης και τι ωραια που τιθονταν οι αποψεις.Αυτο κατα τη γνωμη μου εγινε γτ καταφεραν καποια ατομα με τον τροπο που εγραφαν να απομακρυνουν τους περισσοτερους και να μεινουν οι 5-6 που συμφωνουν απολυτα,παροτι επαναλαμβανω υπηρχαν παρα πολυ ενδιαφεροντα ποστς.Εμειναν μονο 2-3 'αντιφρονουντες' οι οποιοι διαφωνουσαν πιο διακριτικα και περισσοτερο στη πλακα!
Αν στους 2-3 εννοείς κι εμένα ,ξέχναμε ,εγώ είμαι γιαλαντζί-ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒ, Μπίστης της ΔΗΜΑΡ και Ανδρουλάκης χιουμορίστας που αβαντάρει ''δεξιούς'' με τα κρυόκ@λ@ αστεία του στο διάλογο.
Γενικώτερα πλέον και όχι προς εσένα Νώε13 ,αλλά με αφορμή αυτά που έγραψες συνεχίζω ,πως κατά διαστήματα-την εποχή του παλιώτερου σίκουελ περί πολιτικής- είχα δεχθεί πμ από συμφορουμίτες με παράπονα πως οι συζητήσεις δεν τραβάνε άλλο γιατί βρίσκουμε πάνω σε ''ντουβάρια'' ,πράγμα που φαίνεται και απ το τωρινό θέμα όπου βγάινουν κι άλλοι στον αφρό που το δηλώνουν δημόσια..........και συμφωνούσα ,αλλά συνέχιζα να μιλάω και όχι να το παρατάω . Προφανώς για κάποιους δεν έχω και τπτ καλύτερο να κάνω στη ζωή μου,ίσως ;D
Αντίστοιχα κάτι παρόμοιο αλλά πιο σοβαρό- απ την αντίθετη μεριά,των ''δεξιών''- είχε γράψει και ο Τρόλει,ότι δέχεται πμ με υβρεις και απειλές. Άσχετα με το αν οι ύβρεις και οι απειλές εντός ενός φόρουμ μπορούν να ειδωθούν σαν πραγματική απειλή ,δεν παύουν να είναι απαράδεκτες.
Πριν 2-3 μέρες δέχτηκα πμ ,από ''φίλο'' που μου έδινε συγχαρητήρια ,για το πως αντέχω και συνομιλώ ακόμα.
Απάντησα ,πως καθημερινά συνδιαλέγομαι στη δουλειά μου με κάθε καρυδιάς καρύδι και εκεί ,δεν σηκώνει να γυρίσω και να πω τον άλλο δεξιάντζα ,ή γιαλαντζί αλτέρνατιβ αριστερό, ή΄κεντρώα μούμια.
Αν θες του είπα ,είναι μια άσκηση αυτοσυγκράτησης και διατήρησης της ψυχραιμίας μου η συμμετοχή μου στο διάλογο περί πολιτικής στο φόρουμ.
Αν και ΔΕΝ στενοχωρήθηκα από κάποιον που επί σελίδες ήθελε να μου προσδώσει μια ταμπέλα ''αριστερού'' ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με κάποιον που ξαφνικά σα κομήτης ,μπαίνει εδώ και χωρίς προηγούμενο με αποκαλεί γιαλαντζί...............γιατί εγώ το χαρακτηρισμό αλτέρνατιβ στη συνείδησή μου τον έχω σαν τέτοιο φίλε BLUE . Όχι ότι σκάω κιόλας δλδ ,λέμε τώρα .
Γνώμη μου είναι πως κάποιοι ,δεν είχαν τη ψυχραιμία να συζητήσουν .Προσοχή δεν λέω ότι αυτό συνέβει σε όλους όσους δεν θέλουν και δεν συμμετείχαν ,αλλά σε αρκετούς που είπαν 2-3 πράγματα και μετά σταμάτησαν .
Δικαίωμά τους ,το σέβομαι και το εκτιμώ.
Πέραν αυτού και χωρίς να κρτάω ατζέντα με ''προσωπικούς πολιτικούς στόχους'' προς εκτέλεση στο παρελθόν,παρών και μέλλον ;D ;D ;D ,θα αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση βγάλει η διαχείρηση του φόρουμ. Εξάλλου κατά βάση για τη μουσική μπήκα εδώ και όσο κι αν δεν μπορώ να την αποστειρώσω απ το περιβάλλον ,αν χρειαστεί θα το κάνω ακολουθώντας το ''νόμο'' ,αποστεωμένα και τυπικά .