Να αλλαξω κιθαρα?

mixlad41

Μόνιμος θαμώνας
Οχι ρε συ, τι λες τωρα....Θα την αφησω την κιθαρουλα ετσι οπως ειναι....Κ καποια στιγμη θα κανω αυτο π ειπε ο Marathon,θα αγορασω ενα σωμα, κ θα κανω ενα κανονικο relic με scrtches k dents k ολα τα συμπραγκαλα:P, κ θα δειξει...Α, μπαι δε γουαι δε σας ειπα, εχω μια Ibanez RG2620E, ωραιο οργανακι, αλλα δε μ κανει πια, θελω κατι πιο vintage, κ ετσι σκεφτηκα να τη δωσω κ να παρω Tele Baja k τη στρατ για την οποια ειπα παραπανω ;D ;D ;D...Πως σας φαινεται?Βεβαια θα παω να τις δω εξονυχιστικα, αλλα εχω ψηθει αγρια....Σορρυ για το οφ τοπικ ;D

edit:Ακουγεται σαν ανεκδοτο, αλλα δεν ειναι!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mixlad41 είπε:
... εχω μια Ibanez RG2620E, ωραιο οργανακι, αλλα δε μ κανει πια, θελω κατι πιο vintage, κ ετσι σκεφτηκα να τη δωσω κ να παρω Tele Baja k τη στρατ για την οποια ειπα παραπανω ;D ;D ;D...
Βρες μια που σου κανει και πουλα την Ibanez.

Superfunk είπε:
Ε,καιρος ειναι να παρεις κανονικη κιθαρα,περασε η εφηβεια πια... ;D
:'( :P :P :P

Ομως αφου ενιωσες το καλεσμα go for it!

Οχι, περα απο την πλακα, αληθεια ειναι αυτο...Τα μεταλλικια κ τις ιστοριες τα αφησαμε, κ λυπαμαι που πρεπει να τη δωσω, γτ σ λεω με εχει βολεψει αρκετα, αλλ τι να κανουμε πρεπει...Να κανω μια ερωτηση, επειδη λεω να τις παργγειλω απο τον ντιβι:P Αν τους στειλω κομμεντς μαζι με την παραγγελια, οτι θα ηθελα να ηταν ελαφριες αζ ποσιμπλ, θα το εκαναν η θα με γραφανε?

Θα μ πεις τωρα στειλε κ ρωτα τους, αλλ λεω μηπως εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

Οχι δεν ειναι οτι δν ακουγα αλλα πραματα, απλα περασα κ γω μια φαση σαν εφηβος, κ ενω πριν τη φαση πηγαινα για στρατ, μηρα κιθαρα κατα τη διαρκεια αυτης της φασης, κ μου εμεινε αμανατι!:P

Α, σκεφτομαι να τις παρω κ τις δυο...διευκρινηση...Ειναι κ λιγο το G.A.S, αλλα τι να κανω ολη μερα εδω μεσα Fender βλεπω.... ;D ;D ;D

Οχι Les Paul ακομα, εχουμε καιρο...Η επομενη κινηση ειναι ενα σκαφακι!Αλλα η πρωτη θα ειναι αυτες οι δυο, ετσι για να φευγουν κ τα ψυχαναγκαστικα σιγα σιγα...Αληθεια, απο στρατ Classic Player 50's η Roadhoyse Deluxe///Κ οι δυο σπερνουνε νομιζω παντως, εχω παιξει μονο με τη Classic Player ομως....

Άν θες την γνώμη μου, κάνε οικονομία , αγόρασε μια Strat αλλά μια Ibanez καλό είναι πάντα να υπάρχει στο οπλοστασιό σου! Το γιατί θα ανοίξει καινούργιο topic αλλά τέλος πάντων, προσπάθησε να μην την δώσεις την κιθαρούλα... ;) ;)

Superfunk είπε:
Ε,καιρος ειναι να παρεις κανονικη κιθαρα,περασε η εφηβεια πια... ;D
Δηλαδη εμεις που συνεχιζουμε εκτος των αλλων το μεταλλοβιολι ειμαστε οι λεγομενοι ''αιωνιοι εφηβοι''?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

govanmaniac είπε:
μια Ibanez καλό είναι πάντα να υπάρχει στο οπλοστασιό σου! ;) ;)
Οχι απλα καλο αλλα απαραιτητο... ;D ;D

Ειμαι ibanezakias γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε..... ;)

Superfunk είπε:
Ακριβως,το Upside ειναι ομως οτι θα παραμεινετε νεοι (σαν τον Highlander ενα πραμα...) ;D
Δεν ειναι κακο αυτο.....ισα ισα που ενω οι υπολοιποι θα κοιταζουν τα θυμαρακια αναποδα εμεις ως highlander θα ειμαστε εκει για να βλεπουμε και να δοκιμαζουμε οτι καινουριο βγαινει εις τους αιωνες ;D

Καλα λεμε τωρα :P

Παλι βγηκαμε εκτος θεματος :-\

Αν μπορειτε μ απαντατε σε αυτο , οποιος ξερει... ;D

Να κανω μια ερωτηση, επειδη λεω να τις παργγειλω απο τον ντιβιTongue Αν τους στειλω κομμεντς μαζι με την παραγγελια, οτι θα ηθελα να ηταν ελαφριες αζ ποσιμπλ, θα το εκαναν η θα με γραφανε?Θα μ πεις τωρα στειλε κ ρωτα τους, αλλ λεω μηπως εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

mixlad41 είπε:
Αν μπορειτε μ απαντατε σε αυτο , οποιος ξερει... ;D
Το πιο πιθανό είναι να σε γράψουνε μιας και δεν πιστεύω να υπάρχει οτιδήποτε εκτός κούτας για να σου το μετρήσουν.

Μάλιστα έχω πάει στο DV στο Barnet και σχεδόν κανένα όργανο στο κατάστημα δεν ήταν προς πώληση. Ήταν όλα reserved ??? (μάλλον τα είχαν για δείγματα μόνο) Μόνο παραγγελία σου έλεγε απο αποθήκη κλπ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back