fleamail
Noiz Addict
Πάντως' date=' παρόλο που χρειάζεται ένα μάθημα στους ντόπιους καταστηματάρχες-αντιπροσώπους, δεν είναι καλό να φεύγει τόσο συνάλλαγμα έξω. [/quote']
Γι αυτό ψωνίζεις μόνο από Αμερική οπού μπορείς να βρείς και 50% κάτω από τιμές Ευρώπης και δίνεις και μερικά λεφτά στα τελωνεία ώστε να ενισχύσεις λίγο την χώρα σου! :lol:
Wizard το θέμα είναι ότι ο flipper απλά περιέγραψε την εμπειρία του με το music store ενώ εσύ έγραψες υποκινητικό μύνημα του τύπου "παιδιά τρέξτε εκεί τα δίνουν τζάμπα"!
Και εγώ έχω δεί μερικές καλές κινήσεις από διάφορα μαγαζιά αλλά πολύ λίγες και σε πολύ μικρό αριθμό προιόντων ώστε να πώ μπράβο τα πράγματα διορθώθηκαν.
Δεν λέω την έχουν ψηλιαστεί αλλά πάλι με κουτοπονηριές. Χαρακτηριστικά προχθές ήμουν σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και πήγα να πάρω μια squier 51. Ήξερα ότι ο Στόλλας την έχει 240 ευρώ και το thomann 149 αλλά πήγα προετοιμασμένος για pazaring!
Καταρχάς δεν είχε ιδέα για την κιθάρα και μόλις του την βρήκα στον κατάλογο μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την έχουν γιατί έχει ένα διπλό κι ένα μονό μαγνήτη! 8O και με παράτρεψε να πάρω μια squier stratocaster που είχε εκεί προφανώς για να την ξεφορτωθεί! Εγώ του είπα ότι ήρθα γι αυτή και αφού πήρε τηλ στο Στόλλα και την είχε άρχισε το παζάρι... Μου λέει έχει τιμή 240 με φπα για σένα 220. Του είπα κατευθίαν ότι στο thomann την πουλάνε 150 ευρώ και μου λέει μη στεναχωριέσε επειδή είσαι δικό μας παιδί θα σου την δώσω 180 ευρώ, έτσι κι αλλιώς μου λέει με της μεταφορές κτλ θα σου έβγαινε τόσο.
Ποιο είναι το συμπέρασμα? Κουτοπονηρία και αρπαχτή από όπου μας βολεύει.
Και αυτού του είδους η διαφήμηση που κάνεις εσύ του τύπου πρόβατα κτλ είναι άλλο ένα ίδος κουτοπονηριάς. ¶σε που πλέον πιστεύω 99.8% ότι είσαι ένας από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος...