Καταρχην το midi αποτελειται απο τα εξεις κοματια,1) ενα μαγνητη που τοποθετιται μεταξυ του bridge μαγνητη και της γεφυρας,προσοχη μονο βγαινει σε 2 μορφες αναλογα με το τι κιθαρα εχεις ,τυπου les paul ή
stratocaster
2)ενα διασυνδεκτικο το οποιο εχει πανω 2 διακοπτες, ενα volume, εξοδο για τον κανονικο ηχο της κιθαρας και εξοδο για το ειδικο καλωδιο που πηγαινει στο 3) midi interface μια μοναδα rack και ειναι αυτο που συνδεεις
στον υ/π μεσω usb.
Εχει λιγο δουλεια στο να μπουνε τα δυο πρωτα στη κιθαρα σου αλλα εχει αναλυτικες οδηγειες,αν παλι δεν ''πιανουν'' τα χερια σου μπορουν να στο τοποθετισουν στο μαγαζι που θα το παρεις.
Εγω το εχω βαλει σε μια IBANEZ, τωρα οταν μπουν ολα αυτα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συδεσεις με usb το rack να βαλεις τους drivers που χρειαζονται και να το επιλεξεις απο το προγραμα που εχεις ως midi in/out
ανοιγεις ενα midi track, το οργανο που θελεις και παιζεις.
Εννοειται οτι θα διαβασεις το μανιουαλ γιατι εχει αρκετες παραμετρους για να παιξεις σωστα, α... και κατι ακομα ετοιμασου να προσαρμοσεις το παιξιμο σου γιατι ειναι τελειως διαφορετικο να παιζεις ενα synth pad απο ενα φυσικο
οργανο πχ φλαουτο.
Τελος το GI-20 που εχω ειναι απλα interface δεν εχει ηχους απλα επιτρεπει την εποικοινωνια μεταξυ υ/π και κιθαρας, υπαρχουν ομως και guitar synths τα οποια εχουν δικους τους ηχους εσυ αποφασιζεις, το σιγουρο ειναι οτι
θα ''φας'' χοντρο κολλημα... ψαξε και στο youtube θα βρεις πολλα σχετικα βιντεο.