Microkorg XL οδηγίες...

Macubert

Μόνιμος θαμώνας
Πήρα πρόσφατα το Microkorg XL, και βρίσκω οδηγίες μόνο στα αγγλικά μήπως μπορεί κανείς να μου που να βρω οδηγίες στα ελληνικά;...

Ευχαριστώ

Έχω στα γιαπωνέζικα σου κάνει?... ;D

Manual δεν κυκλοφορεί επίσημα από την εταιρία στα ελληνικά, όπως και για όλα τα προιόντα της Korg.

Θα πρέπει να πας να το μεταφράσεις έξω σε μεταφραστή ή να κατεβάσεις την pdf έκδοση από www.korg.com και να το μεταφράσεις με πρόγραμμα που υπάρχει στο net με copy-paste , αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα τα καταλάβεις και όλα έτσι όπως θα στα βγάζει...

stavros_d80 είπε:

Manual δεν κυκλοφορεί επίσημα από την εταιρία στα ελληνικά, όπως και για όλα τα προιόντα της Korg.

Θα πρέπει να πας να το μεταφράσεις έξω σε μεταφραστή ή να κατεβάσεις την pdf έκδοση από www.korg.com και να το μεταφράσεις με πρόγραμμα που υπάρχει στο net με copy-paste , αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα τα καταλάβεις και όλα έτσι όπως θα στα βγάζει...
:D ;D

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω

stavros_d80 είπε:

Πηγαινε το για μεταφραση. Μονο που θα σου κοστισει καμποσα. :-\

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back