Ωχ αμαν εσυ εισαι για εγκλεισμο σε ασυλο!οχι πολλες, 6 ολες κι ολες.(4 στη Γερμανια και 2 εδω)
τα παλια τα χρονια... Grin ειχα πανω απο 20...
Δηλ. εγώ που είμαι του '63, για ν' αποκτήσω τέτοια πρέπει να βγω στη Συγγρού?.Superfunk είπε:Να μερικες Teaser Photos απο την 66 tele copy που φτιαχνω επ'αφορμη του ετους της γεννησεως μου... ;D
το μπρατσο ΔΕΝ ειναι νιτρο (εδω εχω κανει παρασπονδια) ,gun stock oil ειναι (εχει ουσιαστικα την ξυλενια αισθηση που εχει το φαγωμενο νιτρο...δεν μου κανει καρδια να το ρελικαρω υστερα απο τοσο τριψιμο.. ;Dκαι το (του αψόγου) νιτραρισμένο μπράτσο
Συμφωνώ μαζί σουSuperfunk είπε:...δεν μου κανει καρδια να το ρελικαρω υστερα απο τοσο τριψιμο.. ;D
Στη Συγγρού θα βγείς γιατί το γουστάρεις... ;D ;DΔηλ. εγώ που είμαι του '63, για ν' αποκτήσω τέτοια πρέπει να βγω στη Συγγρού?.
Παρων κ εγω του 64!!!! Η δικια μου παντως που μου ετοιμαζει ο marathon θα ειναι 2010!!! Γεννηθηκα σε λαθος εποχη!!!! ;D ;DNestoras είπε:Δηλ. εγώ που είμαι του '63, για ν' αποκτήσω τέτοια πρέπει να βγω στη Συγγρού?.
Με το AXE που βάζεις τις κιθάρες σου...η εποχή σε μάρανε...Marillion είπε:Γεννηθηκα σε λαθος εποχη!!!! ;D ;D
Πω ρε γ....ο κυκλοφόρησε?marathon είπε:Στη Συγγρού θα βγείς γιατί το γουστάρεις... ;D ;D
αφού το έχει πεί ο φίλος. Ένα χιλιαρικάκι κοστίζει το project...θυμίσου τι έδωσες πέρισυ και μην κλαίγεσαι...
Ας σοβαρευτουμε.. ;D ολες οι Tele σαν...Τele ακουγονται... ;D,δεν εχω γνωρισει ακομα κανεναν που αν του βαλεις πλαϊ-πλαΪ μια τελε του 50 & μια του 60 και του κλεισεις τα ματια να καταλαβει ποια ειναι ποια μονο ακουγοντας τες ,εξαλλου καμμια κιθαρα δεν ακουγεται ακριβως ιδια με την αλλη οποτε η "επαναληψη" του ηχου ειναι αδυνατη ;D ,αλλοιως αν γινονταν κατι τετοιο θα επρεπε να ...αντιγραψω την πλεον ευηχη τελε μου (μια του 1972) οποτε θα επρεπε να εφτιαχνα μια κιθαρα με τα εξης χαρακτηριστικα:Ωραία η εμφάνιση, αλλά από ήχο? Τι θέλεις να πλησιάσεις? Τον πρωτότυπο-παραπλήσιο της αυθεντικής?
το μπρατσο ειναι απο τη Rolls Royce των after market parts δηλ. τη Musikraft,το decall ειναι original Fender (ειχα παρει ενα batch απο ΝΥ στα 80s οταν ακομα τα πουλουσε ελευθερα η Fender),βρισκεις και το νετ λογοτυπα Fender αλλα φυσικα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.Το μπράτσο είναι original ή έχεις μαϊμουδιάσει το λογότυπο? Από που μάστορα?
Tώρα υπερβάλλεις.Superfunk είπε:Ας σοβαρευτουμε.. ;D ολες οι Tele σαν...Τele ακουγονται... ;D,
Εγώ όμως, σε έχω ικανό με τη τρέλλα που σε δέρνει ;D ;Dεξαλλου καμμια κιθαρα δεν ακουγεται ακριβως ιδια με την αλλη οποτε η "επαναληψη" του ηχου ειναι αδυνατη,
Ε,ναι καπου εκει στοχευω για αυτο εχω βαλει μαγνητες με mid 60s specs.Εγώ εννοούσα εάν πάς πιστά στο συγκεκριμένο μοντέλο