Μετατροπή Κιθάρας

respecttheo7

Μόνιμος θαμώνας
Σχετικά πρόσφατα αγόρασα μια Esp ltd ec-1000 και πραγματικά η κιθάρα είναι φοβερή.Αυτή ήταν η δεύτερη μου κιθάρα.Η πρώτη μου κιθάρα είναι μια washburn σαν αυτήν περίπου http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=90199.Τη βλέπω όμως να μαραζώνει γιατί δε την πολυακουμπάω και σκέφτηκα αν αξίζει να τη μετρατρέψω ρε παιδί μου για παράδειγμα σε μια stratocaster.Αξίζει?(αν γίνεται κιόλας γιατί είμαι ψιλοάσχετος..)Δηλαδή αλλαγή ταστιέρας μαγνητών αξίζουν να αλλαχτούν,ή και ακόμη,συμφέρουν?

Ευχαρστώ

nikolas32 είπε:
αυτο που θες δεν γινεται...
όλα γίνονται εάν υπάρχουν λεφτά και διάθεση...Απλά τι σημαίνει αυτό?

αν αξίζει να τη μετρατρέψω ρε παιδί μου για παράδειγμα σε μια stratocaster.Αξίζει?

nikolas32 είπε:
πουλα την ή κανε την τραμπα με μια στρατοκαστερ?

αυτο που θες δεν γινεται...
Ολα γινονται

Μην εισαι απολυτος - εξηγησε του γιατι του λες οτι "δεν γινεται"  ;)

edit : με προλαβε ο marathon

;D ;D

messalion είπε:
Μην εισαι απολυτος - εξηγησε του γιατι του λες οτι "δεν γινεται"  ;)
Αντε να του πω...

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα λ7 που θα σπαταλήσεις - παίρνεις fender stratocaster και κοιμάσαι και ήσυχος.  8) 8) 8)

nikolas32 είπε:
Αντε να του πω...

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα λ7 που θα σπαταλήσεις - παίρνεις fender stratocaster και κοιμάσαι και ήσυχος.  8) 8) 8)
σιγά το κελεπούρι....και μετά θα ψάχνει τι να αλλάξει! ;D

nikolas32 είπε:
Αντε να του πω...

Αγοριιιιιιιιιιιι μου  ;D ;D ;D

σιγά το κελεπούρι....και μετά θα ψάχνει τι να αλλάξει! ;D
Ενω εσυ με αυτη τη γκουμουτσα εισαι απολυτα ικανοποιημενος ε ?  ;D  ;D

peavey_guitar_amp.jpg

παντως περα απο την πλακα καλο θα ηταν να μας πεις τι εννοεις οταν λες "να την κανεις μετατροπη σε stratocaster"

χαχα παραδειγμα ηταν φιλε μου...

παντος κοιτα να την βαλεις σε αγγελια για καμμια τραμπα με sqiuer strat. να σου φυγει η καψα και να καταλήξεις σε tele οπως ολοι ;D ;D ;D

messalion είπε:
Αγοριιιιιιιιιιιι μου  ;D ;D ;D

Ενω εσυ με αυτη τη γκουμουτσα εισαι απολυτα ικανοποιημενος ε ?  ;D  ;D
Θα θελες πολύ να έχεις μια πραγματική κιθάρα Made in USA (και να είναι)...ακόμα και αυτή...Αγοριιιιιιιιιιιι μου  ;D ;D ;D

marathon είπε:
Θα θελες πολύ να έχεις μια πραγματική κιθάρα Made in USA (και να είναι)...ακόμα και αυτή...Αγοριιιιιιιιιιιι μου  ;D ;D ;D
Η αληθεια ειναι οτι δεν με φτανουν οι 2 corona που εχω - πρεπει να παρω και 1 απο πιο εξω ;D ;D

αυτη την peavey δεν εχεις ? ???

messalion είπε:
αυτη την peavey δεν εχεις ? ???
όχι...η δικιά μου έχει 4 κουμπιά...και midi ;)

dscn1900_1.jpg

Η αληθεια ειναι οτι δεν με φτανουν οι 2 corona
πάρε μία κάσα τότε...φτηνές είναι! :D :D

220px-Corona-6Pack.JPG

Πρεπει να του το αναγνωρισω του Νεστορα

κεροφυλακτει σε καθε γωνιά του φορουμ να πεταξει την ατακα του  ;D ;D ;D εισαι μεγαλος.............. (και δεν εννοω ψηλος)  ;D ;D ;D

messalion είπε:
κεροφυλακτει σε καθε γωνιά του φορουμ
...ναι...με το κερί στο χέρι... ;D ;D

respecttheo7 είπε:
Οκ κατάλαβα,δεν αξίζει..Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Δεν είπαμε ότι "δεν αξίζει", απλά δεν είναι καλή ιδέα να αλλάξεις ας πούμε μπράτσα κλπ στην κιθάρα σου ενώ μπορείς να κάνεις το εξής: ένα απλό γενικό service και μερικές μικρές αναβαθμίσεις(π.χ. το nut) ώστε να παίξει καλά και πάλι. Το κόστος για κάτι τέτοιο θα είναι πολύ μικρότερο από μια νέα αντίστοιχη κιθάρα και θα έχεις ξανά σε καλή κατάσταση την παλιά σου κιθάρα. Δεν αξίζει(κι εδώ το εννοώ) να μείνει στην σκόνη και την αχρηστία η κιθαρούλα σου.

τι αλλαγές μου προτείνετε ώστε να είναι πιο "ανταγωνιστική" και η άλλη η κιθάρα?αλλάζοντας το nut θα γινει καλύτερη η κιθάρα?

respecttheo7 είπε:
τι αλλαγές μου προτείνετε ώστε να είναι πιο "ανταγωνιστική" και η άλλη η κιθάρα?
"ανταγωνιστική" σε σχέση με ποιά? Με τη Esp ltd ec-1000 που ήδη έχεις?

Πάντα είναι θέμα budget...Πχ με ένα τέτοιο

http://www.wammiworld.com/b7300.php

και ένα καλό σετ μαγνητών (και ένα καλό setup)...δεν θα ξαναπιάσεις την Esp ;)

marathon είπε:
"ανταγωνιστική" σε σχέση με ποιά? Με τη Esp ltd ec-1000 που ήδη έχεις?

Πάντα είναι θέμα budget...Πχ με ένα τέτοιο

http://www.wammiworld.com/b7300.php

και ένα καλό σετ μαγνητών (και ένα καλό setup)...δεν θα ξαναπιάσεις την Esp ;)
ναι με την esp...ναι αλλα έτσι δε θα φτάσω περισσότερα λεφτά από οτι θα χρειαζόμουν για μια καινούργια κιθάρα?πόσο περίπου θα κοστίζουν αυτές οι αλλαγές?

Trending...

Νέα θέματα

Back