respecttheo7
Μόνιμος θαμώνας
και δεν είναι μόνο ο ήχος το πρόβλημα..με ενοχλούν και τα τάστα...εκεί δε θέλει περισσότερο money για ένα καλό μανίκι?
Έχεις μία κιθάρα που κάνει 300 ευρώ και άλλη μία που κάνει 600...Όπως σου είπα είναι πάντα θέμα τσέπης για να μπορεί η 300ρα να παίζει σαν τη ν 600ρα.respecttheo7 είπε:ναι με την esp...ναι αλλα έτσι δε θα φτάσω περισσότερα λεφτά από οτι θα χρειαζόμουν για μια καινούργια κιθάρα?πόσο περίπου θα κοστίζουν αυτές οι αλλαγές?
ναι αυτό ρωτάω πόσα και τι περίπου θα χρειαστεί?σόρρυ που κάνω τέτοιες ερωτήσεις αλλά είμαι ψιλοάσχετος και ζητάω γνώμες..marathon είπε:Έχεις μία κιθάρα που κάνει 300 ευρώ και άλλη μία που κάνει 600...Όπως σου είπα είναι πάντα θέμα τσέπης για να μπορεί η 300ρα να παίζει σαν τη ν 600ρα.
o Εbay είναι φίλος σου. Κάνε μία καλή μελέτη, βρές τα πράγματα που σου αρέσουν και αγόρασε γρήγορα...όσο το ευρώ είναι πάνω από το δολάριο...respecttheo7 είπε:ναι αυτό ρωτάω πόσα και τι περίπου θα χρειαστεί?
Εκεί θέλει ένα καλό μάστορα να του ρίξει μία ματιά...δεν αλλάζουμε μανίκια για πλάκαrespecttheo7 είπε:..με ενοχλούν και τα τάστα...εκεί δε θέλει περισσότερο money για ένα καλό μανίκι?
Πες τα... πες τα... που όλοι θέλουν να το ρίξουν στις μόντες ;D ;D ;Dmarathon είπε:Εκεί θέλει ένα καλό μάστορα να του ρίξει μία ματιά...δεν αλλάζουμε μανίκια για πλάκα
ή πάρε ένα από αυτά...και η ίδια κιθάρα θα απογειωθείTerry RoscoeBeck5 είπε:Άστο καλύτερα...
Αυτά είναι ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:ή πάρε ένα από αυτά...και η ίδια κιθάρα θα απογειωθεί
http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/characterseries.html
Αυτό θα το πάρει...αυτός που με παρέσυρε!!!!! >Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν του πρότεινες το... «καλό» το πετάλι. Ξέρεις τώρα ποιο λέω... Το καλό... το σιτάρ ντε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
όταν ακούσει το καλό τον ήχο...θα τα ξεχάσει όλαΜε το μπράτσο όμως τι γίνεται που δεν του «κάθεται» στο χέρι- αν τον ερμηνεύω σωστά;
Μου το χες προτεινει καποτε για να φτιαξω τον ηχο μου.Να μην το παρω δηλαδης? ;Dmarathon είπε:Αυτό θα το πάρει...αυτός που με παρέσυρε!!!!! >;D
...θα είχα πιεί πολύgvour είπε:Μου το χες προτεινει καποτε για να φτιαξω τον ηχο μου.Να μην το παρω δηλαδης? ;D
τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;Dmariopol είπε:Τι προβλημα εχουν δλδ τα ταστα? Ειναι χοντρα, λεπτα, φαγωμενα ή φταιει το μανικι ?
Αμα εχεις θεμα με το μπρατσο πουλα την! Αμα δεν καιγεσαι κρατα την μεχρι να εισαι σιγουρος.![]()
Αρα μαλλον δεν εχει τιποτα η κι8αρα!respecttheo7 είπε:τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;D
;D ;Drespecttheo7 είπε:τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;D
Όχι ένα χέρι,ΔΥΟ!!!όταν την πήρα δεν είχα ιδέα ούτε από κιθάρες ούτε από ενισχυτές.Μου έδωσε αυτή τη washburn και έναν ενισχυτή crate 15W,ενδιαφέρεσαι???χαχααχαχαχα ;D!!!messalion είπε:;D ;D
Να σου πω...... Αν την πηρες τοσο οσο την εχει και ο Νακας τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα θα αισθανεσαι για πολλα χρονια ακομα ενα χερι να σε χουφτωνει απο πισω![]()
![]()
![]()