dimitris199321
Θαμώνας
Τσεκαρε τις απαντησεις του και θα καταλαβεις την ειρωνεια. Το οτι ειναι η δεν ειναι τοπ κιθαριστας δεν με ενδιαφερει αλλα αφου λεει οτι ειναι καλος σε αυτο που κανει εε για εμενα δεν ειναι..και οπως ειπες και μονος σου εχει ελειπεις γνωσεις οποτε δεν μπορει να δινει συμβουλες και να ειναι τοσο σιγουρος.Και φυσικα και δεν ζηλευω και ουτε πηγα να βγω σε αντιπαραθεση αλλα βλεπωντας αυτα που γραφει μου την ''εδωσε''λιγο..Τεσπα αν νομιζει οτι τον εθιξα ζητάω συγνώμη.kkmspm είπε:ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι ειρωνεια???? εγω δεν ειμαι παντως.....
Ξεκινας μια αντιπαραθεση ασχετη με το ποστ με προσωπικη επιθεση σε συμφορουμιτη (δεν τον ξερω προσωπικα) με επιχειρημα το οτι δεν ειναι τοπ κιθαριστας? ΔΛΔ για σενα εχει δικαιωμα γνωμης μονο οποιος κατεβαζει τα αρπεζ κατα χιλιαδες και για ζεσταμα παιζει πετρουτσι? Φιλε μου εισαι λαθος. Το gear τον χαίρεται ακομα και ενας που ξεκιναει τωρα τα πρωτα του βηματα. Μπορει να μην εχει την εμπειρια να κρινει καποια πραγματα γιατι βασιζεται σε ελειπεις γνωσεις αλλα αυτο δεν του στερει το δικαιωμα της γνωμης. Ολοι κρινουμε και κρινομαστε για τα λεγομενα μας και ο αρης και ο καθε αρης δεν αποτελει εξαιρεση....
Η προσωπικη επιθεση στον αρη εμενα προσωπικα μου δηλωσε ξεσπασμα ζηλιας και τιποτα αλλο......αν εχεις να πεις κατι για το θεμα πες. αν οχι στειλε ΠΜ στον Αρη και μονο. τα ιντερνετικα ξεκατινιασματα δεν εχουν χωρο στο θρεντ....