aris 17561
Noiz Addict
όχι θεωρώ ότι πρέπει να τον εξετάζουμε βάση της μουσικής που παίζουμε. Εγώ παίζω μέταλ , και εφόσον ο τίτλος αναφέρεται σε αυτό , είπα να μπω. Είμαι εξιδεικευμενος σε κάτι και πάνω σε αυτό εκφραζόμαι. Αν το τίτλος έλεγε , ενισχυτης για κραντς δεν θα πλησίαζα. Με σημείο αναφοράς λοιπόν το μέταλ και μόνο , θεωρώ τον evh καλύτερο από τον μέσα από πολλές απόψεις. Και όχι μόνο εγώ βέβαια. Αυτή η σύγκριση έχει γίνει πλέον κλασική σε όλα τα φόρουμ οπότε μπορείτε να διαβάσετε αν δεν θεωρείται την άποψη μου αξιόπιστη. Πέραν τούτου όμως δεν μεροληπτώ διότι είμαι κάτοχος και των 2 , οπότε δεν εχω λόγο να ανεβάσω κάποιον από τους 2. Ο evh είναι πιο σφιχτός , Πιο οργανικός , πιο καθαρός στα γκάζια , έχει περισσότερη διαύγεια και περισσότερα μεσαία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσετε. Όσοι όμως δεν τους έχετε βάλει δίπλα δίπλα να τους κρίνετε τότε ακούστε και αυτή την άποψη έστω και αν την απορρίπτεται. Το να λέμε γενικά είναι mesa άρα καλό δεν έχει λογική. Ποιος από εδώ έχει κάνει την σύγκριση που αναφέρω και που ; τώρα αν μου λέτε ότι τον άκουσα δέκα λεπτά σε μαγαζί και καταλαβα τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα...JIMMYPAP είπε:Δεν ηθελα να σε θιξω εαν αυτο καταλαβες...μαγκια σου που παιζεις αυτο που γουσταρεις.
Το θεμα ειναι πως οταν λεμε οτι ο ταδε ενισχυτης ειναι χειροτερος απο καποιον αλλο, πρεπει να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη, δε μπορει να το λεμε ετσι αβιαστα επειδη μας...εκατσε στη μιξη καποιος καλυτερα. Ειδικα εαν θελουμε να "συμβουλεψουμε" καποιους.
Να εισαι καλα![]()