Vassilis-7-
Μόνιμος θαμώνας
Εχω το εξης rack
Μarshall 20/20 (τελικος, λαμπα)
Peavey tg raxx (προενισχυση, λαμπα)
TC electronics m300 (delays-reverbs κτλ κτλ)
Framus 2x12 (eminence delta pro 12)
Για distortion χρησιμοποιω διαφορα πεταλια (κυριως γιδι-tech metalmaster)
Aπο μουσικους προσανατολισμους παιζω metal, κυριως death, και γενικα ο ηχος που μου αρεσει ειναι ο μοντερνος hi gain.
Δυστυχως εχω αλλαξει πολλους ενισχυτες και κανενας δεν μου εκανε τοσο οσο τα πεταλακια, τα οποια βεβαια, απο ενισχυτη, σε ενισχυτη εχουν εντελως διαφορετικο ηχο.
Παρολο που με καλυπτει το rig μου, με τρωει το GAS και με τρωει κολασμενα.
Σκεφτομαι μιας και παιζει σε καλη τιμη τον peavey 6505+ combo, να κρατησω και την καμπινα ως extension cabinet.
Απο εκει και περα σκεφτομαι ποσο ανωμαλος ειμαι να κατσω να πουλησω τον Marshall και την προενισχυση για να παρω τον made in china peavey.
Επισης γλυκοκοιταζω τον blackstar
http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_studio_20_head.htm
Ακουω ιδεες λοιπον για ενισχυτες, αλλα και για φαρμακα μπας και ηρεμησω με το gas.
Μarshall 20/20 (τελικος, λαμπα)
Peavey tg raxx (προενισχυση, λαμπα)
TC electronics m300 (delays-reverbs κτλ κτλ)
Framus 2x12 (eminence delta pro 12)
Για distortion χρησιμοποιω διαφορα πεταλια (κυριως γιδι-tech metalmaster)
Aπο μουσικους προσανατολισμους παιζω metal, κυριως death, και γενικα ο ηχος που μου αρεσει ειναι ο μοντερνος hi gain.
Δυστυχως εχω αλλαξει πολλους ενισχυτες και κανενας δεν μου εκανε τοσο οσο τα πεταλακια, τα οποια βεβαια, απο ενισχυτη, σε ενισχυτη εχουν εντελως διαφορετικο ηχο.
Παρολο που με καλυπτει το rig μου, με τρωει το GAS και με τρωει κολασμενα.
Σκεφτομαι μιας και παιζει σε καλη τιμη τον peavey 6505+ combo, να κρατησω και την καμπινα ως extension cabinet.
Απο εκει και περα σκεφτομαι ποσο ανωμαλος ειμαι να κατσω να πουλησω τον Marshall και την προενισχυση για να παρω τον made in china peavey.
Επισης γλυκοκοιταζω τον blackstar
http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_studio_20_head.htm
Ακουω ιδεες λοιπον για ενισχυτες, αλλα και για φαρμακα μπας και ηρεμησω με το gas.