Με τι κιθάρα/μπάσο παίζετε?

zampination

Της παρέας
Με αφορμη το προσφατο "παρομοιο" θεμα ειπα να κανω αυτην την ψηφοφορια ωστε να δουμε τι παιζει πανω κατω στο φορουμ απο κιθαρες/μπασα κ να περασουμε ομορφα κ ωραια με ενδιαφερουσες συζητησεις κ σχολια απο ολους.

Αν καποια μαρκα την παρελειψα σας ζητω συγνωμη ;D (ειδικα απο τους μπασιστες διοτι ειμαι κιθαριστας κ δεν ξερω πολλα απο μπασο)

μπορειτε να ψηφισετε ΑΛΛΟ φυσικα σε αυτην την περιπτωση.

Αρχικα σκεφτηκα να βαλω στην επιλογη μεχρι 3 κιθαρες/μπασα αλλα θα εβγαινε καπως μπερδεμενο το θεμα. Οποτε ψηφιζουμε την κιθαρα/μπασο που εχουμε κ χρησιμοποιουμε περισσοτερο απο τις αλλες.

ΟΧΙ τις κιθαρες/μπασα που θα θελαμε να εχουμε!

Τυχον βελτιωσεις που θα μπορουσαν να γινουν απο moderators(προσθηκη καποιας μαρκας κτλ) αν γινουν συντομα θα ηταν κ το καλυτερο ωστε να εχουμε κ πιο σαφη αποτελεσματα. Εβαλα τα δυνατα μου για να εξαλειψω την επιλογη αλλο οσο το δυνατον καλυτερα

Παρόλο που διαθέτω κάποιες ακριβές και κάποιες ακριβούτσικες κιθάρες, εδώ και μήνες έχω κολλήσει με την hot custom tele που έφτιαξα στον Ντούκα. :o

kleinmeiner είπε:
Παρόλο που διαθέτω κάποιες ακριβές και κάποιες ακριβούτσικες κιθάρες, εδώ και μήνες έχω κολλήσει με την hot custom tele που έφτιαξα στον Ντούκα. :o
Ανεβασε καμια καλη φωτο της αν θες! η καποιο link

Καλά, μόνο εγώ παίζω με MM μπάσα;  ;D

Μια διευκρινηση.Εγω ψηφισα αλλα για ηλεκτρικη.Δεν υπαρχει διαχωρισμος για ακουστικη ουτε μπορουμε να βαλουμε 2-3 ψηφους .Ισως θα επρπε να ηταν λιγο πιο αναλυτικη η ψηφοφορια ;)

Κατά 50% με Fender Startocaster, 30% με Gibson Les Paul, 20% με Fender Telecaster. Sorry αλλά άλλες δεν <<αναγνωρίζω>>.  ;D

απο ακουστικες μαρκες συγνωμη αλλα δεν γνωριζω πολλα κ δεν εβαλα πολλα πραγματα. Παντως αν εχετε ακουστικη καποια απο τις παραπανω μαρκες ψηφιζετε κανονικα. κακως που δεν το ανεφερα αρχικα! ημουν κ καπως κουρασμενος χθες κ δεν σκεφτομουν καλα ;D

kleinmeiner είπε:
δεν πειραζει, μια χαρα ειναι. ολες οι κιθαρες αδικουνται στα βιντεο, κ καποιες υπερτιμουνται βεβαια αλλα αυτην εδω is THE ONE for you definately! ;D

FENDER vintage tele 52

FENDER vintage 57 precision

αλλα επισης αγαπημενη κιθαρα - ερχεται Τεταρτη απο Αμερικα - ειναι GIBSON SG CLASSIC 2 X P90

κανονικα θα επρεπε να ειναι απο1-3 επιλογες αναλογα καιμε τη χρηστικοτητα πχ live? studio? προβα? recording? ακομα ακομα και καταλληλοτητα ως back up!!!

evil twin είπε:
FENDER vintage tele 52

FENDER vintage 57 precision

αλλα επισης αγαπημενη κιθαρα - ερχεται Τεταρτη απο Αμερικα - ειναι GIBSON SG CLASSIC 2 X P90

κανονικα θα επρεπε να ειναι απο1-3 επιλογες αναλογα καιμε τη χρηστικοτητα πχ live? studio? προβα? recording? ακομα ακομα και καταλληλοτητα ως back up!!!
Το σκεφτηκα πολυ σοβαρα για αυτην την τριπλη επιλογη αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα γινοτανε τρελο μπερδεμα χωρις καποια σαφη αποτελεσματα.

Ετσι αποφασισα να βαλω αυτην που παιζετε περισσοτερο, που σε πολλες περιπτωσεις λογικα θα ειναι ΜΙΑ, αυτην που χρησιμοποιουμε στο σπιτι περισσοτερο. Δεν νομιζω να παιζουμε περισσοτερες ωρες σε studio ή σε live. στουντιο επι πληρωμης εννοειται, αν ειναι δικο σας ειναι σαν να λεμε στο σπιτι σας! ;D

Παντως χαιρομαι που η επιλογη "αλλο" ειναι σε τοσο χαμηλα επιπεδα προς στιγμης. αν καποιος εχει καποια κιθαρα που θελει να την ψηφισει κ δει αυτο το μηνυμα, ας αναφερει την μαρκα να την προσθεσω ωστε να ψηφιστει. σε περιπτωση που πρωτα ψηφισατε(κ λογικα φυσικα) κριμα μεν κ λαθος μου αλλα θα προσθεσω κ την μαρκα σας anyway

5 ατομα επελεξαν "αλλο"! Αναρωτιεμαι τι οργανα ειναι κ τι μαρκα.

Μπορειτε να τα αναφερετε ποια λειπουν απο την λιστα κ να τα προσθεσω για μελλοντικες ψηφους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back