Ακόμα και εγώ , που οι μεταλλοκιθάρες μου είναι ψιλοαδιάφορες, έμεινα με το στόμα ανοιχτό (υποτεθείσθω τι είναι αληθινό το video) .
Αφιερωμένο στον @Terry RoscoeBeck5?
Αφιερωμένο στον @Terry RoscoeBeck5?
Δημοπρατείται η αποθήκη/καβάτζα (αν ήταν κρυφές αγορές από τη σύζυγο). Αν δεν είναι παπάτζα η ιστορία, 99,9% αυτό παίζει.Αυτό το βιντεο είναι το μέλλον.
Τύπος που αγοράζει κιθάρες για επένδυση, τα τινάζει ξαφνικά και μετα απο 5 χρόνιαανοιγει η διαθήκη.
Κατι μου θυμιζει κατι μου θυμίζει.....Ένας τυπάς απλά τις αγόραζε, δεν τις έπαιζε και τις στοίβαζε εκεί μέσα. Και είχε... 5 χρόνια να βάλει τον κωδικό του στην κλειδαριά της αποθήκης. Damn...
3. Αποκλειεται.Στο 2ο video δίνει και απαντήσεις.
1ον ο Τύπος πέθανε
2ον Είναι αυτη η διαδικασία στα storage units. Αν δεν πληρωθεί η αποθήκη, βγαίνει σε δημοπρασία.
3ον Την πήρε την αποθηκη ένας τύπος με 8.000 ,
4ον Πουλησε τις κιθαρες στον τύπο του video που ασχολειται με αυτα (δεν μας είπε πόσο).
5ον Retail Price για όλλες (όσες αγόρασε) το 2021 (απλά τωρα ανεβασε το video) 250.000 δολλαρια.
6ον Είναι συνηθηας πρτκατική να βαζουν συλλογες από κιθαρες σε αποθηκη ελλείψει χώρου.
Δες το video (part 2).3. Αποκλειεται.
Σιγουρα υπαρχουν κορακια
...και δεν ξερει ο διαχειριστης της αποθηκης.....Δες το video (part 2).
Στην ουσία , το χω δει και σε κατι ντοκιμαντέρ , δεν ξέρεις τι έχει μέσα η αποθήκη.
Δημοπρασία γινεται....στην τυχη χτυπας.
Απλά αυτός την ψυλλιάστηκε από.....oppssss spoiler alert ?
Προφανως ΔΕΝ έχει προσβαση....και δεν ξερει ο διαχειριστης της αποθηκης.....
Οι αποθήκες δημοπρατούνται κλειστές (στις ΗΠΑ). Είναι "κίντερ έκπληξη". Μπορεί να δώσεις λίγα και να βρεθείς με το θησαυρό του μακαρίτη. Να δώσεις πολλά και να βρεις μια συλλογή από... κολοκύθες... Ότι κάτσει. Εδώ του μάγκα του έκατσε jackpot.3. Αποκλειεται.
Σιγουρα υπαρχουν κορακια