Άμα θες να σε βοηθήσει κάποιος μην είσαι τόσο τηλεγραφικός, απ'ότι ξέρω δεν έχει κανένας εδώ το κληρονομικό χάρισμα. Δώσε μια καλή περιγραφή του προβλήματος και περίμενε να δεις τι θα σου απαντήσουν πρωτού βγάλεις συμπεράσματα.konio είπε:προβλημα με marshall valvestate. Δεν βγαζει καλο ηχο. η λαμπα του ειναι 8 χρονων, μηπως φταιει αυτο???? τι να κανω???
Μην αγχωνεσαι. Από φυσικό του δε βγάζει καλό ήχο. Μια χαρα δουλεύει ο ενισχυτής...konio είπε:προβλημα με marshall valvestate. Δεν βγαζει καλο ηχο.......
Κερακια εσβησε?konio είπε:προβλημα με marshall valvestate. Δεν βγαζει καλο ηχο. η λαμπα του ειναι 8 χρονων, μηπως φταιει αυτο???? τι να κανω???
Vrass είπε:Μην αγχωνεσαι. Από φυσικό του δε βγάζει καλό ήχο. Μια χαρα δουλεύει ο ενισχυτής...![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
το βασικο προβλημα του!....σε full band καταστασεις, στηνεις αυτι για να τον ακουσεις και δεν ακουγεται τιποτα!...(cut through the mix?....no way!!)με τσίτα το οβερντραϊβ για να ακούγομαι
Π α π ο υ τ σ ο θ ή κ η. ;Dkwstas79 είπε:Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς με τέτοιους ενισχυτές, αν και εγώ στις πρώτες μέρες μου σαν μπασίστας με ένα τέτοιο έπαιζα, δανεικό του κιθαριάρη, με τσίτα το οβερντραϊβ για να ακούγομαι, τι καφρίλες εποχές και αυτές.
Καλύτερα βγάλτου εντελώς το μεγάφωνο και κάντον φωλιά για περιστέρια.
η παλιά σειρα ειναι. μεταχειρισμενος ειναι.fenderiarhs είπε:παντως η πρωτη σειρα valvestate, αυτη που ειχε βγει καπου στις αρχες των 90's δεν ηταν τελειως χαλια.....συγκριτικα με τους καινουργιους ειδικα που ειναι αστα να πανε..............
χε χε ειχα εναν τοτε. επαιζα με εναν art powerplant προενισχυτη και μια gibson sg custom... τοτε γουσταρα αλλα μετα πηρα ενα boogie και ο valvestate εξαφανιστηκε διακριτικα... 8)παντως η πρωτη σειρα valvestate, αυτη που ειχε βγει καπου στις αρχες των 90's δεν ηταν τελειως χαλια