οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ χορδεςΚατά τη γνώμη σου ποιες είναι οι καλύτερες χορδές?
Μετα το 8ωρο ομως ΟΛΕΣ οι χορδες ειναι πια παλιες,οι coated χορδες δεν μου αρεσουν ουτε στον ηχο (δεν εχουν twang) ουτε στο feel.
οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ χορδεςΚατά τη γνώμη σου ποιες είναι οι καλύτερες χορδές?
Superfunk είπε:(2-3 ημερες)
πωλουνται ακομα;Superfunk είπε:το τι κιθαρες,μαγνητες,εφε και ενισχυτες εχουν πουληθει για ενα κομματι ψωμι επειδη "δεν επαιζαν καλα" λογω......αρχαιων χορδων,δεν μπορεις να φανταστεις!![]()
σαν Gate_αρισμα μου ακουγεται :-\studio54GR είπε:.... Βαρβάτο ήχο στο κτύπημα, κορυφή και αμέσως ψαλίδισμα του σβυσίματος.....
ναι! a-la Muddy Waters Tele?bluezlick είπε:θελω να βαλω αυτα για Knobs με τα Pots Που εβαλα θα ταιριαζουν ε?
Νομίζω ναι, όμως όχι τόσο έντονα....Superfunk είπε:Στο κανει και ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αυτο?
ναι ναι! Muddy Rullezzzzzalderbody είπε:ναι! a-la Muddy Waters Tele?
αν εχεις τα κλασσικα pots για Τελε (solid shaft) πρεπει να παρεις τα αντιστοιχα με set screw.
εχει και ο Βanzai.
bluezlick είπε:ναι ναι! Muddy Rullezzzzz
εχω αυτα με βιδουλα τετοια θα πρεπει να ειναι κ αυτα τα πλαστηκα?
αμα δεν εχουν βιδα οπως της strato δεν θα καθονται καλα?
επισης αυτο το Banzai ειναι Ευπωπη ε?
κ απο οτι ειδα τα εξοδα αποστολης ειναι (via Economy Mail) ειναι 4,75 euro
k τα Knobs 3,51 το ενα
οποτε ολα μαζι 11,77euro?
καλα τα υπολογισα?
επισης αυτο το via Economy Mail τι ειναι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ;D
μια χαρα θα κατσουν και να μην κατσουν με λιγο τσιγαροχαρτο τα πακτωνεις και εισαι οκ....εχω αυτα με βιδουλα τετοια θα πρεπει να ειναι κ αυτα τα πλαστηκα?αμα δεν εχουν βιδα οπως της strato δεν θα καθονται καλα?
για δες το και μας λες,μπορει να κοβεται το sustain απο ελειψη πιεσης στα σελλακια.Νομίζω ναι, όμως όχι τόσο έντονα....
Το απόγευμα θα το ξαναδώ.
τι? δεν υπαρχει Αη Βασιλης?....odis13 είπε:ξές ρε εκεινο το χοντρο με τη μουφα στολη πυροσβστη