οταν προκειται για humbuckers το μυαλο μου παει παντα εδω:bluezlick είπε:για τον διπλο τι λες εσυ? ;D
ΩΧ! Η telecaster του Γιωργου Μάγκα!alderbody είπε:κατι τετοιο θες να κανεις?
εγω θα προτεινα μια ηπια μετατροπη χωρις κραυγαλεες προσθηκες... ;D ;D ;D
![]()
Φοβεροί μαγνήτες!!!alderbody είπε:οταν προκειται για humbuckers το μυαλο μου παει παντα εδω:
http://www.wcrguitar.com/
στειλε ενα μειλ στον Jim και πες του τι θες. Θα σου προτεινει αυτος.
γιατι να βαρεσουμε χιλιαδες Tele players το κανουν.μου εχει περασει απο το μυαλο να βαλω εναν διπλο sthn θεση του Neck(καλα ρε μην βαρατε Tongue )
UTP (Ethernet)alekelis είπε:off topic
Ρε alderbody, usb είναι αυτό στο avatars?
ε, κι εγω το "εκλεψα" απο χιλιαδες "χαμογελαστους" κιθαριστες ανα τον πλανητη....bluezlick είπε:για αυτο πριν αλαξετε μαγνητες βαλτε ενα καλο σετ POTS
κ μετα καντε το επομενο βημα!
(αυτο ειναι κλεμενο απο τον alderbody οποτε τον ευχαριστω για την συμβουλη του!)
να αλλαζεις τεκνον μου.. ;D κακα τα ψεμματα μετα απο 6 ωρες παιξιματος οι χορδες ειναι για τα μπαζα απο ολες τις αποψεις (ηχο,κουρδισμα,intonation)αλλαζω ρε αρκετα συχνα δεν ειμαι μπιχλας! Tongueοχι τοσο συχνα ομως
βασικα περα απο την ηχο δινει κ μεγαλυτερο χρονο ζωης στα ταστα!
καποιοι αντεχουν τον κακο ηχο καποιοι οχι (εγω ας πουμε ΔΕΝ τον αντεχω ουτε στην προβα)δεν είναι απαραίτητο να έχουμε τον τέλειο ήχο εκεί, αν είναι να γλιτώσουμε πολύτιμα φράγκα και χρόνο.
Κατά τη γνώμη σου ποιες είναι οι καλύτερες χορδές? Γιατί εγώ αυτό που λες με τις elixir δεν το πήρα χαμπάρι. Παλιότερα έπαιζα με dadario, dean markley, fender και boomers, αλλά κατέληξα στις elixir, που ειδικά για την κιθάρα μελέτης μου, ξεχνούσα να τις αλλάζω, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που, ειδικά τα καλοκαίρια, μετα τη βδομάδα είχαν τοση σκουριά που σκεφτόμουν να βαρέσω αντιτετανικό ;DSuperfunk είπε:οι elixir εχουν χαλια ηχο απο την αρχη για αυτο δε βλεπεις τη διαφορα... ;D