To post σου είναι άκυρο.try_before_buy είπε:To αστείο είναι ότι υπάρχει ΤΩΡΑ στο apple store χωρίς να είναι συμβατή με leopard και έχει φάει πολλά άκυρα:
Δεν κάνατε καν τον κόπο να διαβάσετε τα reviews των χρηστών...Wow! είπε:To post σου είναι άκυρο.
Η κάρτα δεν έχει κανένα πρόβλημα με το Leopard.
Το πρόβλημα είναι στο firewire chipset που φοράει ο υπολογιστής που πήρε ο άνθρωπος.
Δεν θα λυθεί, όποια έκδοση του OSx και αν βάλει.
Αν είχε άλλο υπολογιστή (οποιοδήποτε Mac Pro) η κάρτα θα λειτουργούσε κανονικά.
Δεν κάναμε τον κόπο διότι δεν χρειαζόμαστε τα reviews των χρηστών.try_before_buy είπε:Δεν κάνατε καν τον κόπο να διαβάσετε τα reviews των χρηστών...
Εγώ όμως είδα. Όπως θα δείτε και εσείς αν μπείτε στο site της Μ-Audio και διαπιστώσετε ότι υπάρχουν drivers γι' αυτή τη κάρτα μέχρι και για το 10.5.4 (οι οποίοι, ασφαλώς δεν υπήρχαν πριν επτά μήνες).Βέβαια είναι πριν 7 μήνες, αλλά δεν είδα και καμμία εξέλιξη...
γιατί παιδεύσε άδικα αγόρι μου , γύρνα την πίσω και πάρε μια μια καινούργια που να μην έχει πρόβλημα. Η κάρτα είναι προβληματική , δικαιούσε τα λεφτά σου πίσω. Εγώ ούτε καν θα ασχολίομουν στη θέση σου για το πώς και το γιατί. Η εταιρείας της κάρτα ήχου έχει υποχρέωση να σε προειδοποιεί εξωτερικά στο κουτι σε εμφανές μέρος με μεγάλα γράμματα για πιθανές ασυμβατοτήτες ,αλλίως διαπράτει το αδίκημα της πλάνης.ninja είπε:Φίλε μου μένω στην Καβάλα και εδώ δεν ξέρουν την τύφλα τους τα μουσικομάγαζα.
Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε. Έχω το τελευταίο mac mini intel core 2 duo 2Gh 1G ram 120 HD.
Πολύ σωστά.kilon είπε:Η εταιρείας της κάρτα ήχου έχει υποχρέωση να σε προειδοποιεί εξωτερικά στο κουτι σε εμφανές μέρος με μεγάλα γράμματα για πιθανές ασυμβατοτήτες ,αλλίως διαπράτει το αδίκημα της πλάνης.
Wow! είπε:Πολύ σωστά.
Έτσι όπως τα λέει ο kilon είναι.
Δώσε τη πίσω και πάρε μία USB (όχι firewire).
H δική σου επόμενη κάρτα ορθώς θα είναι firewire διότι η σειρά που έχεις, έχει το σωστό chipset. Αυτός όμως θα ψοφήσει μέχρι να βρει firewire κάρτα που να λειτουργεί με το chipset που έχει και το πιθανότερο είναι ότι δε θα βρει σε οποιαδήποτε τιμή. Πίστεψέ με, ξέρω άριστα τι σου λέω, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερα αυτή τη στιγμή.kilon είπε:Άσε που κάλο είναι να το τσεκάρεις γιατι παίζει το firewire σου να είναι ελλωτιματικό και να μην φταίει καθόλου η κάρτα ήχου.
οπότε μιλάμε για ένα hardware πρόβλημα που προσπαθεί να λυθεί με software λύσεις. Αξιολύπητο.Wow! είπε:H δική σου επόμενη κάρτα ορθώς θα είναι firewire διότι η σειρά που έχεις, έχει το σωστό chipset. Αυτός όμως θα ψοφήσει μέχρι να βρει firewire κάρτα που να λειτουργεί με το chipset που έχει και το πιθανότερο είναι ότι δε θα βρει σε οποιαδήποτε τιμή. Πίστεψέ με, ξέρω άριστα τι σου λέω, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερα αυτή τη στιγμή.
Ψάξε στο google " Agere chipset problem audio ". Θα εκπλαγείς.
Σου θυμίζω ότι εγώ πήρα το δικό μου πριν ενάμιση μήνα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό που έχει αυτός.
kilon είπε:οπότε μιλάμε για ένα hardware πρόβλημα που προσπαθεί να λυθεί με software λύσεις. Αξιολύπητο.
Η λύση είναι μια επιστροφή στην αντιπροσωπία και αντικατάσταση με προηγούμενο firewire που θα δουλεύει άριστα. Αν στο παίζουν έξυπνοι στην Rainbow , απείλησε τους με μια ωραία αγωγούλα να πάρουνε μπρός καθώς έιναι υποχρεωμένη η εταιρεία να στο αντικαταστήσει. Να λένε πάλι καλά που δεν έτυχε σε μένα , γιατί θα τους έκανα την ζωή κόλαση.
Φίλοι μου αυτό θα κάνω. Ηθελα όμως firewire.Πια τα + και τα - σε μια usb?Λέτε να τη δεχτούν πίσω και να πάρω κάτι άλλο? Από την άλλη όμως τι να πάρεις από το πλαίσιο?Wow! είπε:Πολύ σωστά.
Έτσι όπως τα λέει ο kilon είναι.
Δώσε τη πίσω και πάρε μία USB (όχι firewire).
προσωπικά είχα δυο usb κάρτες ήχου στην ζωή μου και οι δύο βγάζαν θόρυβο. Το πρόβλημα με το usb είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο για κάρτες ήχου, για ένα απλούστατο λόγο. Είναι πολύ καλός αγωγός ηλεκτρικού φορτίου και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο όταν η usb είναι κοντά στο τροφοδοτικό. Βέβαια το πρόβλημα θορύβου ποικίλει ο θόρυβος μπορεί να ακούγεται απο χαμηλή ένταση όπως γίνεται στην δική μου περίπτωση δυστηχώς μέχρι πάρα πολυ υψηλή. Δεν επιρεάζει φυσικά την μουσική αλλά είναι ενοχλητικό.ninja είπε:Φίλοι μου αυτό θα κάνω. Ηθελα όμως firewire.Πια τα + και τα - σε μια usb?Λέτε να τη δεχτούν πίσω και να πάρω κάτι άλλο? Από την άλλη όμως τι να πάρεις από το πλαίσιο?