Στην Ευρώπη δε ξέρω...hamerouxlas είπε:τελεια ακουγονται
απο τιμες ξερει κανεις ποσο πανε?
Νο problem for me... ;Dbloody_sunday είπε:αλλά το κλιπάκΗα που ακούτε είναι σε έναν Deluxe Reverb Reissue με στρατ.
Σ'εχει φαει ο Σουηδος μεθυστακας εσενα...Kostas-5150 είπε:Σουπερ τα catalin,μπραβο στον bSunday που τα ανεφερε,κ εγω απο καποιο παλαιο ποστ του τα εμαθα κ δεν το μετανιωσα ποτε που προμηθευτηκα 1-2 απ'αυτα.
Παιδες ομως εχω παθει την πλακα μου τωρα τελευταια με το DOD 250 του Analogman με το mojo & mxr dist+ mod. Ειναι μεσα στο budget των περισσοτερων κ ειναι πραγματικα φοβερο preamp.Οσοι λατρεις του 80's crunch δεν θα φευγετε απο το σπιτι χωρις αυτο.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτά τα mini, είναι το ποια παράμετρο από όλες ελέγχει το ένα και μοναδικό ποτενσιόμετρο.bloody_sunday είπε:Για να γυρίσω στα Lovepedal mini, ειδικά αυτό το vibe είναι σκέτος πειρασμός... και χωράει παντού, και δεν πιστεύω να απογοητεύσει με τις επιδόσεις του.
συμφωνω, αλλα να τι λεει ο μαστωρ:elavd είπε:Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτά τα mini, είναι το ποια παράμετρο από όλες ελέγχει το ένα και μοναδικό ποτενσιόμετρο.
Πχ στο Univibe λόγικό είναι να θέλεις κανείς να ελέγξει speed & depth, άρα χρειάζονταί τουλάχιστον 2 pots. Ομοίως και για το echo κ.οκ...
Oύτε εγώ έχω πιστωτική (πάλι καλά γιατί δεν θα'χε μείνει ούτε ένα φαζοπέταλο στο Ebay και θα ζούσα με ψωμί και νερό) αλλά στο μαγαζί που λινκάρισα, το http://degiergitaarbouw.nl/webshop/, μπορείς να τους καταθέσεις τα χρήματα στο λογαριασμό τους: σου δίνουν τους κωδικούς ΙΒΑΝ και BIC κι έτσι δεν υπάρχει καμία προμήθεια από την τράπεζα - τουλάχιστον στη δικιά μου. H εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή και ταχύτατη, και είναι πολύ φιλικοί με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις. Ψήνομαι να τους ζητήσω ένα νέο της Catalinbread που δεν το'χουν φέρει ακόμη...hamerouxlas είπε:ειμουν στο ΤΣΑΚ σε μια φαση να παρω το V8 της Catalinbread αλλα δεν εχω αξιωθεί να βγαλω πιστοτικη οποτε.......
πολυ ωραια πεταλια οντος και ο τυπας που τα φτιαχνει φενετε θεοτρελος! Ασε που ολα ειναι πανεμορφα και σε λογικες τιμες...