Logic Studio - Αναζήτηση Βοήθειας

theopas

Της παρέας
Παιδια μολις εγκατεστησα ολο το πακετο των 8 DVD...θα ήθελα αν ειναι ευκολο να με παραπεμψετε σε κάποια site για αρχαριους στη χρήση του Logic studio...Επισης ηθελα να σας ρωτησω αν το Mainstage χρειαζεται οπωσδηποτε midi συνδεση για να το "control-αρω" η μπορει να αναπαραγει τους ηχους συνδεοντας απλα το line out ενος korg πχ με το line in της καρτας ηχου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έπρεπε να το κατεβάσεις έπρεπε να το αγοράσεις για να έχεις και το manual και να σου λυνόταν οι απορίες.

Τι αχαριστία είναι αυτή να σου δίνουνε έναν κορυφαίο sequencer μαζί με 9 DVD αξιοπρεπέστατων samples και instruments στα 450 ευρώ και πάλι να το κατεβάζεις δεδομένου ότι δεν θα χρειαστείς τίποτ άλλο.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλα στον νοιζ απαγορεύονται αναφορές σε πειρατικό λογισμικό.

συμφωνώ και συγγνώμη για την αναφορά μου αυτη(διορθωθηκε :()...Εντάξει δε θα το έλεγα και αχαριστία... ??? ???

φίλτατε Λάμπρο αυτό ειναι δικό μου θέμα το αν θα διαθεσω τα 450 ευρώ για το logic...Το θέμα λήγει εδώ...εγώ πόσταρα ζητώντας κάποια βοήθεια και όχι κριτικη για το αν ενεργώ με αχαριστία η οχι...

theopas είπε:
φίλτατε Λάμπρο αυτό ειναι δικό μου θέμα το αν θα διαθεσω τα 450 ευρώ για το logic...Το θέμα λήγει εδώ...εγώ πόσταρα ζητώντας κάποια βοήθεια και όχι κριτικη για το αν ενεργώ με αχαριστία η οχι...
το logic το παίρνεις και με 390 ευρώ αν ψάξεις καλύτερα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. ο lambrosgg σωστά λέει οτι λέει απ την άλλη όμως αυτό δε σε βοηθά.

σου προτείνω να διαβάσεις το manual σε κάθε περίπτωση (έστω την ηλεκτρονική του μορφή).

αν είσαι τύπος που προτιμά το video και onscreen tutorials πήγαινε εδώ.

http://www.macprovideo.com/browse/logic

οταν εξοικιωθείς αρκετά,μπορείς να ρίχνεις και καμια ματιά στα πιο εξεζητημένα workshops του περιοδικου sound on sound

http://www.soundonsound.com/search?url=%2Fsearch&Section=8&Subject=16

σαν υστερόγραφο να προσθέσω, οτι δε μετράει μόνο το τι λέει κάποιος,αλλά και ΠΟΙΟΣ το λέει  ;)

Ούτε εγώ το αγόρασα φίλε theopa αλλα δεν ζητούσα και βοήθεια απο πάνω. Έψαξα μόνος μου και για τα βίντεο και για το μάνουαλ.

Τέτοιες απαιτήσεις να έχεις αν έχεις αυθεντικά προιόντα. Αν δεν έχεις πληρώσει για κάτι γιατί να σου κάνει δουλεια?

λαμπρουκο, πες μασ τωρα οτι ολα τα σοφτς που εχεις ειναι original.....

εγω παντως τον κοβω οτι το κρακ που κυκλοφορισε ειναι κολπακι τησ απλε για μαρκετινγκ λογους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι το κυκλοφορισε χωρις ντονγλ και στη μιση τιμη. Η αππλε ενδιαφερετε πιο πολυ να πουλισει μηχανηματα παρα λογισμικα. κατι παρομοιο εγινε και με το shake..

για να σε προλαβω, κ γω αγορασμενο το χω (οπως κ διαφορα αλλα) αλλα δε θα το παιξω και 'αγιος'. Εχω σπασμενα σοφτς οπως ΟΛΟΙ εδω μεσα (κ οχι μονο...). Ξερω professional programmers  (απο γνωστες audio εταιριες) που κατα καιρουσ χρησιμοποιουν και σπασμενα.. για να μη μιλισω για mp3s που ειμαι σιγουρος οτι εχεισ ντοθζινες ολοκληρες.

Υ.Γ δεν ειναι προσωπικη επιθεση αλλα εχω κουραστει λιγο να το παιζουν ολοι 'νομιμοι'. Ειναι σα να κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας...

φιλικα

w.

Αυτό που είπε ο lambrosgg, είναι ότι στην τιμή που προσφέρεται το Logic, περιλαμβάνει υπερβολικά πολλά καλλούδια και είναι χρήσιμο να το αγοράσει κανείς προκειμένου να έχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και πρόσβαση στις οδηγίες χρήσης.

Αυτός ο ισχυρισμός είναι πέρα για πέρα σωστός. Δεν είναι ηθικολογία, αλλά ένα γεγονός που μπορεί να διασταυρώσει ο καθένας.

Τώρα, οι λοιπές αναφορές σε πειρατικό λογισμικό (και οι φαντασιόπληκτες αιτιάσεις για την ύπαρξη του), όπως ξέρετε δεν επιτρέπονται στο noiz για νομικούς λόγους.

οι νομικοι λογοι εστιαζοντ στην απαγορευση διακηνησης πειρατικων σοφτς η' στον αν επιτρεπετε να μιλαμε για αυτο το θεμα η' οχι?

warpie είπε:
οι νομικοι λογοι εστιαζοντ στην απαγορευση διακηνησης πειρατικων σοφτς η' στον αν επιτρεπετε να μιλαμε για αυτο το θεμα η' οχι?
Μέσα από ένα φόρουμ μόνο να μιλάμε μπορούμε.

Warpie, δεν έχω τίποτα νόμιμο στον υπολογιστή μου.

Είσαι στο νόιζ όμως, όχι σπίτι σου. Συμορφώνεσαι με τους κανονισμούς του φόρουμ αν θες να συμμετέχεις.

Το αν θα πειρατέψει κανείς φυσικά είναι η επιλογή του εφόσον αποδέχεται το ρίσκο κλπ κλπ.

Ηρέμισε λίγο, δεν νομίζω να σε έχουνε παραγιό ούτε οι επαγγελματίες, ούτε αυτοί που φτιάξανε το κινγκ κονγκ για να ξέρεις τί έχει ο καθένας στον υπολογιστή του.

Δεν ηθικολογώ, ούτε κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου, σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί και συμορφώνομαι με τους κανονισμούς του για να μην αντιμετωπίσει ποτέ νομικά ή και ηθικά προβλήματα το noiz.

Όποτε θέλεις έλα σπίτι μου να σου δώσω και τα mp3 μου και τα σπασμένα μου. Εδω μέσα όμως μόκο.

eye επίτηδες συμφωνείς μαζί μου τελευταία ή έτυχε?

Warpie, δεν έχω τίποτα νόμιμο στον υπολογιστή μου
και γιατι εβαλες χερι στον theopas? Μηπως επειδη τα λετε στο noiz και οχι στο σπιτι σου??  ;)

Ηρέμισε λίγο, δεν νομίζω να σε έχουνε παραγιό ούτε οι επαγγελματίες, ούτε αυτοί που φτιάξανε το κινγκ κονγκ για να ξέρεις τί έχει ο καθένας στον υπολογιστή του.
οπως ακριβως το 'πες. Δε νομιζεις....  ;)  μπορω να σου δωσω και αλλα παραδειγματα αν θες.

σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί και συμορφώνομαι με τους κανονισμούς του για να μην αντιμετωπίσει ποτέ νομικά ή και ηθικά προβλήματα το noiz.
συμφωνω απολυτα, δε νομιζω ομως ουτε οτι εθιξα, ουτε οτι προκαλεσα νομικα προβληματα. Δε προετρεψα αλλωστε κανεναν..

αν το εκανα ζητω συγνωμη (στο noiz, μη μπερδευεσαι)...

Εδω μέσα όμως μόκο.
μοκο να λες στους συμμαθητες σου στο σχολειο....

warpie είπε:
και γιατι εβαλες χερι στον theopas? Μηπως επειδη τα λετε στο noiz και οχι στο σπιτι σου??  ;)
Ακριβώς.

οπως ακριβως το 'πες. Δε νομιζεις....  ;)  μπορω να σου δωσω και αλλα παραδειγματα αν θες.
Παραδείγματα έχω και εγώ. Αποδείξεις έχεις?

συμφωνω απολυτα, δε νομιζω ομως ουτε οτι εθιξα, ουτε οτι προκαλεσα νομικα προβληματα. Δε προετρεψα αλλωστε κανεναν..

αν το εκανα ζητω συγνωμη (στο noiz, μη μπερδευεσαι)...
Δεν προέτρεψες, απλώς δείχνεις ότι δεν είναι κακο...

μοκο να λες στους συμμαθητες σου στο σχολειο....
Εχω τελειώσει το σχολείο εδώ και 3 χρόνια.

Warpie, δεν έχω τίποτα νόμιμο στον υπολογιστή μου.
και γιατι εβαλες χερι στον theopas? Μηπως επειδη τα λετε στο noiz και οχι στο σπιτι σου?? 
Ακριβώς.
Δεν ηθικολογώ, ούτε κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου,
μονο σου μπερδευεσαι και πεφτεις σε αντιφασεις....  ;D

Παραδείγματα έχω και εγώ. Αποδείξεις έχεις?
εχω και αποδειξεις αν θες αλλα δε νομιζω να χρειαζονται. Και εφοσον εχεις και συ παραδειγματα γιατι αμφισωιτεις τα οσα ειπα περι νουεδο??

Δεν προέτρεψες, απλώς δείχνεις ότι δεν είναι κακο...
βλεπε παραπανω, μην επαναλαμβανόμαστε...

Εχω τελειώσει το σχολείο εδώ και 3 χρόνια.
για το μοκο και μονο, οφειλεις μια συγνωμη, που να σου πω την αληθεια ψιλοχεστηκα και αν δε τη ζητησεις...

φιλικα (παντα)

w.

επισης θελω να ζητησω συγνωμη απ τους αλλους users γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να διαβαζουν τις βλακειες μας. Αν θες μπορουμε να το σθζητησουμε σε προσωπικο επιπεδο..

warpie είπε:
επισης θελω να ζητησω συγνωμη απ τους αλλους users γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να διαβαζουν τις βλακειες μας. Αν θες μπορουμε να το σθζητησουμε σε προσωπικο επιπεδο..
Δόξα σοι ο Θεός ;D

harilatron είπε:
Δόξα σοι ο Θεός ;D

Aααααμηηηην...

250px-Menas.jpg

Βοήθειά μας...  ;) ;) ;) ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back