Εγώ είχα τον spiderIII 75watt, οπότε θα σου γράψω τι εντύπωση άφησε σε μένα.
75watt είναι πάρα πολλά. Και με ντραμς να παίζεις τα βαττ θα περισσεύουν. Το σημείο που άκουγα ένα πιο γεμάτο ήχο, σαν να "άνοιγε" ο ενισχυτής, ήταν όταν το master volume ήταν στο 4-5, το οποίο ελάχιστες φορές το άκουσα όσο είχα τον ενισχυτή γιατί δεν μπορούσα να παίζω τόσο δυνατά. Η λύση όμως υπάρχει, να χαμηλώνεις το volume και να μην παίζεις τέρμα, μια χαρά παίζει και στο 3 ;D
Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις πολλούς δικούς σου ήχους. Προτιμούσα το clean και insane κανάλι και με όλα τα εφφέ που έχει επάνω πειραματιζόμουν, αποθήκευα ήχους που έφτιαχνα και με ένα footswitch γούσταρα να γρατζουνάω χωρίς να ψάχνω πετάλια κλπ ;D Σαν παιχνίδι είναι. Με βοήθησε να πάρω μια γεύση από εφφέ, ρυθμίσεις και να έχω μια γνώμη για το ποιοί ήχοι μου "ταιριάζουν" (μεταλ, clean, crunchy κλπ).
Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο ενισχυτής είναι ό,τι πρέπει κατε με για έναν νέο κιθαρίστα που θέλει να ψάχνεται και να παίζει ό,τι γουστάρει. Ακόμα και με μια μπάντα ή σε live μπορεί να σταθεί άνετα. Όταν κανείς βρίσκει αυτό που του λείπει, τότε ξέρει που να στραφεί.
Η γνώμη μου είναι για 100 ευρώ μην το σκέφτεσαι, βούτα τον! Για λίγα χρόνια θα σε βγάλει παλικάρι, ειδικά αν είσαι και μέταλλο ή κυρίως δεν διαβάζεις συνέχεια forum ;D Αν εσένα σε γεμίζει και τον γουστάρεις, είναι καλή τιμή και εγώ θα συμφωνούσα για τον συγκεκριμένο μόνο και μόνο γιατί τον γουστάρεις

Αν σου αρέσει μην ρωτάς κανέναν.
Θα σου πρότεινα να τον δεις και να τον ακούσεις πριν τον πάρεις, για να σιγουρευτείς για την κατάστασή του.
ΥΓ: βρες και footswitch αργότερα και είσαι άρχοντας ;D