ierissiotis
Παλιά καραβάνα
Συμφωνώ και επαυξάνω και επεκτείνω. Όταν πάω σε ένα live θέλω να διασκεδάσω και όλοι οι άλλοι αυτό θέλουν. Παίζετε (πολύ καλά όπως επισημάνθηκε )Blues, όχι free jazz με baroque επιρροές ;D. Άρα στο live σας θέλω σαν χαλί, για να χορέψω, να μου φτιάξετε τη διάθεση και να μου δώσετε πάτημα να το παίξω εξωτικός για να ρίξω την ξανθιά κούκλα που κάθετε λίγο παρακάτω στο barHaris είπε:Τη σκηνική παρουσία να προσέξετε λίγο - κυρίως του τραγουδιστή - και όλα καλά!
Καλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και δίκαιη σύγκριση όταν πας να συγκρίνεις οιονδήποτε με τον κ. Ζάικο.Korgious είπε:ότι έγραψε ο LK.
Παράδειγμα ήταν Σπύρο. Δεν ήταν σύγκριση. Και φυσικά μία χαρά τα λένε, είπε κανείς το αντίθετο;SpyrosCh είπε:Καλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και δίκαιη σύγκριση όταν πας να συγκρίνεις οιονδήποτε με τον κ. Ζάικο.
Μια χαρά τα λένε τα παιδιά πάντως.
Να πάς μόνος σουSpyrosCh είπε:Θα τα πούμε στο δικαστήριο. 8)
Aπό τότε που μου το σύστησε, ντύνομαι μόνο από ΄κει.ierissiotis είπε:Νεστορα δε παίζεσαι! Που το βρήκες ρε σύ το site αυτο?χαχαχα!
Nαι το Lobby είναι.argytar είπε:Συγχαρητήρια πατριωτάκια!
You made us proud!!
Ποιο είναι το stage? Lobby club στην Ιερισσο??
Κανένα 2000λιαρο με το ζόρι παίρνει.Ψιλοπράματα!argytar είπε:Καλή φάση φαίνεται! Πρέπει να ναι τεράστιο το μαγαζί!