RayDTutto
Re di tutto e di nessuno
Εγώ τουλάχιστον δεν είπα κάτι τέτοιο. Μάλιστα μίλησα και για scale lenth.yameth είπε:Αν δεχτούμε πως οι μαγνήτες κάνουν τη διαφορά, τι σημασία έχει αν μιλάμε για 335 ή Les Paul?
Παμ' παρακάτ'...
Εγώ τουλάχιστον δεν είπα κάτι τέτοιο. Μάλιστα μίλησα και για scale lenth.yameth είπε:Αν δεχτούμε πως οι μαγνήτες κάνουν τη διαφορά, τι σημασία έχει αν μιλάμε για 335 ή Les Paul?
εχει compensated saddles οποτε δεν θα εχεις προβλημα intonation(προτιμώ 6)
οχι,ειναι μια tele με σχημα Les Paul , P90 neck pickup & 24,75" scale,κατασκευαστικα δεν εχει ουδεμια σχεση με LP.Αυτή η κιθάρα του Fano στην ουσία δεν είναι μία les paul με άλλη γέφυρα και μαγνήτες?
Πολύ σωστά. Αλλά το να βάλεις ένα μαγνήτη Strat σε μια Les Paul δεν την κάνει να ακούγεται σαν Strat.Superfunk είπε:δεν εχεις παρα να παιξεις μια LP Deluxe,μια κανονικη και μια με Ρ90 για να ακουσεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στον ηχο.![]()
καλως όρισες funky_bassman. Δεν διάβασες πάλι το μάθημα σου;Επειδή παρακολουθώ πολύ ώρα τη συζήτηση αν και είμαι εκτός των συχνοτήτων μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...Αυτή η κιθάρα του Fano στην ουσία δεν είναι μία les paul με άλλη γέφυρα και μαγνήτες? :/ (κακάσχημη btw)
Γιατί πολύ απλά αρχηγέ δεν αλλάζεις γέφυρα και μαγνήτες σε μία les paul? Πόσο να πάει πια το ρημάδι? 300 ευρώ τα πάντα όλα?
Ναι διότι ξέρω πως είναι οι προδιαγραφές των άλλων κιθάρων...yameth είπε:καλως όρισες funky_bassman. Δεν διάβασες πάλι το μάθημα σου;Είναι διαφορετικές οι προδιαγραφές της κιθάρας. Τις αναφέρω παραπάνω.
100% σαν strat μπορει να μην ακουγεται αλλα σιγουρα ο ηχος θα ειναι δραματικα κοντυτερα σε strat απο οτι σε LP..Πολύ σωστά. Αλλά το να βάλεις ένα μαγνήτη Strat σε μια Les Paul δεν την κάνει να ακούγεται σαν Strat.
Ο Billy Sheehan το κάνει αυτό στο μπάσο του για να το συνδέει με 2 διαφορετικούς ενισχυτές. Ίσως να είναι για τον ίδιο λόγο.johnps είπε:στο 0.29. δυο βυσματα στο ιδιο input....τι παιζει..???
Απλα εχει καποια ΑΛΛΗ κιθαρα συνδεδεμενη στο low input του ch.2johnps είπε:στο 0.29. δυο βυσματα στο ιδιο input....τι παιζει..???
Ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να φτιαξω αυτήν:funky_bassman είπε:Επειδή παρακολουθώ πολύ ώρα τη συζήτηση αν και είμαι εκτός των συχνοτήτων μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Αυτή η κιθάρα του Fano στην ουσία δεν είναι μία les paul με άλλη γέφυρα και μαγνήτες? :/ (κακάσχημη btw)
Γιατί πολύ απλά αρχηγέ δεν αλλάζεις γέφυρα και μαγνήτες σε μία les paul? Πόσο να πάει πια το ρημάδι? 300 ευρώ τα πάντα όλα?
:'( Αναγκαστικά θα πάμε σε Tele thinline, (πρώτα ο Θεός, που έλεγε η γιαγιά μου).RayDTutto είπε:Χα... Μόλις πρόσεξα ότι η Warmoth δεν έχει πια LP-style σώματα.
Πω πω ο P90 με ήχο κούκλαyameth είπε:Εγώ πάντως θα έλεγα πως η συγκεκριμένη κατασκευή που σκεφτόμουν να φτιάξω και την έχει έτοιμη ο Fano, με καλύπτει.
Τώρα ξύνεις πληγές, το μεγάλο μου όνειρο tele thinline με αυστηρά P90 neck και κανονικό στη γέφυραyameth είπε::'( Αναγκαστικά θα πάμε σε Tele thinline, (πρώτα ο Θεός, που έλεγε η γιαγιά μου).