Ε τότε βάλε μια απλή συσκευή στο δωμάτιο που έχεις τον ενισχυτή...Απλως πρεπει να αποσυνδεω το τηλεφωνο οταν θελω να παιξω![]()
Ε τότε βάλε μια απλή συσκευή στο δωμάτιο που έχεις τον ενισχυτή...Απλως πρεπει να αποσυνδεω το τηλεφωνο οταν θελω να παιξω![]()
Παιζει και αυτο. Παντως βρεθηκε το προβλημα αυτο ειναι το σημαντικο.Ε τότε βάλε μια απλή συσκευή στο δωμάτιο που έχεις τον ενισχυτή...Απλως πρεπει να αποσυνδεω το τηλεφωνο οταν θελω να παιξω![]()
Αυτο τι ειναι φιλε μου; Φαγητο δεν ειναι, γιατι θα το ηξεραπαντως αν δεν ηταν το τηλεφωνο θα ελεγα οτι θες αλλαγη στους ηλεκτρολυτικους σου...
αλλα επειδη εχουν ακομα μια κακια συνηθεια να αποθηκευουν φορτια που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ακομα και παρα πολυ καιρο αφοτου κλεισει ο ενισχυτης' date=' καλυτερα "μακρια κι αγαπημενοι"...
Γενικως, μην ανοιγετε και μην πειραζετε λαμπατους αμα δεν ξερετε τι κανετε....[/quote']
Δεν βαζω χερι σε ενισχυτες, συνηθως δηλαδη. Απλως μπορεις να μου προσδιορισεις το "παρα πολυ καιρο αφοτου κλεισει ο ενισχυτης" ποσο ειναι ; Για να μην κατσαρωσει το μαλλι μας δηλαδη
Δεν βαζω χερι σε ενισχυτες' date=' συνηθως δηλαδη. Απλως μπορεις να μου προσδιορισεις το "παρα πολυ καιρο αφοτου κλεισει ο ενισχυτης" ποσο ειναι ; Για να μην κατσαρωσει το μαλλι μας δηλαδη[/quote']
Ο ακριβης χρονος εχει να κανει με τη λεγομενη "σταθερα χρονου" του κυκλωματος, οποτε μην ψαχνεις.
Γενικως, να θεωρεις οτι οι "filter caps" δεν αδειαζουν ποτε απο μονοι τους, οποτε ΜΗ - ΤΖΙΖ ! ! !
σωστα! :wink:μαλιστα. αρα οταν "ανοιγουμε" ενα λαμπατο πρεπει να εχουμε κατι σαν αντισταση να τον αποφορτισουμε ενα πραμα. Οκ δεν τον ανοιγω με επεισες !!!