λαμπατος 20 watt pedalfriendly!!!

zeromancer

Μόνιμος θαμώνας
γεια και χαρα σας και αερα στα πανια σας!

παιδες ψαχνω εναν λαμπατο ενισχυτη περιπου στο 500αρι για να συνεργαστει με το pedalboard μου, το οποιο εχει τα εξής:

-H&k tube factor mod by OKKO

-pisdiyauwot απο την EMMA

-little aligator volume

-cry baby 95q

-MXR 6 band eq

-whammy digitech

-ebow

-Electroharmonic delay memory man hazarai

-Electroharmonix HOAX flanger

-Boss RC 50

το θελω για το σπιτι και ελπιζω να βρω κατι με πολυ καλα καθαρα. Την παραμόρφωση λογικα θα την παρω απο τα πεταλια αλλα δεν με πειραζει να εχει κ λιγο gain ο ενισχυτης.

δεκτες ολες οι προτασεις ακομα και για μεταχειρισμένα μηχανηματα.

ευχαριστω

Βαλε αλλα 200 και παρε αυτον για να καθαρισεις για παντα απο το θεμα ενισχυτης (το παιδι τον ΧΑΡΙΖΕΙ) εχει διακοπτη που τον κανει 18 βαττ class A.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=66732

αλλοιως ψαξε να βρεις κανα μεταχειρισμενο Fender Dlx Reverb RI (γυρω στα 600 βρισκεις)

δεν μας λες ομως.....τι κιθαρα εχεις ?

η προταση του SF απο τις Αγγελιες ειναι ακρως δελεαστικη και καλο θα ηταν να το σκεφτεις λιιιιγο παραπανω για αυτη την περιπτωση....

Νικολα και εσυ δεν ειχες εναν τετοιο ? ή κανω λαθος ?

metalmike είπε:
Με τα μισά λεφτά από αυτά που διαθέτεις νομίζω πως αυτός είναι πολύ καλή λύση --> http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm :) Eίναι και πρώτος σε πωλήσεις για κάποιο λόγο ;)
γιατι ειναι φτηνος για αυτα που προσφερει και γιατι ο ενισχυτης απλα ΓΑΜ$@ΕΙ

τον εχω αποκτησει προσφατα και τολμω να πω οτι δεν τους ακουμπαω καν τους αλλους 2 λαμπατους μου

Πριν αποφασίσεις να δώσεις 500Ε, είναι πράγματι σκόπιμο να δοκιμάσεις τόσο τον v22 όσο και τον v55 της ίδιας εταιρίας.

θα παιζω με μια gibson standard 2008 les paul...ο bugera σαν πεταλομηχανη ειναι καλος?χθες ακουσα τον koch studiotune ο οποιος με τρελανε να σας πω την αληθεια αλλα ειναι πολυ ακριβος

για τον blackheart BH15 τι λετε?

απο περιέργεια, σε τί τιμή τον βρήκες τον koch? ήταν η πρότασή μου, για λίγο παραπάνω από το budget σου, ιδανικός μάλλον γι' αυτό που ψάχνεις.

zeromancer είπε:
θα παιζω με μια gibson standard 2008 les paul...ο bugera σαν πεταλομηχανη ειναι καλος?χθες ακουσα τον koch studiotune ο οποιος με τρελανε να σας πω την αληθεια αλλα ειναι πολυ ακριβος

για τον blackheart BH15 τι λετε?
1ον: ωραια κιθαρα  ;D

2ον: τι εννοεις "πεταλομηχανη" ?? σαν το ποδηλατο ??  :P :P

3ον: τι θελεις να παιζεις ?

4ον: ο koch αν μπορουσες να τον αγορασεις θα σε ευχαριστουσε ? γιατι αλλο ο bugera αλλο ο koch

σα να λεμε τυρι φιλανδιας με τυρι φετα (χωρις απαραιτητα να αντιστοιχει σε καποιο απο τα 2)

@ ndnikola

στα 650 απο δευτερο χερι και 920 απο μαγαζι στην θεσσαλονικη,δλδ πιο φθηνος απο τον Θωμα

@messalion

δες μονος σπιτι παιζω απο porcupine tree, anathema lost μεχρι opeth Isis κτλ.τωρα προσανατολίζομαι πιο πολυ σε ποστ ροκ ηχους για αυτο και το pedalboard εχει διαμορφωθεί αναλογα

ο koch ηταν πολυ ωραιο μηχανημα και ναι προφανώς θα με ευχαριστουσε επειδη εχει και τελειο gain...μπορω ομως να αρκεστω σε εναν ενισχυτη με καλα καθαρα αλλα με 2 καναλια και να εχει ενα στοιχειώδες καλο gain.θελω οποσδήποτε FX loop ομως..εμενα μου αρεσε πολυ και ο VHT AV-GT1 lead 20 αλλα δεν τον εχω ακουσει καπου στην θεσσαλονικη, μονο στο νετ...bugera που μπορω να ακουσω στην θεσσ.?

πολυ καλη τιμη για τον koch

παλι δεν μου ειπες ομως τι εννοεις σαν "πεταλομηχανη"

ο bugera εχει ολα αυτα που ζητας - 2 καναλια - αξιοπρεπεστατα καθαρά , αρκετα καλο gain (μιας και ειναι vintage),fx loop.....

messalion είπε:
παλι δεν μου ειπες ομως τι εννοεις σαν "πεταλομηχανη"
πεταλομηχανές αποκαλούνται οι ενισχυτές που συνεργάζονται όμορφα με πετάλια, σεταρισμένοι στο καθαρό τους κανάλι

και μακάρι να μη δει την ερώτησή σου ο κ. Καθηγητής γιατί θα θυμώσει :-\

χαχαχα. η αληθεια ειναι πως δεν τον εχω ακουσει καθολου...να φανταστω ομως οτι δεν παιζει να τον ακουσω ελλαδα ε?τον φερνει κανεις?

αληθεια γιατι τοσο φθηνο στο dv ενω σε αλλα ειναι 100 ευρω πανω?

Νακας.

Για τιμη dv δεν ξερω,προφανως καποια καλη στμφωνια με την εταιρια.

Ο ενισχυτης αυτος εκανε πανω απο χιλιαρικο,να σκεφτεις οτι σκετα τα μεγαφωνα που φοραει αν αγορασεις θα δωσεις σχεδον τα μισα του λεφτα  ;)

Ριχτου ενα... αυτι πριν αποφασισεις (βγαινει και σε 1Χ12" με v30 το οποιο ομως τον αδικει σε σχεση με τα 2 12H & 12M)

Trending...

Νέα θέματα

Back