Κώστας Βρετός - επαθα πλακα...

govanmaniac είπε:
Καλά ταινιάρα... Το προηγούμενο βράδι είχε γίνει 'άντρας' και όταν τον άφησε η γκόμενα είχε πλέον πράγμα να βγάλει... Πολύ πόνος... Και μετά σου λέει Νέα Ορλεάνη.... τρίχες.. Αθήνα ρε, η φέτα πάει για 15 ευρώ το κιλό... Α ρε Αθήνα μπλουζομάνα....
Αστείο το'χεις; Πως νομίζεις ο Τσιαμτσίκας μας το γύρισε στο μπλουζ;  ;)

Jasemeister το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εποχές μας, μας δίνουν άφθονα ερεθίσματα για δημιουργία... Αρκεί να τα αξιοποιήσουμε... Νομίζω ότι νομοτελειακά θα γίνει και μουσικά η επανάστασή μας...

Αθήνα μεγάλη μπλουζομάνα lol αχαχαχα,

αληθεύει ότι ο Τσιαμτσίκας κάνει live στις λαϊκές; Τον είχα δει σε ένα πρωϊνάδικο ντυμένο αλά blues brothers, καπελάκι γυαλί και όλα τα σχετικά. Αφού το νιώθει [όπως το νιώθει], μαγκιά του.

@playloud, Zaeko είναι κανονικά το nick, απλά όταν έκανα το λογαριασμό με είχε πιάσει το computerάδικο μου.

Δεν λες το Cut its loose, από το εκπαιδευτικό του στην REH video;

http://www.youtube.com/watch?v=p8q0Mb_uOG8

DVD των Winger δεν έχω δει από όσο θυμάμαι, θα το ψάξω.  Μεγάλη ταινία το Crossroads - τουλάχιστον για τους κιθαρίστες;)

Ζαικο? Η psycho? :) (kalogiametal hoxi?)

Οχι zaeko το dvd που σου λεω ειναι των winger νομιζω 2007

Από το Psycho Killer μου είχε έρθει η ιδέα  8) Zaeko Killer [να χει και λίγο αιματάκι η ιστορία haha] \m/

Αυτό λες έτσι;

Πρωϊνιάτικα να βλέπουμε παικταράδες, που όρεξη για δουλειά μετά.

Υπάρχει διαφορά, νομίζω ότι οφείλεται κυρίως ότι διατηρεί στην βάση του γενικότερα rock licks [βαρέως τροποποιημένα βέβαια]. Το tapping του βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερο.

..εγώ θα συμφωνίσω με τον playloud..η ηλεκτρική με overdrive ήχο τουλάχιστον, θέλει αλητεία πώς να το κάνουμε...επίσης καλό είναι, όταν διαθέτουμε τέτοια τεχνική, να χρησιμοποιούμε και τις παύσεις λίγο (κι αυτό μουσική είναι) γιατί αλλιώς καταντούμε φλύαροι και βαρετοί..

φιλικά πάντα

allobarr είπε:
......να χρησιμοποιούμε και τις παύσεις λίγο (κι αυτό μουσική είναι) γιατί αλλιώς καταντούμε φλύαροι και βαρετοί..
+1000

(αν και δεν το υιοθετησα ΚΑΘΟΛΟΥ στο Hard rock jam καθοτι ειπαμε, ηταν κυριως "ξεκ@υλωμα jam" ;D)

playloud είπε:
Λοιπον,

απο αυτα τα 2 βιντεο που ειδα.

Τεχνικη=100%, αρτιοτητα=100%, αισθημα=0%, αλητεια=0%.

Μπορει να ειναι τεχνικα αρτιος, αλλα οι φρασεις του με κανουν και βαριεμαι ασυστολα γιατι φαινεται οτι ολα αυτα που παιζει ειναι αποτελεσμα διαβασματος και παλι διαβασματος κι οχι εμπνευσης. Αποστειρωμενο παιξιμο, χωρις ΙΧΝΟΣ αλητειας. Το παιδι μπορει να εχει φαει τα χρονια του στη μελετη και στην τεχνικη αλλα μαλλον δεν εχει πιει ποτε του ουτε ενα Jack (που λεει ο λογος).

Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλοι εκει εξω που τους αρεσει αυτο το στυλ (τυπου petrucci) αλλα ειμαι επισης σιγουρος οτι αν τον εβλεπε ο BB King η ο Albert King η ο Stevie θα του ελεγαν "Μπραβο, ποτε θα ξεκινησεις να παιζεις ΑΛΗΘΙΝΗ κιθαρα?"

Χωρις να θελω ΚΑΘΟΛΟΥ να υποβιβασω την τεχνικη του και τον τροπο που παιζει (ειναι πραγματικα εντυπωσιακος) δεν θα ηθελα ΠΟΤΕ να παιζω ετσι (γι αυτο και δεν παιζω αλλωστε).

Α, καλημερα  :D
Συμφωνω απολυτος...ο τυπακος το χει σπουδαζει δεν λεω....αλλα προτιμω μια νοτα με συναισθημα παρα πολυλογια μπλα μπλα...γενiκα ποτε δεν ακουγα κιθαριστες τυπου petrucci satriani κτλ...ποτε δεν με εντυπωσιασαν!

προτιμω santana,david gilmour  ;D

Φοβερός ο Κωστας Βρέτος και ενα παραπάνω που παιζει με ιδιαιτερο τροπο αντι για πενα (οχι κατι καινουριο) αλλα εχει αφιερωσει χρονο και το κανει ιδιαιτερα καλα!

Τωρα οσο για το στυλ τεχνικη κλπ, ειναι τι εμπνέει τον καθένα! Ετσι γουστάρει να παιζει ο τυπος ! Σε αλλους θα αρεσει και σ' αλλους οχι.

Αλλα εφοσον αναφέρθηκε και αυτο περι αλητειας και τεχνικης δεν μπορω να μην αναφέρω και τον Λακη Ραγκάζα!

Δεν το θετω ως συγκριση (αυτα με τις συγκρισεις στην τελικη ειναι ακυρα, σε λογια να βρισκομαστε).

Αμα ηξερες τον Michael Schenker και τον Jake E Lee θα ηξερες οτι αυτοι ΜΟΝΟ με το λαιμο εκαναν βιμπρατο καθοτι δεν ειχαν τρεμολο, και ειδικα ο Schenker τα εκανε αυτα απο τα 70ς (UFO era)

Ωραίος ο Βρεττός. Ωραίο και το στήσιμο του. Μην περιμένει να ακούσει ποτέ κάποιος από τα χέρια του κάτι που να τον κάνει να ανατριχιάσει. Όπως μάθεις είναι σε αυτή τη ζωή. Περιμένω βιντεο να παίζει κλασσική...αν υπάρχουν

playloud είπε:
Αμα ηξερες τον Michael Schenker και τον Jake E Lee θα ηξερες οτι αυτοι ΜΟΝΟ με το λαιμο εκαναν βιμπρατο καθοτι δεν ειχαν τρεμολο, και ειδικα ο Schenker τα εκανε αυτα απο τα 70ς (UFO era)
Δεν το είχα υπ' όψιν για τους συγκεκριμένους,ευχάριστώ για την επισήμανση,θα τους τσεκάρω!

VietMan είπε:
Ωραίος ο Βρεττός. Ωραίο και το στήσιμο του. Μην περιμένει να ακούσει ποτέ κάποιος από τα χέρια του κάτι που να τον κάνει να ανατριχιάσει. Όπως μάθεις είναι σε αυτή τη ζωή. Περιμένω βιντεο να παίζει κλασσική...αν υπάρχουν
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1048848994792

Το βρήκα μόνο στο facebook.Κάτι σε ακουστική.

playloud είπε:
σιγα τα αυγα.. ;D οι τελεκαστεραδες στην country κανουν τρεμολο με το λαιμο απο το 1953... ;D ;D ;D ακου και λιγο James Burton... :) :)

Ρε SF πρωινιατικα, εννοειται οτι ξερω τον Burton. Τους δισκους του Elvis τους εχω φαει με το κουταλι και παιζω Elvis και με την μπαντα

Αλλα εδω μιλανε για rock-hard rock καταστασεις. Φαντασου να λενε αυτα κι εγω να τους πω για Burton και να περιμενουν να ακουσουν hard rock

Trending...

Νέα θέματα

Back