συζυγο (φαντασου τι κιθαριστας θα γινει το παιδι τους! ;D ;D,οταν τα αλλα παιδακια θα ακουνε τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ αυτο θα ακουει το Kind of Blue ;D ;D)Τον Mike τι τον έχει; αδερφό;
συζυγο (φαντασου τι κιθαριστας θα γινει το παιδι τους! ;D ;D,οταν τα αλλα παιδακια θα ακουνε τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ αυτο θα ακουει το Kind of Blue ;D ;D)Τον Mike τι τον έχει; αδερφό;
Μπα, μια custom 22 μονο εχω... χαϊδεψει σε μαγαζι. Aν παντως εδινα ποτε οσαkoraxprs είπε:Δε μου λέτε κύριε εσείς, εσείς έχετε διαμορφώσει άποψιν δοκιμάζοντας τα περί ων ο λόγος όργανα; Αν όχι, γιατί συκοφαντείτε τοιουτοτρόπως με αυτό το διφορούμενον μήνυμα; ;D (just kidding, αλλά ο κύριος απαιτεί και κυριλέ αντιμετώπιση)
Εγώ θα αγόραζα ένα Ibanez πάλι και θα κράταγα τα ρέστα για καφέδες...bihlas87 είπε:Μπα, μια custom 22 μονο εχω... χαϊδεψει σε μαγαζι. Aν παντως εδινα ποτε οσα
λεφτα ζηταει μια Gibson, PRS θα αγοραζα.
Αυτό θα έγραφα τώρα, ότι γενικά βγαίνει μια παρατήρηση από το θέμα αυτό. Μια συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει Fender και μάλιστα δηλώνει και κολλημένη με τη συγκεκριμένη επιλογήSpyrosCh είπε:46 φεντεράκηδες????Anyway, δηλώνω ένας από αυτούς..από την πρώτη στιγμή που άκουσα τον ήχο του Vaughn (+1 αναφορά για την Evilnye) και του Rory..
E ντάξει, άλλο αυτό..το να παινεύει κάποιος τις Cort π.χ. επειδή δίνουν καλό value for money δεν σημαίνει ότι αν είχε λεφτά θα έπαιρνε...10 Cortfunky_bassman είπε:Θα συμφωνήσω με την Εύη για το συμπέρασμα... Το περίμενα βασικά αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω!!!! Και πολύ λίγη είναι αυτοί που δηλώνουν κολλημένη με τις Gibson... Απογοητεύομαι βλέποντας μάρκες όπως οι Cort και Schecter να μην παίρνουν ούτε μία ψήφο παρ'όλο που γενικά στο Noiz τις παινεύουμε συχνά...
Όχιmariossen είπε:Ένσταση!Η warwick δεν είναι εξαιρετικά σημαντικη για να περιλαμβανεται στο άλλο???Λεω εγω τώρα....![]()