Noμίζω ότι για τις δουλειές που τα θέλουμε τελικά αρκούν, εγώ το ήθελα για τριβείο αλλά μόλις είδα ένα βιντεάκι του Ηλία κατάλαβα τελικά ότι πιο χρήσιμο είναι ένα spindle sander. Το plunge της wolfkraft με καλύπτει θα έλεγα για τις τρύπες στη μέση του σώματος ,όντως θες μεγάλο κολωνάτο για να τις κάνεις αλλιώς ,και δεν χωράει στο εργαστήρι ούτε για πλάκα...nasokosm είπε:Και γω είμαι σε αναζήτηση, έχω κατι παρόμοιο και επειδη είναι κοντή σχετικά η απόσταση απο τον άξονα δεν φτάνει να κάνω τις τρύπες για τις χορδές της tele , μάλλον πρέπει να πάρω κάτι με μεγαλύτερη απόσταση απο τον άξονα ή το κόλπο που έχεις πάρει εσύ της wholfcraft![]()
Εψήθην! Στείλε κανένα λινκ γιατί μέχρι στιγμής στο ebay δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα.... έχει πάντως πολλές χρήσεις πχ...E.G. είπε:αργυρη για τριβειο δεν κανει, το εψαξα αρκετα πριν παρω το spindle sander. το τρυπανι ειναι φτιαγμενο για να δεχεται καθετη δυναμη, μολις βαλεις κυκλικο τριβειο θα δεχτει μεγαλη πιεση στο πλαι και αργα η γρηγορα θα τα παιξει. ασε που εκτος απο την κυκλικη κινηση εχει και πανω κατω και ετσι δεν αφηνει χαρακιες. τριβω με 80αρι γυαλοχαρτο και η επιφανεια ειναι φοβερη.
Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;DMetalMan είπε:!!!Ωραίος!!!
Τι μαγνήτες θα βάλεις;
μη σου πω οτι θα σολαρει κιολας (απο μονο του παντα) ;D ;Dnasokosm είπε:Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;D
Ελπίζω γιατί ο κουμπάρος τώρα θα μάθει να παίζει από αριστερά ,μέχρι τώρα έπαιζε κανονικά ενώ είναι αριστερόχειρας!nasokosm είπε:Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;D
Κρυφά πρότζεκτ ακούω , για ρίξτε καμμια φωτο ;Dargytar είπε:προχώρησες την άλλη την κούκλα? τρίψε με κανα πολύ ψιλό αν θες και ξαναπέρνα ένα χεράκι λάδι.... πμ ο,τιδήποτε
nasokosm είπε:Κρυφά πρότζεκτ ακούω , για ρίξτε καμμια φωτο ;D
το σώμα είναι του messalion πλέον , υπ'όψιν , οπότε ψηφίστε και μιλήστε μαζί του.
Αυτό ειναι καλο ρε φίλε να παίζεις και να μή φτιάχνεις γιατί εγώ έχω φτάσει στο άλλο άκρο και δεν είναι ότι καλύτερο ;Dmessalion είπε:![]()
![]()
Δυστυχως ομως οπως ξερεις μας εχει θερισει η ηχογραφιση και το προβαδικο που φτιαξαμε και την εχω αφησει...........
βεβαια καθε πρωι που ξυπναω το βλεπω μπροστα μου και μου περνανε διαφορα "φρικιαστικα" πραγματα απο το μυαλο μου αλλα λεω στον εαυτο μου "οχι χρηστο θα παραμεινεις στο κλασσικο μεστο και γεματο αιγλη προτζεκτ για αυτη την κιθαρα" ;D
Από αύριο και με χορδές αλλά πώς να παίξω αριστεροχείρως για να την καταλάβω???messalion είπε:Αμα δεν δω χορδες επανω εγω δε μιλαω ;D ;D ;D