Dreamdancer
Παλιά καραβάνα
Το να μαθεις ενα οργανο με σωστη τεχνικη φιλε μου δεν ειναι αθλητισμος...οπως και το να γρατζουνας το εξαχορδο κοιτωντας με παθιαρικο βλεμα το κοριτσακι μπροστα και τιναζοντας το μαλλι δεν ειναι απαραιτητα..τεχνη.RayDTutto είπε:@Dreamdancer
Δεν θεωρώ ότι είναι τίποτα σωστό, όπως και τίποτα λάθος. Όπως ξέρει, μπορεί και βολεύεται ο καθένας. Ακόμα και στην κλασσική μουσική. Αν μιλαμε βέβαια για μουσική, δημιουργια και τέχνη. Αν μιλάμε για αθλητισμό και επιδόσεις, άλλο πράγμα.
Καταλαβαίνω ότι καθώς έχεις περάσει κάποια χρόνια, προφανώς αφοσιωμένος, στην κλασσική κιθάρα και στις φόρμες στις οποίες σε φορμάραν, δεν μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες δυνατότητες. Αλλά τουλάχιστον μην προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για αυτό που πιστεύεις εσύ.
Η κιθάρα δεν είναι θετική επιστήμη.
η κιθαρα ειναι μια δεξιοτητα οπως οτιδηποτε.Αν τη μαθεις σωστα εχεις και τα καλυτερα αποτελεσματα.Αυτοι που μαθαινουν κλασσικη η πχ αντιστοιχα οργανα δεν ειναι αθλητες...ειναι καλοι μουσικοι που και ξερουν τι παιζουν και εχουν την..δυνατοτητα να το παιζουν.Η καλη τεχνικη ειναι εργαλειο οχι τροχοπεδη...πες μου που την βλεπεις την ελευθερια οταν δεν μπορεις να εκτελεσεις αυτα που εχεις στο μυαλο σου(η αυτα που ειχε στο μυαλο του ο συνθετης του κομματιου).Εχεις δυο επιλογες..ειτε αναδιπλωνεσαι και λες αυτα ειναι χαζομαρες και ....αθλητισμος-μιας και ειναι περαν των δυνατοτητων σου- ειτε ανασκουμπωνεσαι και μαθαινεις σοβαρα.
Οσο για την κλασσικη την αναφερω σαν παραδειγμα.Θα μπορουσε να ηταν οποιοδηποτε αλλο οργανο.Εξαλλου εχω πολλα περισσοτερα χρονια πλεον που παιζω ηλεκτρικη παρα κλασσικη.