Κιθάρες Westsound

AXLNICK είπε:
Μην φοβάσαι... Εγώ με εσένα σε blind test βάζω και τα α@@@@@α μου στη φωτιά !!!! Στοίχημα την Fender custom shop μου με την δική σου westsound !!! Kαι εδώ που τα λέμε ο χειμώνας είναι μακρύς και θα χρειαστώ κούτσουρα το συντομότερο για το τζάκι μου !!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν φοβαμαι μη ανησυχεις.Αλλωστε το οτι συνεχως αποφευγεις να απαντησεις στο πυρηνα της ερωτησης ,μου δινει εμμεσα μια απαντηση.Και μονο το οτι υποστηριζεις οτι ο ΙΔΙΟΣ!!! παικτης ειναι ο παραγοντας θα σε κανει να μαντεψεις τις διαφορετικες κιθαρες δειχνει ποσο σχετικος εισαι αλλα και ποσο εμπιστοσυνη εχεις στο οτι μπορεις να τις γνωρισεις μονο απο τον ηχο.

Τα blind tests ειναι ο θανατος του υπερφιαλου gasakia γιαυτο και ολοι τα αποφευγουν.... ;)

Αντε τσαγια.

Dreamdancer είπε:
Δεν φοβαμαι μη ανησυχεις.Αλλωστε το οτι συνεχως αποφευγεις να απαντησεις στο πυρηνα της ερωτησης ,μου δινει εμμεσα μια απαντηση.Και μονο το οτι υποστηριζεις οτι ο ΙΔΙΟΣ!!! παικτης ειναι ο παραγοντας θα σε κανει να μαντεψεις τις διαφορετικες κιθαρες δειχνει ποσο σχετικος εισαι αλλα και ποσο εμπιστοσυνη εχεις στο οτι μπορεις να τις γνωρισεις μονο απο τον ηχο.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ !!! :o :o :o :o

Τα blind tests ειναι ο θανατος του υπερφιαλου gasakia γιαυτο και ολοι τα αποφευγουν.... ;)

Αντε τσαγια.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ GASAKIAS ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ???

Πάντως εσένα θα σε ξεχωρίσω παντού και ας αποφεύγεις να δεχτείς την απάντησή μου !!!!

AXLNICK είπε:
ΟΤΑΝ ΛΕΣ GASAKIAS ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ???

Πάντως εσένα θα σε ξεχωρίσω παντού και ας αποφεύγεις να δεχτείς την απάντησή μου !!!!
Νομιζω οτι και παλι δεν καταλαβες.Λες εμενα θα με ξεχωρισεις παντου.Αφου φωστηρα μου θα παιζω εγω(η οποιος κανει το τεστ τελος παντων) και στις δυο περιπτωσεις τι να ξεχωρισεις? θα το ξερεις ηδη :-X.Αυτο που συζηταμε εδω ειναι αν μπορεις με το χερι στη φωτια να ξεχωρισεις απο ηχο μονο,την κιθαρα που οπως λες ειναι κλασεις ανωτερη απο το κουτσουρο.

Οποτε ακομα δεν εδωσες απαντηση εσυ απλα ειπες οτι θα ξεχωρισεις εμενα λες και ειπαμε οτι ο παικτης θα ειναι διαφορετικος ::).

Ε ρε κόλλημα που έχεις φάει !!!

Ναι ρε θα την ξεχωρίσω !!!

Και σε blind test και παντού !!! Ακόμη και σε τέστ κουφών !!!!

Το ευχαριστήθηκες τώρα;;;;

AXLNICK είπε:
Καταρχήν το προηγούμενο σχόλιο ήταν για πλάκα εξού και  ;D ;D ;D ;D για όσους δεν το κατάλαβαν !!!!

Ωστόσο η σκουάιερ μπομπ ο σφουγγαράκης πιστέψτε με είναι κλάσεις ανώτερη από μια westsound !!!! ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ !!!!
Συμφωνώ πως η bob είναι σε άλλο επίπεδο αλλά είναι της Vintage UK και όχι της Squier.

Έχει wilkinson ηλεκτρικά και μαγνήτη, και πράγματι έχει την πλάκα της σαν φθηνό κιθαρώνι.

Sottos είπε:
Συμφωνώ πως η bob είναι σε άλλο επίπεδο αλλά είναι της Vintage UK και όχι της Squier.

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!! ΣΩΣΤΟΟΟΣ !!!

Έχει wilkinson ηλεκτρικά και μαγνήτη, και πράγματι έχει την πλάκα της σαν φθηνό κιθαρώνι.
Όλα τα όργανα της Vintage είναι τίμια και με αυτά παίζουν ακόμη και πολύ γνωστά ονόματα !!!

Καμμία σχέση με καδρόνια δηλαδή !!!

AXLNICK είπε:
Όλα τα όργανα της Vintage είναι τίμια και με αυτά παίζουν ακόμη και πολύ γνωστά ονόματα !!!

Καμμία σχέση με καδρόνια δηλαδή !!!
Nαι, καμιά σχέση! Τα καδρόνια που πέρναμε απ την Αθήνα τότε, δεν πιάνουν μία μπροστά σε εταιρίες όπως Vintage, JHS κλπ

Είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά Vintage Uk μοντελάκια στην Αγγλία και να φέρω δυο μαζί μου και ήταν πολύ τίμια. Αυτές που ξεχώρισα: V100 lemon drop που ήταν πολύ ωραία lp και τη V6 strat. Γενικά, οι Icon σειρές ήταν πιο προσεγμένες σε setup (και relic φινίρισμα φυσικά).

AXLNICK είπε:
Ε ρε κόλλημα που έχεις φάει !!!

Ναι ρε θα την ξεχωρίσω !!!

Και σε blind test και παντού !!! Ακόμη και σε τέστ κουφών !!!!

Το ευχαριστήθηκες τώρα;;;;
Δεν εχω κολλημα εγω επειδη εσυ χρειαστηκες 100 ποστ για να δωσεις μια απλη απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Οσο για το αν καποιος ειναι τοσο σιγουρος ωστε να βαλει το χερι του στη φωτια ναι αμφιβαλλω τα...μαλλα 8).Γιατι οτι νομιζεις οτι ξερεις συνηθως εχει να κανει και με οπτικο ερεθισμα οποτε προκαταβαλλεσαι θετικα η αρνητικά.

Οταν ομως υπαρχει μονο ηχος χωρις καμια πληροφορηση τοτε τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα.

Οποτε οχι μονο αμφιβαλλω αλλα στοιχηματιζω οτι αν καποιος σου βαλει δειγματα απο πχ 4 κιθαρες και τις βρεις λαθος, αν σου βαλει τα ιδια δειγματα μετα πχ απο κανα μηνα οτι δεν θα μπορεσεις να εισαι σταθερος ακομα και στα λαθη σου.

Επομενως απο τη στιγμη που δεν το εχεις κανει μην ορκιζεσαι κιολας ;)....

Sottos είπε:
Nαι, καμιά σχέση! Τα καδρόνια που πέρναμε απ την Αθήνα τότε, δεν πιάνουν μία μπροστά σε εταιρίες όπως Vintage, JHS κλπ

Είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά Vintage Uk μοντελάκια στην Αγγλία και να φέρω δυο μαζί μου και ήταν πολύ τίμια. Αυτές που ξεχώρισα: V100 lemon drop που ήταν πολύ ωραία lp και τη V6 strat. Γενικά, οι Icon σειρές ήταν πιο προσεγμένες σε setup (και relic φινίρισμα φυσικά).
Tην strat δεν την έχω δοκιμάσει αλλά πραγματικά η Lemon Drop είναι φανταστική κιθάρα και φαντάσου δεν είμαι fun των LP !!! Πολύ ωραίος ήχος και πολύ πιο πρίμος από τις βαριές στάνταρντ Les Paul !!! Value for money.... !!!!!

Dreamdancer είπε:
Δεν εχω κολλημα εγω επειδη εσυ χρειαστηκες 100 ποστ για να δωσεις μια απλη απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Οσο για το αν καποιος ειναι τοσο σιγουρος ωστε να βαλει το χερι του στη φωτια ναι αμφιβαλλω τα...μαλλα 8).Γιατι οτι νομιζεις οτι ξερεις συνηθως εχει να κανει και με οπτικο ερεθισμα οποτε προκαταβαλλεσαι θετικα η αρνητικά.

Οταν ομως υπαρχει μονο ηχος χωρις καμια πληροφορηση τοτε τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα.

Οποτε οχι μονο αμφιβαλλω αλλα στοιχηματιζω οτι αν καποιος σου βαλει δειγματα απο πχ 4 κιθαρες και τις βρεις λαθος, αν σου βαλει τα ιδια δειγματα μετα πχ απο κανα μηνα οτι δεν θα μπορεσεις να εισαι σταθερος ακομα και στα λαθη σου.

Επομενως απο τη στιγμη που δεν το εχεις κανει μην ορκιζεσαι κιολας ;)....
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΧΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΜΟΥ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΦΑΘΩ !!!!!

Μου αρέσει πάντως που με ρωτάς και στη συνέχεια απαντάς για εμένα !!! Να 'σαι καλά !!!! Εγώ λέω να κάνεις θέματα "κλειστά"... να ρωτάς και στο επόμενο ποστ να απαντάς στον εαυτό σου !!! Και να δεις που στο τέλος θα διαφωνήσεις ακόμη και με σένα !!!!!

AXLNICK είπε:
Μου αρέσει πάντως που με ρωτάς και στη συνέχεια απαντάς για εμένα !!! Να 'σαι καλά !!!! Εγώ λέω να κάνεις θέματα "κλειστά"... να ρωτάς και στο επόμενο ποστ να απαντάς στον εαυτό σου !!! Και να δεις που στο τέλος θα διαφωνήσεις ακόμη και με σένα !!!!!
Ρε φιλε αφου δεν  εχεις κανει παρομοιο τεστακι παρολα αυτα μου απαντας οτι θα τις ξεχωριζες ακομα και αν κουφαθεις.....θες να σε παρω στα σοβαρα?Ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε δεν ξερω,δεν το εχω δοκιμασει,δεν ορκιζομαι κιολας....εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια για κατι που δεν εχεις κανει ::).

Dreamdancer είπε:
Ρε φιλε αφου δεν  εχεις κανει παρομοιο τεστακι παρολα αυτα μου απαντας οτι θα τις ξεχωριζες ακομα και αν κουφαθεις.....θες να σε παρω στα σοβαρα?Ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε δεν ξερω,δεν το εχω δοκιμασει,δεν ορκιζομαι κιολας....εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια για κατι που δεν εχεις κανει ::).
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ;;; Αλλά και λογικός να ήμουν με εσένα απέναντι μου... σκάς ακόμη και γάιδαρο !!!! Ναι ρε το έχω δοκιμάσει !!! Και με Westsound και με Gerley που είχα... και με ένα σκασμό ρόπαλα !!!!Μόνο εσύ είσαι ο κουφός εδώ μέσα !!!! Κατάλαβέ το έμεινες... ΜΟΝΟΣ !!!!

harilatron είπε:
Όμως Dreamdancer ένα "κόλλημα" το έχεις φάει εδώ που τα λέμε...
Βρε συ για το διαταυτα διαφωνεις?Ακουστηκαν ροπαλα,καυσοξυλα,τοξα και πολλα αντιστοιχα.Αυτο οδηγει μονο του στην ερωτηση...αφου ειναι τοοοοσο χαλια, τοτε το να τις ξεχωρισει ηχητικα μονο καποιος, ειναι πραγματικα τοοοοσο ευκολο ωστε να βαζει το χερι του στη φωτια? Moνο ενα αντικειμενο blind test μπορει να απαντησει και ειναι αυτο που αποφευγουν ολοι γιατι πολυ απλα εκει φαινεται η "γυμνια" των απανταχου "γκουρου".

Κανενας δεν θελει να αποδειχθει οτι δεν καταφερνει να ξεχωρισει κιθαρες με χιλιαρικα ευρω πχ διαφορα.Οταν τις εχει διπλα διπλα, τις βλεπει,τις αγγιζει ξερει ποια ειναι ποια τοτε μπορει να μιλαει για ωρες.Οταν ομως εχει τεσσερα πχ ηχητικα δειγματα και πρεπει να βρει-και μαλιστα πανευκολα αφου ξεχωριζει τοσο Wink- την υπερκιθαρα του τι γινεται αν αποτυχει?Μηπως, λεω εγω τωρα...οι διαφορες δεν ειναι τοσο ηχητικες αλλα αφορουν περισσοτερο το playability και την συνολική αισθηση(που εκει υπαρχουν μεγαλες διαφορες οντως)?

harilatron είπε:
Όμως Dreamdancer ένα "κόλλημα" το έχεις φάει εδώ που τα λέμε...
Και άσχημο.

-"Παιδιά, λένε τίποτα οι Westsound ;"

-"Όχι φίλε, είναι μάπα"

-"Για πείτε, όχι πείτε μου, πείτε μου τώρα αμέσως όλοι εσείς όμως, αν εγώ έπαιζα μία με Westsound και με Fender Custom θα καταλαβαίνατε τη διαφορά; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !!!!"

Ηρέμησε βρε Dreamdancer. Κι αν έχεις Westsound και σ' αρέσει, μην ακούς κανέναν. Για σένα είναι η καλύτερη.

Όσο για αυτό που συζητάς, έχει επαναματαξανασυζητηθεί σε άλλα thread.

Πήγαινε ξαναξεκίνα τα αν έχεις αγωνία.

Dreamdancer είπε:
Βρε συ για το διαταυτα διαφωνεις?Ακουστηκαν ροπαλα,καυσοξυλα,τοξα και πολλα αντιστοιχα.Αυτο οδηγει μονο του στην ερωτηση...αφου ειναι τοοοοσο χαλια, τοτε το να τις ξεχωρισει ηχητικα μονο καποιος, ειναι πραγματικα τοοοοσο ευκολο ωστε να βαζει το χερι του στη φωτια? Moνο ενα αντικειμενο blind test μπορει να απαντησει και ειναι αυτο που αποφευγουν ολοι γιατι πολυ απλα εκει φαινεται η "γυμνια" των απανταχου "γκουρου".

Δεν είμαι γκουρού αλλά ούτε και κάφρος... ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ !!!!

Κανενας δεν θελει να αποδειχθει οτι δεν καταφερνει να ξεχωρισει κιθαρες με χιλιαρικα ευρω πχ διαφορα.Οταν τις εχει διπλα διπλα, τις βλεπει,τις αγγιζει ξερει ποια ειναι ποια τοτε μπορει να μιλαει για ωρες.Οταν ομως εχει τεσσερα πχ ηχητικα δειγματα και πρεπει να βρει-και μαλιστα πανευκολα αφου ξεχωριζει τοσο Wink- την υπερκιθαρα του τι γινεται αν αποτυχει?Μηπως, λεω εγω τωρα...οι διαφορες δεν ειναι τοσο ηχητικες αλλα αφορουν περισσοτερο το playability και την συνολική αισθηση(που εκει υπαρχουν μεγαλες διαφορες οντως)?

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!! ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Ρε συ... έχεις ακούσει δίπλα δίπλα μια κουτσουροwestsound και μια Nocaster Custom Shop 51 ????  Είναι σαν να ακούς τον Pavarotti και την παράφωνη θεία μου δίπλα δίπλα !!! Θα μας τρελάνεις που δεν ακούς την διαφορά;;;;;;

audiokostas είπε:
Και άσχημο.

-"Παιδιά, λένε τίποτα οι Westsound ;"

-"Όχι φίλε, είναι μάπα"

-"Για πείτε, όχι πείτε μου, πείτε μου τώρα αμέσως όλοι εσείς όμως, αν εγώ έπαιζα μία με Westsound και με Fender Custom θα καταλαβαίνατε τη διαφορά; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !!!!"

Ηρέμησε βρε Dreamdancer. Κι αν έχεις Westsound και σ' αρέσει, μην ακούς κανέναν. Για σένα είναι η καλύτερη.

Όσο για αυτό που συζητάς, έχει επαναματαξανασυζητηθεί σε άλλα thread.

Πήγαινε ξαναξεκίνα τα αν έχεις αγωνία.
Δεν μιλησα γιαυτες συγκεκριμενα μιλησα για τις westsound τυπου κιθαρες που θεωρουνται ροπαλα.Το ποιος ακουει η δεν ακουει πραγματα μονο με ενα τροπο αποδεικνυεται.Ο καθενας μπορει να λεει διαφορα και να πιστευει ακομα περισσοτερα το τι μπορει να αποδειξει ομως περα απο καθε αμφιβολια ειναι αλλο καπελο....

AXLNICK είπε:
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ;;; Αλλά και λογικός να ήμουν με εσένα απέναντι μου... σκάς ακόμη και γάιδαρο !!!! Ναι ρε το έχω δοκιμάσει !!! Και με Westsound και με Gerley που είχα... και με ένα σκασμό ρόπαλα !!!!

Μόνο εσύ είσαι ο κουφός εδώ μέσα !!!! Κατάλαβέ το έμεινες... ΜΟΝΟΣ !!!!
Καλα αυτο ειναι γεγονος...το οτι προσπαθησα να χρησιμοποιησω λογικη μαζι σου ηταν λαθος μου.Οσο για το αν τις ειχες και τις δυο και τις δοκιμασες αυτο ΔΕΝ εχει σχεση με αυτο που λεμε.Μιλαμε να σου σερβιρει καποιος  ΑΛΛΟΣ τα δειγματα ετοιμα να μη ξερεις ουτε καν τι κιθαρες ειναι ουτε τιποτα και με τα...βιονικά αυτια σου να ξεχωρισεις το αγγελικο...ραβδι απο το ροπαλο.Και μαλιστα οχι μονο δυο ωστε να εχεις 50% πιθανοτητες να την βρεις απο τυχη αλλα 4 η 5.Μπηκες τωρα?

Trending...

Νέα θέματα

Back