ΔΕΝ ΕΧΩ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ 100% !!!! ΤΕΛΟΣ !!! ΓΚΕΚΕ;;;;Dreamdancer είπε:Καλα αυτο ειναι γεγονος...το οτι προσπαθησα να χρησιμοποιησω λογικη μαζι σου ηταν λαθος μου.Οσο για το αν τις ειχες και τις δυο και τις δοκιμασες αυτο ΔΕΝ εχει σχεση με αυτο που λεμε.Μιλαμε να σου σερβιρει καποιος ΑΛΛΟΣ τα δειγματα ετοιμα να μη ξερεις ουτε καν τι κιθαρες ειναι ουτε τιποτα και με τα...βιονικά αυτια σου να ξεχωρισεις το αγγελικο...ραβδι απο το ροπαλο.Και μαλιστα οχι μονο δυο ωστε να εχεις 50% πιθανοτητες να την βρεις απο τυχη αλλα 4 η 5.Μπηκες τωρα?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dlgbesios είπε:παλικάρια έχει πάει μεσημέρι...... θα ρθει με τα κλειδιά ο τύπος με την πράσινη σαρδέλα
Αυτή ήταν η ερώτηση που απάντησαν τα παιδιά στο thread.takislaw είπε:ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ 2Ο ΕΤΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΑΡΚΑΣ WESTSOUND, ........ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σου αρέσει πολύ να συζητάς.Το ποιος ακουει η δεν ακουει πραγματα μονο με ενα τροπο αποδεικνυεται.Ο καθενας μπορει να λεει διαφορα και να πιστευει ακομα περισσοτερα το τι μπορει να αποδειξει ομως περα απο καθε αμφιβολια ειναι αλλο καπελο....
Σορρυ που αργησα αλλα ημουν εξω και περπατουσα πανω στο...νερό(like jesus ;D).AXLNICK είπε:ΔΕΝ ΕΧΩ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ 100% !!!! ΤΕΛΟΣ !!! ΓΚΕΚΕ;;;;
Πάνω στο νερό;;;; Εγώ κάτω από αυτό !!!!!Dreamdancer είπε:Σορρυ που αργησα αλλα ημουν εξω και περπατουσα πανω στο...νερό(like jesus ;D).
Με βλεπεις να εμποδιζω κανεναν να παρει αυτο που θελει?Εξαλλου τον gasakia ουτε ο θεος ο ιδιος δεν μπορει να τον εμποδισει ;D.Μαλλον με υπερεκτιμας 8).Εγω ρωτησα αν αντικειμενικα και χωρις οπτικα ερεθισματα μπορει καποιος να αποδειξει οσα με τοση ευκολια η...περιρρεουσα ατμοσφαιρα ισχυριζεται.Η ερωτηση αυτη μαλιστα εχει φτασει στα ορια της ρητορικης(οπως ειπες ξανασυζητηθηκε και ολοι κανουν τον βοσκο) καθοτι κανεις απο οσο ξερω δεν τολμαει κατι τετοιο με αντικειμενικα κριτηρια.Ολοι μιλανε μονο εκ του ασφαλους καθοτι η περιπτωση να γινουν ρεζιλι ειναι τεραστια.audiokostas είπε:Αυτή ήταν η ερώτηση που απάντησαν τα παιδιά στο thread.
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σου αρέσει πολύ να συζητάς.
Πάρε εσύ κούτσουρα και κάντα μαγικά ραβδιά και άσε τους κουφούς παραμυθιασμένους να παίρνουν ότι τραβάει (νομίζουν) το μυαλό τους.
Εσύ γιατί χαλιέσαι;
Τότε δηλαδή προτείνεις μια κιθάρα τύπου Westsound όπου ο κάτοχός της την στέλνει για να ένα full set-up της τάξεως των 100 150 ευρώ και με ένα σετ μαγνητών πάει και τέλειωσε;;;;noe13 είπε:Ο ηχος που βγαζει μια ηλεκτρικη κιθαρα ειναι μονο ενας παραγοντας (κ οχι πολυ μεγαλος,μιας κ μπορεις να αλλαξεις σχεδον τα παντα που παραγουν ηχο σε μια ηλεκτρικη)για την επιλογη της...ο ηχος περναει μεσα απο ενα καρο ηλεκτρονικα μπλιμπλικια και ναι στο τελος μπορει να βγει ιδιος...τι να το κανω ομως,αν πρεπει να παιζω με ενα οργανο που μπορει να εχει κοφτερα ταστα,να θελει κουρδισμα ανα 2 λεπτα,οι μαγνητες να εχουν feedback του κερατα και να ειναι τοσο ασχημη που να μη θελω να τη βγαλω απο τη θηκη!!!!
ή μου κανεις πλακα,ή δεν διαβασες ολο το μηνυμα μου!AXLNICK είπε:Τότε δηλαδή προτείνεις μια κιθάρα τύπου Westsound όπου ο κάτοχός της την στέλνει για να ένα full set-up της τάξεως των 100 150 ευρώ και με ένα σετ μαγνητών πάει και τέλειωσε;;;;
Χαιρομαι που συμφωνεις.Ποτε δεν ειπα βεβαια οτι εκανα καποια αποκαλυψη η οτι κατι απο οσα ειπα ειναι τοσο ριζοσπαστικο.Μιλησα μονο για ηχο και αφησα το playability και οτι αυτο συνεπαγεται απεξω.Απ οτι βλεπεις ομως υπαρχουν μερικοι ασχετοι(στην προκειμενη περιπτωση ενας)που ισχυριζονται με το χερι στη φωτια οτι ειναι τοσο απλο και οι διαφορες τοσο μεγαλες που θα τις αναγνωριζαν και...κουφοιharilatron είπε:@Dreamdancer, το point που προσπαθείς να κάνεις και θεωρείς ότι υποβαθμίζεται δεν είναι κάποια σπουδαία αποκάλυψη. Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι όχι μόνο διαφορές ανάμεσα σε όργανα αλλά και διαφορές ανάμεσα σε κανονικούς ενισχυτές και software είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις σε μια ηχογράφηση - ιδιαίτερα σε ένα mix.
Αυτό το ξέρουν όλοι. Τα διάφορα συγκριτικά τεστ αναμφίβολα μπορούν να έχουν αξία αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι σκέφτεται -αρχικά- κανείς να υλοποιηθούν σωστά.
Εν προκειμένω, ένας συνομιλητής είπε ότι μπορεί να ξεχωρίσει τις εν λόγω κιθάρες επειδή οι χρήστες τους είναι .... κουλοί και στη συνέχεια διευκρίνισε κάμποσες φορές ότι το είπε για πλάκα.
Τι προσπαθείς τώρα να πεις? Ότι ένας σοβαρός παίχτης μπορεί να βγάλει ήχο από κούτσουρο στο βαθμό που να μπερδέψει τον ακροατή? Ε ναι. Για καινούριο μας το λες?![]()
Dreamdancer είπε:Χαιρομαι που συμφωνεις.Ποτε δεν ειπα βεβαια οτι εκανα καποια αποκαλυψη η οτι κατι απο οσα ειπα ειναι τοσο ριζοσπαστικο.Μιλησα μονο για ηχο και αφησα το playability και οτι αυτο συνεπαγεται απεξω.Απ οτι βλεπεις ομως υπαρχουν μερικοι ασχετοι(στην προκειμενη περιπτωση ενας)που ισχυριζονται με το χερι στη φωτια οτι ειναι τοσο απλο και οι διαφορες τοσο μεγαλες που θα τις αναγνωριζαν και...κουφοι.
και γαμώ τα επιχειρήματα... ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ !!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ... ΚΑΙ ΤΑ Α@@@@@Α ΜΟΥ !!!! ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ Ή ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;
Καλά σίγουρα θα την τσεκάρεις σε ενισχυτή στο καθαρό μάλιστα ότι εντύπωση και αν έχεις απ'ότι την δοκίμασες στην ξέραmanosx είπε:Στον ίδιο καλό ενισχυτή με καθαρές ρυθμίσεις, χωρίς 40 πεταλάκια, με τον ίδιο παίκτη, να παίζει το ίδιο θέμα κλπ, οι διαφορές μεταξύ κιθαρών είναι μεγάλες, τόσο μεγάλες όσες είναι και... οι διαφορές τους ;D Δηλαδή π.χ. μονός από διπλό μαγνήτης κάνει μπαμ.
Ομως το θέμα με τα κούτσουρα του 80 είναι πως τα απορρίπτεις ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ, είναι δηλαδή τόσο ΑΙΣΧΡΑ φτιαγμένα που δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να τα ακούσεις. Δε μιλάμε τώρα για squier, αν π.χ. έδινες 200 ευρώ για το καυσόξυλο, για τη squier έπρεπε να δώσεις 2.500 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, για ΤΕΤΟΙΑ διαφορά μιλάμε.
αυτό είναι μια πολύ καλά άποψη ότι σε κρατάει στάσιμο δωσ'του μια δύο ευκαιρίες το ΠΟΛΥ και μετά δρόμοΓενικά είμαι και εγώ της άποψης ότι ο παίκτης κάνει τον ήχο, αλλά ρε παιδιά ως ένα σημείο, αν σε εμποδίζει κιόλας η κιθάρα τότε να πα να γ****θεί, δόξα το θεό τόσες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φτηνές κιθάρες υπάρχουν σήμερα, γιατί να περάσει κάποιος αυτά που τύχαιναν στους άτυχους μεγαλύτερους;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!!manosx είπε:Στον ίδιο καλό ενισχυτή με καθαρές ρυθμίσεις, χωρίς 40 πεταλάκια, με τον ίδιο παίκτη, να παίζει το ίδιο θέμα κλπ, οι διαφορές μεταξύ κιθαρών είναι μεγάλες, τόσο μεγάλες όσες είναι και... οι διαφορές τους ;D Δηλαδή π.χ. μονός από διπλό μαγνήτης κάνει μπαμ.++++10000000!!!!!!!!!
Ομως το θέμα με τα κούτσουρα του 80 είναι πως τα απορρίπτεις ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ, είναι δηλαδή τόσο ΑΙΣΧΡΑ φτιαγμένα που δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να τα ακούσεις. Δε μιλάμε τώρα για squier, αν π.χ. έδινες 200 ευρώ για το καυσόξυλο, για τη squier έπρεπε να δώσεις 2.500 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, για ΤΕΤΟΙΑ διαφορά μιλάμε. +1000000000000!!!!!!!!!
Γενικά είμαι και εγώ της άποψης ότι ο παίκτης κάνει τον ήχο, αλλά ρε παιδιά ως ένα σημείο, αν σε εμποδίζει κιόλας η κιθάρα τότε να πα να γ****θεί, δόξα το θεό τόσες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φτηνές κιθάρες υπάρχουν σήμερα, γιατί να περάσει κάποιος αυτά που τύχαιναν στους άτυχους μεγαλύτερους;