Κιθάρες και ενισχυτές on the G.A.S. list...

Έκτορας

Noiz Addict
Όσες και όσο φοβερές και εκπληκτικές κιθάρες και να έχουμε, ΠΆΝΤΑ κοιτάμε και λιγουρευόμαστε και άλλες. ΄Η, απλά, την επόμενη.  Εμπρός λοιπόν, ποστάρετέ τες. What's next? What's on the G.A.S. list? Αν κερδίζατε το Τζόκερ, ρε αδερφέ... Και αν είχατε απεριόριστο χώρο να τις φυλάτε και απεριόριστο χρόνο να τις χαίρεστε. Και όχι μόνο κιθάρες, και ενισχυτές, γιατί όχι;

Γιατί, ως γνωστόν, τα όνειρα είναι δωρεάν.

Ξεκινώ:

Gretsch G5420T Electromatic AGR

11408346_800.jpg

Ibanez RGDIX6MPB-SBB Iron Label

11220244_800.jpg

Jackson SLATTXMGQ 3-6 TP:

11670283_800.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειναι εδω χρονια στην αναμονη κ αποτι βλεπω ετσι θα μεινει!

DSF10VSCH1_FINISHES_FAMILY.jpg

Σε εμενα παντως  το GΑS  σταματησε  οταν πηρα το real thing.Οσο παιρνεις υποκαταστατα οσο "κοντά'' και να ειναι στο real thing το gas ΔΕΝ φευγει!

Ολα αυτα βεβαια σχετικα με τις κιθαρες...για ενισχυτη...καλα κρατει ακομα!!!!!!!!

IMGP8613_600.jpg

100_2860.JPG

20151120_125643.jpg

leon7pap είπε:
Σε εμενα παντως  το GΑS  σταματησε  οταν πηρα το real thing.Οσο παιρνεις υποκαταστατα οσο "κοντά'' και να ειναι στο real thing το gas ΔΕΝ φευγει!

Ολα αυτα βεβαια σχετικα με τις κιθαρες...για ενισχυτη...καλα κρατει ακομα!!!!!!!!

Συγνώμη που στο χαλάω, αλλά... το "real thing" το πόσταρε ο JimmySnail πιο πάνω... Έχεις ( / έχουμε) περιθώρια ακόμα...  ;D

Έκτορας είπε:
Όσες και όσο φοβερές και εκπληκτικές κιθάρες και να έχουμε, ΠΆΝΤΑ κοιτάμε και λιγουρευόμαστε και άλλες. ΄Η, απλά, την επόμενη.  Εμπρός λοιπόν, ποστάρετέ τες. What's next? What's on the G.A.S. list? Αν κερδίζατε το Τζόκερ, ρε αδερφέ... Και αν είχατε απεριόριστο χώρο να τις φυλάτε και απεριόριστο χρόνο να τις χαίρεστε. Και όχι μόνο κιθάρες, και ενισχυτές, γιατί όχι;

Γιατί, ως γνωστόν, τα όνειρα είναι δωρεάν.

Ξεκινώ:

Gretsch G5420T Electromatic AGR

11408346_800.jpg

Ibanez RGDIX6MPB-SBB Iron Label

11220244_800.jpg

Jackson SLATTXMGQ 3-6 TP:

11670283_800.jpg

Σούπερ σερβάντα - Κούκλα ή πανούκλα; in Guitars and Amps - Page 1 of 3

Κατά τ'άλλα με το τελευταίο κιτ tele Thomann  που πήρα έχω κλείσει για κάποιον καιρό.
εδώ είστε

Custom Shop USA Guitars | KieselGuitars.com

Eκτορα δε μου το χαλας καθολου φιλος!!!Αλλο Real Thing αλλο...Holy Grail!!!Oταν καποιος πχ θελει μια Γυψων και παρει μια Γυψων τότεΝΕΣ πηρε το real thing...αν ομως θελει Γυψων και παρει ΕΠΙΦΟΝ τοτέΣΤΑΝΤΕ πηρε ενα υποκαταστατο(ασχετο με την ποιοτητα...ισως ποιοτικα να αποδειχθει και καλυτερο το υποκαταστατο)...και δυστυχως κραταει λιγο....ειμαι παθων!Τουλαστιχον σε μενα ετσι λειτουργησε το ολο θεμα...και επειδη δε θελω να την ΚΣαναπατησω με ενισχυτη ΜΑΖΩΝΩ ΛΕΦΤΑ να παρω παλι το real thing ΑΠΟΥ να σταματησει το GAS να μην αναζηταω αλλα μαραφετια να με ΘΑΨΟΝΕ με αυτα ΟΝΤΕ ερθει η ωρα μου!

otto## είπε:
εδώ είστε
Ούτε μία δεν μου άρεσε από αυτές. Ούτε μία.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα φίλοους

RayDTutto είπε:
Ούτε μία δεν μου άρεσε από αυτές. Ούτε μία.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα φίλοους
Μα μιλουσες για σερβαντες ;D.

Παντως ειχα 50% επιτυχια. Ο εκτωρ νομιζω θα δει ομορφα ονειρα.

Δεν αντεληφθην κυριε οττο διπλη διεση προς τι ο γελωτας.
Δε γελαω με την επιλογη σου απλα εκει που πηγαινε σιγα σιγα, το τερματισες.  :o

Κι ενα γενικο σχολιο: εμμονη κι αυτη με μια κιθαρα 60 ετων.  ;D ;D Ειναι σα τις εμμονες με τα μουχλιασμενα τυρια, τα παλιακα κρασια, τα ωμα ψαρια. Μα ειναι ζωη αυτη;

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Αν εισαι απλα ρυθμικος κιθαριστας και οχι σολιστ αυτες οι κιθαρες ειναι overkill.  :-X
Γιατί βρε συ?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back